Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fatoşcum hadi gözün aydınn inşallah işe yarar ve bebişine kavuşursun resmini göster bakalım benim kullandığımdansa tarif ederim sana

melikemmm yaa dikkat etmen gereken zamanlar bu zamanlar salgın var çünküü geçmiş olsunn çok kötü olmadan nane limon iç bence yada karabiberli süt kaynat

melikemmm yaa dikkat etmen gereken zamanlar bu zamanlar salgın var çünküü geçmiş olsunn çok kötü olmadan nane limon iç bence yada karabiberli süt kaynat

ay datlum ya hiç sorma çok dikkat ediyorum sanıyordum ama malesef kaynatıyım hemen canım ya ilerlemedenn
kesin yürüyüşte oldu yaaa

günaydınlarrrrrr

nurcanımm sabah sabah hemen soluğu burda aldımm depremm olmuşş ordada
canımm benimmm evett hemdee baya büyük bir depremdi şimdi netten baktımda 4 şidettinde diyo ama daha büyüktü sanki :bbo:yataktan nasıl fırladık eşimle bilmiyorumm hemen durdu Allahtann ..ben çok korktum ama :gitme:
günaydınn şekerler hoşgeldinizz ben hasta oluyorumm ya gözlerim yanıyoo burnum akıyoo abooo tühh kociş beni kesecekk ama çok da dikkat ediyodumm
günaydın canım .aman gardaşımm daha tamm hasta düüşmeden önlemini al nane limon çok iyi gelecek çoraplarını,patiklerini terliklerini :)ihmal etme sıcak tut kendi havalar soğuyo artık .. dün eşim netten okdu son 1000 yılın en soğuk kışı gelecekmiş

evet yürüyüğşte olabilir canım sonuçta ne kadar da olsa efor sarfederken soğuk alabilirsin

ayy canım ya geçmiş olsunnnnn
gelin gıı bi kaynatıverin nane limonn hiç halim yok beaa nan datlum giyiniyorum da ama yokk ayaklarım buz gibi halenn
he datlum bende okudumm tırstım wallaa Allah yardımcımız olsun

Son düzenleme:
evet nurcanım 4 şiddetinde imiş ama ne yazıkki insan daha fazla hissediyo korkudann bende hemen elim ayağım boşalıyo depremde..hatta dün gece eşime camı kilitleme dedim deprem olarsa kapıyı açamayız menteşeler oynayınca açılmayabiliyo olmazsa camdan atlarız didim oda saçmala ben kapıyı bi tekmeyle kırakım diyoo kaydirigubbakcemile3 kendini herkül zannediyo ne var onda diyo eee telaştan sankimm kırabilecekk

geçmiş olsun kedersizim deprem olmuş
melike dikkat et canım kimseyle öpüşme hamilesin insanlar anlamıyo ellerini sürekli yıka

anaam Rabbim esirgesin yaa ankarada olmuştu bi hatırlıyomusunuz gecee düşünün ben yatakta tek başıma neler yaşadım kociş işteydii o zaman gececiydii
nane limonun hazır gardaşım hemide bir sürahiii şifa olsunnn

ayyyy gardaşım benimmmmmmmmm eline koluna sağlıkkk

bakalım ist. depremide yakında olur gibi geliyoya hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2 geçen günkü ana fay depremi imiş..hemen namaza başlayakk kaydirigubbakcemile3

camdan mı atlıycan sevdam şaka yapıyosun dimi

evet melikemm hatırlıyommm gerçekten insanın yalnız olması hele gece olmasıı çok kötüü eyvahedigeldismile neyseki gebe değildin ozaman

geçmiş olsun kedersizim deprem olmuş
melike dikkat et canım kimseyle öpüşme hamilesin insanlar anlamıyo ellerini sürekli yıka
ay aplamm walla anlamıyolarr evden çıkamam artıkın zaten şifayı kaptık kocada beni kapacakkk wallaaa
bakalım ist. depremide yakında olur gibi geliyoya hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2 geçen günkü ana fay depremi imiş..hemen namaza başlayakk kaydirigubbakcemile3

delüüüüüüüükaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
anaa kıs düşünmesii bile ne kadar kötüüü

evet melikemm hatırlıyommm gerçekten insanın yalnız olması hele gece olmasıı çok kötüü eyvahedigeldismile neyseki gebe değildin ozaman

hee walla Allah korusun iyi şeyler olmazdıı o zamann
amann bea walla dünya varmış neydi o günlerrr abooooo yatakta titre durr koca yok bişi olsa 1 saatte gelir yoldan dolayıı

Allah daha beterinden korusunn..depremler olacak elbet yeterki can kaybısız olsun:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…