menikem du iki dakka anlatıyı hiçbişe yok çok basit,bak şimdi yufkayı açıyorsun üzerine içine sıvıyağ döktüğün sudan sürüyorsun sonra üzerine un serpiştiriyorsun hafiften sonra yufkayı yarım ay şeklinde ikiye katlıyorsunaynı işlemi orayada uyguluyorsun ,sonra düz olan kısma uzunlamasına iç harcı yayıyorsun ben patatesli yaptım,sonra ordan kırvırmaya başlıyorsun sonra 3-4 parmak enine dilimleyip tepsiye diz,üstünede ben yağlı sudan sürdüm çok lezzetli oldu.umuyorum anlatabilmişimdir
mantıyı bende yapıp fırınlayıp difrize koyuyorum, evet evet çorbam var yanına menemen yapıcam karar verdim, tocecim zaten ne yapsam yer ama dedecik için yapıyorum daha çok güzel şeyler yedirmek istiyorum,canım ya geçen gün diyorki sen ne yapsan yerim ben hem ne olacak tarhana çorbası içeriz et yedik deriz diyo şeker dedecik
reca ederim kangurum yap yarın hemen temam mı haydi güle güle
anladım aplacımmm çok şükür geride kaldıı fıstığın seninlee
peki bu epidural enestezinin bebeğe zararı olur mu
he walla süper olur baharatlı baharatlıı ohh
ay datlularım seferber oldular durucum böreği geçen akşam yaptım daha ve bi tarif vardı ondan yaptım daha doğrusu tarif derken yeni bir yöntem sadece su ve yağ ile ve yufkanın arasına bide un serptim çıtır çıtır oldu inanın,biliyorsanız es geçin rezil olmıyım bşe biliyom diye
menemen mi yapsam acebooo yok evi süpüreyim taktım şimdi yapmazsam içim içimi yer tabi burda sürterken nası yapacaksam
mantıyı bende yapıp fırınlayıp difrize koyuyorum, evet evet çorbam var yanına menemen yapıcam karar verdim, tocecim zaten ne yapsam yer ama dedecik için yapıyorum daha çok güzel şeyler yedirmek istiyorum,canım ya geçen gün diyorki sen ne yapsan yerim ben hem ne olacak tarhana çorbası içeriz et yedik deriz diyo şeker dedecik
İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)
kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50
selsebil.......63 okudu
sude32.......20
slmmm canlarrr benımm ovulasyon testıylee preseed ımm geldıı ayy çokk heycanlandımm benn testen anlamam sızee çekıp resmını gosterecemm bakalım ne dıyeceksınızzzzzzzzzzzzzzzz
gnaydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanGünaydıınnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
slmmm canlarrr benımm ovulasyon testıylee preseed ımm geldıı ayy çokk heycanlandımm benn testen anlamam sızee çekıp resmını gosterecemm bakalım ne dıyeceksınızzzzzzzzzzzzzzzz
gözün aydın canım .yarasınnnnnslmmm canlarrr benımm ovulasyon testıylee preseed ımm geldıı ayy çokk heycanlandımm benn testen anlamam sızee çekıp resmını gosterecemm bakalım ne dıyeceksınızzzzzzzzzzzzzzzz
günaydınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGünaydıınnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?