kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3iyidir ballı çörek kanguru börek ha ha ne güsel olduuu,pazar günü mutfak bayramı yaptım yaaa dur yazmıcam yaptıklarımı canın çeker sonra olmas işte bişeler yaptım kendi çapımda
hah kaldımmı yine yek pare
günaydınnnnnnnnnn ,sabahıı şerifleriniz hayr olsunn
günaydın canım .iyiyim sen nasılsınn .baban nasıl varmı güzel bir habergunaydin arkadaslar
gunaydin kedersiz nbr canim
kendini sıkmadan yavaş yavaş yaparsınn işleriniGÜNAYDIN CANIM
İŞLERİM ÇOKTA HAZIR PATRON YOKKEN GELEYİM DİDİM SEN NAPİN BAKALIM GÖRÜŞPMEYELİ :hulya:
yok canım eşim benden sonra uyuduu .dün gece erken uyudum saat 11 de kendimi yine yorgun hisediyordumkafamçokkarıştı yakında adammm başbakalığa gidip beni protesto edecekmişşohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmilebugün erkencisin eşinden sonra uyumadınmı
keşke ben evde olsamda yatsam öğlene kadar kaydirigubbakcemile3
yok canım eşim benden sonra uyuduu .dün gece erken uyudum saat 11 de kendimi yine yorgun hisediyordumkafamçokkarıştı yakında adammm başbakalığa gidip beni protesto edecekmişşohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
dün özelden mesaj yazmıştım gece ceabını vermiş ,herhalde ordan benim profilime girmişki paspalarımı görmüş oraya yorum yazmış .buraya neden gelmiyo hiç bir fikrm yok benimde :sm_confused:bu arada meln gelmiş dün yorum yapmış ama buraya gelmemiş
:dilcikar:haklıı eniştemiz naniknanik sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?