günaydınlarrrrrr
nurcanımm sabah sabah hemen soluğu burda aldımm depremm olmuşş ordada
melikemmm yaa dikkat etmen gereken zamanlar bu zamanlar salgın var çünküü geçmiş olsunn çok kötü olmadan nane limon iç bence yada karabiberli süt kaynat
canımm benimmm evett hemdee baya büyük bir depremdi şimdi netten baktımda 4 şidettinde diyo ama daha büyüktü sanki :bbo:yataktan nasıl fırladık eşimle bilmiyorumm hemen durdu Allahtann ..ben çok korktum ama :gitme:günaydınlarrrrrr
nurcanımm sabah sabah hemen soluğu burda aldımm depremm olmuşş ordada
günaydın canım .aman gardaşımm daha tamm hasta düüşmeden önlemini al nane limon çok iyi gelecek çoraplarını,patiklerini terliklerini :)ihmal etme sıcak tut kendi havalar soğuyo artık .. dün eşim netten okdu son 1000 yılın en soğuk kışı gelecekmişgünaydınn şekerler hoşgeldinizz ben hasta oluyorumm ya gözlerim yanıyoo burnum akıyoo abooo tühh kociş beni kesecekk ama çok da dikkat ediyodumm
canımm benimmm evett hemdee baya büyük bir depremdi şimdi netten baktımda 4 şidettinde diyo ama daha büyüktü sanki :bbo:yataktan nasıl fırladık eşimle bilmiyorumm hemen durdu Allahtann ..ben çok korktum ama :gitme:
günaydın canım .aman gardaşımm daha tamm hasta düüşmeden önlemini al nane limon çok iyi gelecek çoraplarını,patiklerini terliklerini :)ihmal etme sıcak tut kendi havalar soğuyo artık .. dün eşim netten okdu son 1000 yılın en soğuk kışı gelecekmiş
evet yürüyüğşte olabilir canım sonuçta ne kadar da olsa efor sarfederken soğuk alabilirsin
anaam Rabbim esirgesin yaa ankarada olmuştu bi hatırlıyomusunuz gecee düşünün ben yatakta tek başıma neler yaşadım kociş işteydii o zaman gececiydiievet nurcanım 4 şiddetinde imiş ama ne yazıkki insan daha fazla hissediyo korkudann bende hemen elim ayağım boşalıyo depremde..hatta dün gece eşime camı kilitleme dedim deprem olarsa kapıyı açamayız menteşeler oynayınca açılmayabiliyo olmazsa camdan atlarız didim oda saçmala ben kapıyı bi tekmeyle kırakım diyoo kaydirigubbakcemile3 kendini herkül zannediyo ne var onda diyo eee telaştan sankimm kırabilecekk
nane limonun hazır gardaşım hemide bir sürahiii şifa olsunnn
evet nurcanım 4 şiddetinde imiş ama ne yazıkki insan daha fazla hissediyo korkudann bende hemen elim ayağım boşalıyo depremde..hatta dün gece eşime camı kilitleme dedim deprem olarsa kapıyı açamayız menteşeler oynayınca açılmayabiliyo olmazsa camdan atlarız didim oda saçmala ben kapıyı bi tekmeyle kırakım diyoo kaydirigubbakcemile3 kendini herkül zannediyo ne var onda diyo eee telaştan sankimm kırabilecekk
ay aplamm walla anlamıyolarr evden çıkamam artıkın zaten şifayı kaptık kocada beni kapacakkk wallaaageçmiş olsun kedersizim deprem olmuş
melike dikkat et canım kimseyle öpüşme hamilesin insanlar anlamıyo ellerini sürekli yıka
bakalım ist. depremide yakında olur gibi geliyoya hadi hayırlısı kaydirigubbakcemile2 geçen günkü ana fay depremi imiş..hemen namaza başlayakk kaydirigubbakcemile3
evet melikemm hatırlıyommm gerçekten insanın yalnız olması hele gece olmasıı çok kötüü eyvahedigeldismile neyseki gebe değildin ozaman
Allah daha beterinden korusunn..depremler olacak elbet yeterki can kaybısız olsun:gitme:
kocası kendini herkül.sevda da kendiniz zeyna sanıyo herhallcamdan mı atlıycan sevdam şaka yapıyosun dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?