genel anestezi nasıl oluyor aplaa o sancıyı çok hissediyomusun sadece kınmış kadın öle yazmış epidural uygulandı diyoepidural anesteziyi sorcan yani bele iğne yapılıyo belden aşağı uyuşturuluyo dimi
ben genel anestezi oldum
aman uyuz karılar hemen sıvıştılar hıh durucum iyiyim nolsun eve geldim dedeciği doyurdum evi bi süpürsem mi diyorumdaha ne yemek yapıcam bilmiyorum fikir verin haydi bana,sevdacım hoşbuldum ne var ne yok buara sende bi performans düşüklüğü seziyorum yanlışsam düzeltin ey ahaliiiiii
evet melikemmm hava değişikliği etkiledi benii kaydirigubbakcemile3
valla benimde evde çorbam var bide mantı yapcam okadar
arkadaşlar aranıza ben yeni katıldım benide alırmısınız bende siz gibi bebiş özlemi çekiyorum
aman uyuz karılar hemen sıvıştılar hıh durucum iyiyim nolsun eve geldim dedeciği doyurdum evi bi süpürsem mi diyorumdaha ne yemek yapıcam bilmiyorum fikir verin haydi bana,sevdacım hoşbuldum ne var ne yok buara sende bi performans düşüklüğü seziyorum yanlışsam düzeltin ey ahaliiiiii
genel anestezi nasıl oluyor aplaa o sancıyı çok hissediyomusun sadece kınmış kadın öle yazmış epidural uygulandı diyo
aman datlum yorma kendinii gııı yemekk yemekk dur düşünüyümm
pilav salata çorba nasıll
menikem çorbam var ama pilavı bi başına yemiyo paşazade oooof valla istifa edicem ben bu ev hanımlığından yada biri 15 günlük mönü versin enm azından ne yapacağımı bilsem yoksa yapmak sorun değil annem,sen ne yapıcan akşama
hakkatende öle datlum düşünmesi gıcık ediyo insanıımenikem çorbam var ama pilavı bi başına yemiyo paşazade oooof valla istifa edicem ben bu ev hanımlığından yada biri 15 günlük mönü versin enm azından ne yapacağımı bilsem yoksa yapmak sorun değil annem,sen ne yapıcan akşama
evet melikemmm hava değişikliği etkiledi benii kaydirigubbakcemile3
valla benimde evde çorbam var bide mantı yapcam okadar
evi yarın süpür boşver yap bir börek yanına çay al sana yemek işteeeeeeee
canım tamamen bayılttı doktor hiçbişi hatırlamıyosun ben mecburiyetten öyle olmak zorundaydım hem şeker vardı bende hemde miyomdan ameliyat olmuştum yani sezeryan gibi
pilavın yanına tavada tavuk yap o zaman
un serpildiğini bilmiyodum quzum vaktinin olduğu zmaan bi yazda bende yapıyım kıssay datlularım seferber oldular durucum böreği geçen akşam yaptım daha ve bi tarif vardı ondan yaptım daha doğrusu tarif derken yeni bir yöntem sadece su ve yağ ile ve yufkanın arasına bide un serptim çıtır çıtır oldu inanın,biliyorsanız es geçin rezil olmıyım bşe biliyom diye
menemen mi yapsam acebooo yok evi süpüreyim taktım şimdi yapmazsam içim içimi yer tabi burda sürterken nası yapacaksam
yok gıı mantı hazır kayseri mantısındaannn nerde bende evde yapacakk durumm kaydirigubbakcemile3
bu arada kızlar ben aklama glen tüm ymekleri çorbaları ne varsa kağıda yazdım dolabın kenarına astım isterseniz sizde öle yapın iyi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?