Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

esramm valla o macunu bende isterim hatta sen söylediğin zaman durmunuz o zaman iyi olmadığı için çekindim istemekle ..biraz daha durumunz düzelince isteyecem senden size şifa oldu bizede olur belki

ipekten korkuyorumm o yüzden yine uzun bir veda mektubu yazıp kaçacam :2:

bak üşenmem Aydın a gelirim seni yine getiririm burayaa lmaz: meak etme ipeğim güzel haberle gelecek.gelemesede kaybolmak yerine ipeğimin yanında olacağız kaçmak kolay durmak zordurrr bacımm alsanaalsanasmile

esramm valla o macunu bende isterim hatta sen söylediğin zaman durmunuz o zaman iyi olmadığı için çekindim istemekle ..biraz daha durumunz düzelince isteyecem senden size şifa oldu bizede olur belki

ayyy canımmm durumumuz ne kadar kötü olursa olsunn sizlere canım feda... sizin yaptıklarınızı asla unutmam hayatımda yeriniz çok farklı ( anladın sen onu)

bak üşenmem Aydın a gelirim seni yine getiririm burayaa lmaz: meak etme ipeğim güzel haberle gelecek.gelemesede kaybolmak yerine ipeğimin yanında olacağız kaçmak kolay durmak zordurrr bacımm alsanaalsanasmile
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile inşallahh sonucu güzel olacak arkadaşımızın dediğin gibi iyi günde kötü günde birbirmiz bırakmak yokk .bizim kitabımızda yazmaz bırakıp kaçmak şakkıdı

ayyy canımmm durumumuz ne kadar kötü olursa olsunn sizlere canım feda... sizin yaptıklarınızı asla unutmam hayatımda yeriniz çok farklı ( anladın sen onu)
illa her seferinde söyleceksinn ne yaptıkki bizz canım olumunekankayizsmile

bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile inşallahh sonucu güzel olacak arkadaşımızın dediğin gibi iyi günde kötü günde birbirmiz bırakmak yokk .bizim kitabımızda yazmaz bırakıp kaçmak şakkıdı

bak kendine geldinn kaydirigubbakcemile5 Şeniz

ahhh sevdam ahhh benim mevzu uzun.. birgün dertleşiriz uzun uzun...

tamam akşamları müsait olusan gelde msn de dertleşiriz nurcanımla genelde buluşuyos öle

yaa bişey diyecem durunun tatili 15 gün değilmiydi nerde bu kadınn

evet 1 ekimde bitiyodu sanırım ama cumaya denk geliyo bugün başlamıştır çok yoğundur giremez sanırım CADIARZU

hımm olabilir CADIARZU
evet esra akşamları msnde de buluyoruz sevdayla, bide tubiş oldumu daha keyifli oluyo ..gülmekten karnıma ağrılar giriyo tubişimi tam bir çatlak yaa o kadar komik yazıyoki (tabi bunu gülelim diye yapıyo) sevdanın da ondan eksik kalır yanı yok yani

ya özelden anlatamadınızmı derdinizi kardeşim sanki çok özel burayada yazın işte özelde yazmasanız olmuyo sankii guclubacismile

ceeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldiimmmmmm akide şekerleriiiimmmmmm
sabahtan beri yoğundum şimdi yemeğe gidiyom gelicem yineeeeeeeeeee mucukksssssss

ceeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldiimmmmmm akide şekerleriiiimmmmmm
sabahtan beri yoğundum şimdi yemeğe gidiyom gelicem yineeeeeeeeeee mucukksssssss
anaaaa kimleri görüyorummm iyi insan lafın üstüne gelirmiş seni sordum az öncee
nasılsın canım nasıl geçti tatilinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…