Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

uzun zamandır hiçbiyere ,yorum yapmamış belki mail adresine özel mesaj uyarı verdiyse öle gelmiştir bakmıştır mesaja canım..en son net almamıştı eve belkide hala yoktur

:dilcikar:
haa aklıma gelmişken cumartesi ipeğin test günü inşallahh bebişin tutunmuştur annesine ,dünyanın en güzel haberini alır o günn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aaa ne çabukk geçtii kaydirigubbakcemile2 gelde bide ipeğime sor nasıl geçtiğiniii eyvahedigeldismile inşallahh hayırlısıylaaa güzel haber verir bizlereee uzun zamandır güzel haber duymaz oldukk :gitme: 4 ay olmuş kimseden tık yok

ayyy esramm gelmişşşşş hoşgelmişşşşş uzun zamandır karşılaşmıyoruz esrammm
nasılsınnn

uzun zamandır hiçbiyere ,yorum yapmamış belki mail adresine özel mesaj uyarı verdiyse öle gelmiştir bakmıştır mesaja canım..en son net almamıştı eve belkide hala yoktur
evet uzun zamandır yoktu ama bu aralar giriyo çevrim içi görüyordum o yüzden bende özeline yazdım dün, ablasını sordumm dün gece hemen cevap vermiş daha doğum yapmamış 8. ayına girmiş .zaten kk nın sesiz üyelerindendir takıldığı bir burası vardı ama gelmiyo artık

öyle tabi bize çabuk geçti ama kendisine sor geçmiyo diyo zaman
evet uzun zamandır kimseden güzel haberler çıkmıyo ipek bu zinciri kıracak inşallah :Saruboceq:geçen gün ona telefonda içime doğuyor tutacak dedimm .bana dediki varya eğer tutmasa iki elim yakanda olacak dedii :1shok:

günaydınn canlarımm.... nasılsınız...
günaydınn tatlı annee nasılsın dün çağrı attımm msn ye gel diye sevdanın sana sorcakları var

evet sordum özelden şimdi nurcanım..sempatiksalakcinni
demek ipek öle dediii hadi inaşllahhh tutunurda sende kurtulursun kaydirigubbakcemile3

esramm eh işte yuvarlanıp gidiyoss yakında tekerlek gibi bişiy olcam zatii bu kilolarla ben aynı canım belki bilirsin saraçoğlunun kürlerini kullanıyos başkada gelişme yok bende kaydirigubbakcemile2
muhammed imiz napıyo büyüdümüüü üzüyomu senii sen anlat bakalımm annelik nasılll

Allah korusun ipeğin sonucu negatif olursaa beni uzun zaman göremiyeceksiniz zatii :sinifsinif:

sempatiksalakcinni evet gittii.... 25 gün yokkk........dün çağrı attığında evde misafirlerim vardı o yüzden giremedim canım yaa kusura bakma... sen neler yapıyon... iniyormusun aşağıya durumlar nasıl
gözün aydınn inşallah oraları severde gelmezz uzun bir müddet sende kocişinle bebişinle yanlız kalırsınız ..ben iniyorum canımm Allah var bizim gelin bebeğini hiç esirgemiyo gittiğim zaman kucağıma veriyo bebeği eltim gibi kaçırmıyo benden

Son düzenleme:

valla canım annelik hem çok zor hemde çok güzel... geceleri uyku yok mesela... sancısı oluyor gazı çok oluyor... ne kadar yememe dikkat etsemde gaz sorunumuz bitmiyor malesef...

saraçoğlunun kürlerini duymuştum inşallah sizde faydasını görürsünüz... aslında size çakşır macunumu göndersem belki gönderdiğim uğurlu gelir...

Esram şu kürleri biterek eğer olmazsa bişiyler neden olmasın onuda denerizzz olumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…