Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bende iyiyim kedersiz.ne olsun işte...
bişi soracam bu ayetel kürsiler ne için pek geçmişi okuyamadımda.....

melikem belki senin gönderdiğin mesaj ulaşmamıştırr bir ara leydimde bana göndermiş masa örtsü ile ilgili ..ama ben hiç görmedim o mesajı demekki olabiliyormuş mesaj gitmemiş olabilir CADIARZU
belkide canım ama sadece geçen beraber gçnderdiğimiz yokki ben daha öncede gönderdim tık yok melon apladann inşalah bi problem yokturr

günaydın millet
aman da amann annişimiz gelmiş ama ben kaçırdımm ipek aplyıı
inşallah durucumm inşallahhh bu hafta hamama da gidicem yumruta akını sürücemm bakalımm

güle güle fatoşcummm
kıss gelim ben sürüm müüüüüü:icecream::icecream: ama kendini kollayacann ol ma mı gıı
kızlar kk birbirne karışmı haberiniz yok
toplu katliam yapmış kazenn
bizim birara sığındığızı siteye gitmişler :roflol: :roflol: :roflol:
hee topiği gördüm de bakmadımmm
kızlar bende kaçar kuranımı okuyayım sonrada ayetel kürsüleri okuyayım görüşmek üzere öpüldünüz
Allah kabul etsin aplaa

ebett datlımm

aman iyi olalım canım moralimizi bozup canımız sıkmanın bir anlamı yok
canım biz bu ayeti ipek arkadaşımız için okuyoruz bu hafta,, dileği kabul olsun diye .

slmm şekerler ben geldimmmmm sabah yoktunuzz gittim uyudumm yeni kalktımm kociş uyandırdı telle

hoşgeldin gardaşımm ..valla bilemiyorum canım melonun seninle bir alıp veremediği yokki bilmiyorumkismile

eğer isteyen okuyorsa o zaman bende çok okuyamam belki ama en az bi 20 okurum.ne zamana kadar okunacak.?

eğer isteyen okuyorsa o zaman bende çok okuyamam belki ama en az bi 20 okurum.ne zamana kadar okunacak.?
canım toplam 313 tane okunuyor hepsi alındı ama istersen benim aldıklarımdan 20 tane verebilirm .ne kadar çok kişi okusa o kadar sevabıda fazla olur hem kiminin duası daha makbul oluyo Allah katında

kıslarr benimm kociş artıkınn üniversitelii dün kaydımızı oldukk açık öğretim halkla ilişkiler okuyacak hayırlısı olsun bakalımm

canım toplam 313 tane okunuyor hepsi alındı ama istersen benim aldıklarımdan 20 tane verebilirm .ne kadar çok kişi okusa o kadar sevabıda fazla olur hem kiminin duası daha makbul oluyo Allah katında

tamam canım.ben 20 tane okuyum o zaman.
bişi daha sorucam ama benimde bebiş olması için böyle bi duaya ihtiyacım var.benim içnde ne zaman uygun olursa böyle bişi yapabilirmiyiz.?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…