Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

epidural anesteziyi sorcan yani bele iğne yapılıyo belden aşağı uyuşturuluyo dimi
ben genel anestezi oldum
genel anestezi nasıl oluyor aplaa o sancıyı çok hissediyomusun sadece kınmış kadın öle yazmış epidural uygulandı diyo

aman datlum yorma kendinii gııı yemekk yemekk dur düşünüyümm
pilav salata çorba nasıll

evet melikemmm hava değişikliği etkiledi benii kaydirigubbakcemile3
valla benimde evde çorbam var bide mantı yapcam okadar

menikem çorbam var ama pilavı bi başına yemiyo paşazade oooof valla istifa edicem ben bu ev hanımlığından yada biri 15 günlük mönü versin enm azından ne yapacağımı bilsem yoksa yapmak sorun değil annem,sen ne yapıcan akşama

evi yarın süpür boşver yap bir börek yanına çay al sana yemek işteeeeeeee

canım tamamen bayılttı doktor hiçbişi hatırlamıyosun ben mecburiyetten öyle olmak zorundaydım hem şeker vardı bende hemde miyomdan ameliyat olmuştum yani sezeryan gibi

canim pilavin yanina da bir salata yap
guzel olur

hakkatende öle datlum düşünmesi gıcık ediyo insanıı
datlımm benimde kociş yok ya akşama ıspanak yaptımm tek başıma yicem bakalım yanına bişey yaparmıyım bilemem ama büyük ihtimal yapmamm ruh halime bağlı

anladım aplacımmm çok şükür geride kaldıı fıstığın seninlee
peki bu epidural enestezinin bebeğe zararı olur mu

ay datlularım seferber oldular durucum böreği geçen akşam yaptım daha ve bi tarif vardı ondan yaptım daha doğrusu tarif derken yeni bir yöntem sadece su ve yağ ile ve yufkanın arasına bide un serptim çıtır çıtır oldu inanın,biliyorsanız es geçin rezil olmıyım bşe biliyom diye

menemen mi yapsam acebooo yok evi süpüreyim taktım şimdi yapmazsam içim içimi yer tabi burda sürterken nası yapacaksam

yok gıı mantı hazır kayseri mantısındaannn nerde bende evde yapacakk durumm kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben aklama glen tüm ymekleri çorbaları ne varsa kağıda yazdım dolabın kenarına astım isterseniz sizde öle yapın iyi oluyo

un serpildiğini bilmiyodum quzum vaktinin olduğu zmaan bi yazda bende yapıyım kıss
menemen mi yapsam acebooo yok evi süpüreyim taktım şimdi yapmazsam içim içimi yer tabi burda sürterken nası yapacaksam

yaparsın bebemm gııı

güzel fikirr wallaa bende yapıyımm
hee bende açıyım mantıı dolaba koyum kıss walla ne iyi olur canın isteyince çıkar pişirr

menikem du iki dakka anlatıyı hiçbişe yok çok basit,bak şimdi yufkayı açıyorsun üzerine içine sıvıyağ döktüğün sudan sürüyorsun sonra üzerine un serpiştiriyorsun hafiften sonra yufkayı yarım ay şeklinde ikiye katlıyorsunaynı işlemi orayada uyguluyorsun ,sonra düz olan kısma uzunlamasına iç harcı yayıyorsun ben patatesli yaptım,sonra ordan kırvırmaya başlıyorsun sonra 3-4 parmak enine dilimleyip tepsiye diz,üstünede ben yağlı sudan sürdüm çok lezzetli oldu.umuyorum anlatabilmişimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…