- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
:dilcikar:
haa aklıma gelmişken cumartesi ipeğin test günü inşallahh bebişin tutunmuştur annesine ,dünyanın en güzel haberini alır o günn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
evet uzun zamandır yoktu ama bu aralar giriyo çevrim içi görüyordum o yüzden bende özeline yazdım dün, ablasını sordumm dün gece hemen cevap vermiş daha doğum yapmamış 8. ayına girmiş .zaten kk nın sesiz üyelerindendir takıldığı bir burası vardı ama gelmiyo artıkuzun zamandır hiçbiyere ,yorum yapmamış belki mail adresine özel mesaj uyarı verdiyse öle gelmiştir bakmıştır mesaja canım..en son net almamıştı eve belkide hala yoktur
öyle tabi bize çabuk geçti ama kendisine sor geçmiyo diyo zamanaaa ne çabukk geçtii kaydirigubbakcemile2 gelde bide ipeğime sor nasıl geçtiğiniii eyvahedigeldismile inşallahh hayırlısıylaaa güzel haber verir bizlereee uzun zamandır güzel haber duymaz oldukk :gitme: 4 ay olmuş kimseden tık yok
günaydınn tatlı annee nasılsın dün çağrı attımm msn ye gel diye sevdanın sana sorcakları vargünaydınn canlarımm.... nasılsınız...
gözün aydın sevda soraabilirsin sorunuayyy esramm gelmişşşşş hoşgelmişşşşş uzun zamandır karşılaşmıyoruz esrammm
nasılsınnn
ayyy esramm gelmişşşşş hoşgelmişşşşş uzun zamandır karşılaşmıyoruz esrammm
nasılsınnn
nasıl iyi olmazsın kaynan gittii dimiiiyiyim canımmm benimm sen nasılsın... ne var ne yok...
nasıl iyi olmazsın kaynan gittii dimii
gözün aydınn inşallah oraları severde gelmezz uzun bir müddet sende kocişinle bebişinle yanlız kalırsınız ..ben iniyorum canımm Allah var bizim gelin bebeğini hiç esirgemiyo gittiğim zaman kucağıma veriyo bebeği eltim gibi kaçırmıyo bendensempatiksalakcinni evet gittii.... 25 gün yokkk........dün çağrı attığında evde misafirlerim vardı o yüzden giremedim canım yaa kusura bakma... sen neler yapıyon... iniyormusun aşağıya durumlar nasıl
evet sordum özelden şimdi nurcanım..sempatiksalakcinni
demek ipek öle dediii hadi inaşllahhh tutunurda sende kurtulursun kaydirigubbakcemile3
esramm eh işte yuvarlanıp gidiyoss yakında tekerlek gibi bişiy olcam zatii bu kilolarlaben aynı canım belki bilirsin saraçoğlunun kürlerini kullanıyos başkada gelişme yok bende kaydirigubbakcemile2
muhammed imiz napıyo büyüdümüüü üzüyomu senii sen anlat bakalımm annelik nasılll
Allah korusun ipeğin sonucu negatif olursaa beni uzun zaman göremiyeceksiniz zatii :sinifsinif:
ipekten korkuyorumm o yüzden yine uzun bir veda mektubu yazıp kaçacam :2:bu nedemek şimdi yine ne planın var böyleee alsanaalsanasmile
Allah korusun ipeğin sonucu negatif olursaa beni uzun zaman göremiyeceksiniz zatii :sinifsinif:
kaynanamı yanındaydııı eyvahedigeldismile abowwww haberimm yoktuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?