Allah kabul etsin canım güle güleekızlar bende kaçar kuranımı okuyayım sonrada ayetel kürsüleri okuyayım görüşmek üzere öpüldünüz
belkide canım ama sadece geçen beraber gçnderdiğimiz yokki ben daha öncede gönderdim tık yok melon apladann inşalah bi problem yokturrmelikem belki senin gönderdiğin mesaj ulaşmamıştırr bir ara leydimde bana göndermiş masa örtsü ile ilgili ..ama ben hiç görmedim o mesajı demekki olabiliyormuş mesaj gitmemiş olabilir CADIARZU
aman da amann annişimiz gelmiş ama ben kaçırdımm ipek aplyııgünaydın millet
kıss gelim ben sürüm müüüüüü:icecream::icecream: ama kendini kollayacann ol ma mı gııinşallah durucumm inşallahhh bu hafta hamama da gidicem yumruta akını sürücemm bakalımm
güle güle fatoşcummm
hee topiği gördüm de bakmadımmmkızlar kk birbirne karışmı haberiniz yok
toplu katliam yapmış kazenn
bizim birara sığındığızı siteye gitmişler :roflol: :roflol: :roflol:
Allah kabul etsin aplaakızlar bende kaçar kuranımı okuyayım sonrada ayetel kürsüleri okuyayım görüşmek üzere öpüldünüz
bende iyiyim kedersiz.ne olsun işte...
bişi soracam bu ayetel kürsiler ne için pek geçmişi okuyamadımda.....
aman iyi olalım canım moralimizi bozup canımız sıkmanın bir anlamı yokbende iyiyim kedersiz.ne olsun işte...
bişi soracam bu ayetel kürsiler ne için pek geçmişi okuyamadımda.....
hoşgeldin gardaşımm ..valla bilemiyorum canım melonun seninle bir alıp veremediği yokki bilmiyorumkismile
hoşgeldin bynkutluay...
canım toplam 313 tane okunuyor hepsi alındı ama istersen benim aldıklarımdan 20 tane verebilirm .ne kadar çok kişi okusa o kadar sevabıda fazla olur hem kiminin duası daha makbul oluyo Allah katındaeğer isteyen okuyorsa o zaman bende çok okuyamam belki ama en az bi 20 okurum.ne zamana kadar okunacak.?
iyiyim gardaşım seni sormalı sen nasılsınnhoşbuldumm gardaşımmm yani bebemm neyse belki zamanı yoktuu
nasılsınn kıss
evet iyi geçen gün telefonda da sesi iyi geliyordu bu sefer umutlu Allahım inşallah güldürü yüzünü bu sefer :Saruboceq:ipek apla maşalahh iyiymişş
iyiyim gardaşım seni sormalı sen nasılsınn
aaa öylemi ne güzel hade hayırlısı olsun canımkıslarr benimm kociş artıkınn üniversitelii dün kaydımızı oldukk açık öğretim halkla ilişkiler okuyacak hayırlısı olsun bakalımm
evet iyi geçen gün telefonda da sesi iyi geliyordu bu sefer umutlu Allahım inşallah güldürü yüzünü bu sefer :Saruboceq:
aaa öylemi ne güzel hade hayırlısı olsun canım
canım toplam 313 tane okunuyor hepsi alındı ama istersen benim aldıklarımdan 20 tane verebilirm .ne kadar çok kişi okusa o kadar sevabıda fazla olur hem kiminin duası daha makbul oluyo Allah katında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?