Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

çok şükürr datlımmm iyiyimmm kaynanalar gelecekmiş de bu haftaa yavaz yavaz anca yaparım temizlikk die temizliğe kalkışcam üstten ama iştee yine baya iş varr
yavaz yavaz değilde yavaş yavaş yaparsın işlerini canımm :)))))))))

inşallahhh datlumm yaa walla ne oynarızz kısssss
valla yaa ne zamandır göbekcikler atamadık burda en son senin haberinle oynatmıştık dansözlerii
ayağını iyi sürümedin herhall :mymeka:

Son düzenleme:

tamam bebem yavaşş yavaşş yaparımm :)))
herhalde datlum inşalahh ipek aplanın haberinden sonraaa çifter çifter atacağız göbişleriii

inşalahh gardaşımm benimm
kıss rüyamda bugün şey gördümm mavi gözlü çok güzel bi kız bbeğim oluyorr acayip kolayy doğuruyorumm hayır olsun inşalahh
hayırlara çıksın rüyan canımm rüyada bebek görmek iyidir
tamam canım.ben 20 tane okuyum o zaman.
bişi daha sorucam ama benimde bebiş olması için böyle bi duaya ihtiyacım var.benim içnde ne zaman uygun olursa böyle bişi yapabilirmiyiz.?
tamam canım sana 20 tane yazıyorum
okuruz tabi hatta diyorum .cuma gnü 2 kişiye birlikte okuyalım daha çabuk sıra gelir diğer arkadaşalrada

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....30
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50
selsebil.......63

sude32.......20

yedimm geldimm.. evettt nurcanım bir kerede iştahım yok desemm bende şaşırıcammmm ama nerdeee kaydirigubbakcemile3

melikemm sende hoşgeldin canımm demek eşin üni.teli artık ne güzelll..bende okuyom işletme 4.sınıfımm çalışmadan olmuyo ama haberiniz olsun..rüyan hayrolsunn inşallah rüyadaki gibi kolay doğum yaparsın canım..

aşağıda tuğbişi de görüyommmm

cumaya kadar tekrar giremesemde kesin okurum 20 tane.şimdi çıkmam lazım kociş geldi.öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.
görüşmek üzere....vereliniortak
cuma günü sela ila ezan arasında burda olursan iyi olacak duasını okuyacaz hep beraber
güle güle canım

çok ayıp çokk lmaz: lmaz: lmaz: lmaz:
senağlamasenağlama
hoşbuldum datlum şifa olsunn et olmasınnn bende acıktım emme hazırlamaya üşeniyorumm eç karna yedikk çikolatayıı
ebet bebemm bakalım hayırlısı olsun ne güsel aplamm sende okuyosunn maşalahh kıss inşalahh hayırlısıyla bitirirsinnn inşalahh aplamm kolay olur doğum dün doğumdankonuşmuştuk epidural die bişey varmış dr sorcaktım siz uyduluyomusunuz diee
cumaya kadar tekrar giremesemde kesin okurum 20 tane.şimdi çıkmam lazım kociş geldi.öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın.
görüşmek üzere....vereliniortak

güle güle canımm görüşürüzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…