Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

haticem bende çok istiyom dikişe gitmeye ama saatler uymuyo çalıştığımm için..bende yeni bişeyler dikmek kendim tasarklamak istiyomm.bi çanta dolusu aldığım kumaş var evde duruyoo yapacaklarım belli ama nasıl yapılcak bilmiyomm kaydirigubbakcemile3

he laaa keşke beraber gitseydik sen bana ben sana sürerdik sonrdaa şlak şlak olurdukk :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: (anladın sen onu)

inş cnm dilekleriniz için saolun inş mevlam tüm iteyenlere verir .. Olsada olmasada mutlaka haber veririm hoscakalın

tamam 63 benim olsun gelmeye çalışıcam ama alaki gelemesemde muhakkak okurum hiç olmadı okuttururum merak etmeyin yani bugün bitiririm ben onu inşallah

sana müşteri buldum nurcanım dantelde bizim kuzen yaptırcak bu akşam annesiyle konulşacak neler olacağını

bakalım inşallah öğrenebilirim pek el becerim yoktur aslında sabırsızım çabuk sıkılıyorum ama evde durmakta olmuyor hep bebek hep bebek orda kafa dağıtırım

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....50
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50
selsebil.......63

daha belli değil ama vitrin takımı isteyecek ekstra dan masa için dikdörtgen isteyebilir diğerinide beğendi çokk ama fazla gelebilir bi annesiyle konuşşsunnda ona göre başlarsınn canım

slm arkadaşlar nasılsınız?
A.s canım hoşgeldin iyiyz çok şükür sen nasılsınn
daha belli değil ama vitrin takımı isteyecek ekstra dan masa için dikdörtgen isteyebilir diğerinide beğendi çokk ama fazla gelebilir bi annesiyle konuşşsunnda ona göre başlarsınn canım
hımmm tamam canımm

slm sude hoşgeldin canım

kızlar ben yemek yiyip gelecemm açıktımmm

afiyet olsunnn boş boğaz seni ,bir kerede iştahım yok desenn şaşarımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…