Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

anladım bidenemmm ben süt ve yağ sürüyordumm mutlaka denicemm çok saol quzummm

mantıyı bende yapıp fırınlayıp difrize koyuyorum, evet evet çorbam var yanına menemen yapıcam karar verdim, tocecim zaten ne yapsam yer ama dedecik için yapıyorum daha çok güzel şeyler yedirmek istiyorum,canım ya geçen gün diyorki sen ne yapsan yerim ben hem ne olacak tarhana çorbası içeriz et yedik deriz diyo şeker dedecik

ayy canımm benim yaaaa

güle güle tatlım kızlar ya bende kaayım yoksa hijyen kurtları beynimi kemiricek az daha oturursam öpyürum hepinizi

anladım aplacımmm çok şükür geride kaldıı fıstığın seninlee
peki bu epidural enestezinin bebeğe zararı olur mu

he walla süper olur baharatlı baharatlıı ohh

bilmiyorumki canım

hııııımmmmmm anlattığın tarif değişikmiş

menemen mi yapsam acebooo yok evi süpüreyim taktım şimdi yapmazsam içim içimi yer tabi burda sürterken nası yapacaksam

kolay gelsin

şeker dede

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50
selsebil.......63 okudu
sude32.......20

slmmm canlarrr benımm ovulasyon testıylee preseed ımm geldıı ayy çokk heycanlandımm benn testen anlamam sızee çekıp resmını gosterecemm bakalım ne dıyeceksınızzzzzzzzzzzzzzzz

Günaydıınnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
sevdanehri...50
Etipuf..........50
bynkutluay...50
selsebil.......63 okudu
sude32.......20

Allah kabul etsin amin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

slmmm canlarrr benımm ovulasyon testıylee preseed ımm geldıı ayy çokk heycanlandımm benn testen anlamam sızee çekıp resmını gosterecemm bakalım ne dıyeceksınızzzzzzzzzzzzzzzz

hayırlı olsun fatoş

Günaydıınnnnnnnnn hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
gnaydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim hakkında hayırlısı olsun

gözün aydın canım .yarasınnnnn

günaydınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

günaydınlarrrrrr

nurcanımm sabah sabah hemen soluğu burda aldımm depremm olmuşş ordada

günaydınn şekerler hoşgeldinizz ben hasta oluyorumm ya gözlerim yanıyoo burnum akıyoo abooo tühh kociş beni kesecekk ama çok da dikkat ediyodumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…