bende üşüyorum ayağımda çorap olmasın arağmen ayaklarım buz gibi dötüm karpuz gibi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:nann olumm ne soğukk beaa yada ben çok üşüyorummmmmmmmm
bende üşüyorum ayağımda çorap olmasın arağmen ayaklarım buz gibi dötüm karpuz gibi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
bende üşüyorum ayağımda çorap olmasın arağmen ayaklarım buz gibi dötüm karpuz gibi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
amann gardaşım dikkat et soğuk alma ayaklarından terlikte giy ayağınaa :))benimde datlumm gı ayağımda çorap artı patik ama buzz
o da güsell bende sendenimm quzummmmm ele geliyo diyomuşumm:)
ondan küşkum yok sırnaşık şey
amann gardaşım dikkat et soğuk alma ayaklarından terlikte giy ayağınaa :))
,seninde memelerin karpuz gibi amaa :dilcikar:
tubiş gitmişşş alsanaalsanasmile
amann gıı kime nee, giy hiçte tınlamaaa canından kıymetlimi onlarr .tememm datlum terlikte giyerim ondan sonra biizm alt deli komşunun kız gelecekk terlikleri çıkar babam rahatsızoluyo bende delirecemmm
anaaaa essak mı gıı:))))
amann gıı kime nee, giy hiçte tınlamaaa canından kıymetlimi onlarr .
hee essah diyomm sevda demirel yanında halt etmiş hata sempatiksalakcinni
benimkiler küçükler :sinifsinif:demii gııı walla öle bananee beaa walla gelirsede veririm ağzının payınıı
anaa ne seksüü beaaa bana şimcikk tam geliyo 75
benimkiler küçükler :sinifsinif:
amann gardaşım dikkat et soğuk alma ayaklarından terlikte giy ayağınaa :))
,seninde memelerin karpuz gibi amaa :dilcikar:
sana tıklayınca açılan sayfann varyaa seyhan aplacımm ordaki bebeye bitiyomm yaaaaaaaaa aynı bennnnnn
ben menun değilim ama eşim memnunn :lepi:büyür datlımm gııı amann beaa eccik eccik alırız olanlardann olma mıı
slm fistiklar
ya kizlar ayetel kursi okunurken abdest almak sart miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?