cumaya kadar canımne zamana kadar 1-2 gün içindeyse 63 üde benim olsun
he laaa keşke beraber gitseydik sen bana ben sana sürerdik sonrdaa şlak şlak olurdukk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: (anladın sen onu)hehe ben ezbere biliyomm :lepi: ama akşam abdest alıp ilk önce ipeğimin ayetel kürsi sini okuyayaım sonrada kuranımı hem daha makbull sonuçta abdestli :Saruboceq:
canım zaten yumurta akı sürdürkçe kuruyomuş bitene kadar devamlı sürülücekmiş sonra yıkanılacak işte hamam da belli zamanı yok bitene kadar yanii :lepi: keşke aynı yerde olsakta birlikte gitsekk :sinifsinif:
canım bende her ay bebek olabilir diye diyee baş ağrısı çekip içmiyorum ilaçları,bu yüzden san iç veya içme diyemiyecem canımm..presedleri aldınmı sen hade hayırlısı duruda kullandığı ay hamile kalmıştı
canım hakkında hayırlısı olsun inşallah bebişin tutunmuştur sana ,bizede haber vermeyi unutmaa
inş cnm dilekleriniz için saolun inş mevlam tüm iteyenlere verir .. Olsada olmasada mutlaka haber veririm hoscakalın
he laaa keşke beraber gitseydik sen bana ben sana sürerdik sonrdaa şlak şlak olurdukk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: (anladın sen onu)
haticem bende çok istiyom dikişe gitmeye ama saatler uymuyo çalıştığımm için..bende yeni bişeyler dikmek kendim tasarklamak istiyomm.bi çanta dolusu aldığım kumaş var evde duruyoo yapacaklarım belli ama nasıl yapılcak bilmiyomm kaydirigubbakcemile3
tamam canım listeye ekliyorum senidetamam 63 benim olsun gelmeye çalışıcam ama alaki gelemesemde muhakkak okurum hiç olmadı okuttururum merak etmeyin yani bugün bitiririm ben onu inşallah
esahhmı diyon looo sempatiksalakcinnihangsinden isteyeck ona göre başlıyım hemen :hulya:sana müşteri buldum nurcanım dantelde bizim kuzen yaptırcak bu akşam annesiyle konulşacak neler olacağını
slm sude hoşgeldin canım
kızlar ben yemek yiyip gelecemm açıktımmm
kızlar bende kaçar kuranımı okuyayım sonrada ayetel kürsüleri okuyayım görüşmek üzere öpüldünüz
A.s canım hoşgeldin iyiyz çok şükür sen nasılsınnslm arkadaşlar nasılsınız?
hımmm tamam canımmdaha belli değil ama vitrin takımı isteyecek ekstra dan masa için dikdörtgen isteyebilir diğerinide beğendi çokk ama fazla gelebilir bi annesiyle konuşşsunnda ona göre başlarsınn canım
slm sude hoşgeldin canım
kızlar ben yemek yiyip gelecemm açıktımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?