ipekten korkuyorumm o yüzden yine uzun bir veda mektubu yazıp kaçacam :2:
esramm valla o macunu bende isterim hatta sen söylediğin zaman durmunuz o zaman iyi olmadığı için çekindim istemekle ..biraz daha durumunz düzelince isteyecem senden size şifa oldu bizede olur belki
kaynana sürekli bende canımm...akannehir
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile inşallahh sonucu güzel olacak arkadaşımızın dediğin gibi iyi günde kötü günde birbirmiz bırakmak yokk .bizim kitabımızda yazmaz bırakıp kaçmak şakkıdıbak üşenmem Aydın a gelirim seni yine getiririm burayaalmaz: meak etme ipeğim güzel haberle gelecek.gelemesede kaybolmak yerine ipeğimin yanında olacağız kaçmak kolay durmak zordurrr bacımm alsanaalsanasmile
illa her seferinde söyleceksinn ne yaptıkki bizz canım olumunekankayizsmileayyy canımmm durumumuz ne kadar kötü olursa olsunn sizlere canım feda... sizin yaptıklarınızı asla unutmam hayatımda yeriniz çok farklı ( anladın sen onu)
bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile inşallahh sonucu güzel olacak arkadaşımızın dediğin gibi iyi günde kötü günde birbirmiz bırakmak yokk .bizim kitabımızda yazmaz bırakıp kaçmak şakkıdı
tekerleme gibi olmuş kaydirigubbakcemile3ahhh sevdam ahhh benim mevzu uzun.. birgün dertleşiriz uzun uzun...
ahhh sevdam ahhh benim mevzu uzun.. birgün dertleşiriz uzun uzun...
yaa bişey diyecem durunun tatili 15 gün değilmiydi nerde bu kadınn
hımm olabilir CADIARZUtamam akşamları müsait olusan gelde msn de dertleşiriz nurcanımla genelde buluşuyos öle
evet 1 ekimde bitiyodu sanırım ama cumaya denk geliyo bugün başlamıştır çok yoğundur giremez sanırım CADIARZU
tabi ben girebilirsem .perşembe akşamları eşim yok halı sahaya maça gidecek ozaman kesin burdayım bir aksilik çıkmazsa tabitamam akşam girerken telefonumu çaldırınn...
iyi bakalım,kolay gelsin boshayallersmileKızlar benim işim var gelicem birazdan
anaaaa kimleri görüyorummm iyi insan lafın üstüne gelirmiş seni sordum az önceeceeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee ben geldiimmmmmm akide şekerleriiiimmmmmm
sabahtan beri yoğundum şimdi yemeğe gidiyom gelicem yineeeeeeeeeee mucukksssssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?