Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ne güzel birbirimiz için seferber olduk keşke buradaki dostlukgibi dostluklar olsa etrafımızda

haklısın ipeğim...buradaki dostlarımızın ne kadar içten dua edeceğini tahmin ediyorum, bu dostluğumuz hiçbir zaman bitmez inşallah.
çevremdeki insanlara (çok güvendiğim bi kaç kişi hariç) benim için tefriciye oku demeye çekiniyorum. bana acıyan gözlerle bakmaları hoşuma gitmiyo...

bende hiç kimseden bunu istemem sadece ablama söylemiştim onunla okumuştuk
yarın mesela akraba günümüz var ve ben hiç istekli değilim gitmek için tedirgin oluyorum bakışlardan istemediğim konuların açılmasından korkuyorum allah daha büyük dert vermesin ama bu ne biçim bir sorunmuş böyle insanın sosyal yaşamını bile etkiliyo

toplum bir bizi, bi de evlenmemiş insanları cahilliğiyle linç ediyo maalesef....
ezip geçiyolar duygularımızı hiç düşünmeden.
babamın cenazesinde ağlıyorum, mahvolmuşum, sesim gitmiş, konuşamıyorum kadın tutmuş bebek soruyo...düşün....

kadının biride bana kayınpederimin cenazesinde herkesin içinde damdan düşer gibi
sen bebeğini neden düşürdün dedi şok olmuştum öylemi sorulur sanki suçlar gibi bir geçmiş olsun de önce birde herkesin içinde ne gerek var

insanlar cenazeye acıları paylaşmaya değil laf almaya geliyo onu anladım...
terbiyesiz kadınklava:
ben bana sorana bağırdım hayatta kimseye bağırmamıştım o yüzden ama aynı gün 2 kere sorduğu için bağırdım.
yeter ya sen napmaya çalışıyosun dedim...sordun bana ben de cevabını verdim aynı soruyu defalarca sormaktaki amacın ne dedim. hem de yeri mi zamanı mı. acımı görmüyomusun bebek peşine düşmüşsün dedim hüngür hüngür.
kendi de çok mahcup oldu ama dayanamadımklava:

sonra bana haber gönderdi özür diledi kendi kızının da olmuyomuş da o yüzden sormuş da...
eğer kendi kızının da olmuyosa beni daha iyi anlamalıydı ve hiç sormamalıydı...

maalesef insanlar başka insanların acılarıyla sorunlarıyla besleniyolar konuşucak laf olsun yeter karşısındakini ne kadar üzdüklerinin önemi yok özellikle bu bebek konusunda çok acımasızlar resmen canımızı yakmak istiyolar

EĞER BıRıSıNı SEVERSEN
Süreyya Öcal

Birisini seviyorsan onu özgür bırak

Geri gelirse sonsuza kadar senindir

Eğer gelmez ise zaten hiçbir zaman senin olmayacaktır.

Eğer gelirse, oturma odanı dağıtır, yaptığın yemekleri yer, telefonunu kullanır, paranı alır ve üstelik senin bunları yapması için onu özgür bıraktığını bile farketmez.

Ya kocandır ya çocuğun

« « « « » » » »

If you love something, set it free.
If it comes back, It will always be yours.
If it doesn't come back, it was never yours to begin with.

But, if it just sits in your living room, messes up your stuff, eats your food, uses your telephone, takes your money, and doesn't appear to realize that you had set it free.....

You either married it or gave birth to it.

Hehe bende 50 tane tefrıcıye okudum bıraz mola verım dedım karıkatÜr gÜzelmıŞ :)))))))))))))))))

* Bir kocanız varsa çocuk doğurmanıza hiç gerek yoktur. Onun büyümesi için uğraşmak daha az zahmetli değildir.
* Bir erkeğe aranızdaki sorunları anlatmaya çalışmak bir duvara ilan-ı aşk etmeye benzer. Bir yıl sonra sizi anladığında iş işten geçmiştir.
* Kadınlar basit şeylerden hoşlanırlar; mesela erkekler. :roflol:

Her sabah kocama ve iki oğluma taze sıkılmış portakal suyu hazırlayıp içirmeyi alışkanlık haline getirmiştim. Kahvaltıda içilen portakal suyunun onları bu soğuk günlerde mevsim hastalıklarından koruyacağını umuyordum. Sabah uyanınca ilk önce biraz ısınmaları için portakalları dolaptan çıkarıyor, kahvaltıyı hazırlarken birtaraftan da portakalları tek tek yıkıyor, kesiyor ve portakalların vitamini, beklerken ölmesin diye tam onlar sofraya otururken sıkıp sıkıp bardaklarını dolduruyordum. O sabah da aynı şeyleri yaparken kocamın şöyle konuştuğunu duydum:
-Sabah sabah zor oluyor ya canım!
''Ah Canım'' dedim kendi kendime. Ne kadar düşünceli bana kıyamıyor!''
-Yok Hayatım niye zor olsun, nasılsa makinede sıkıyorum bunları diye cevap verdim.
O kocam olacak nankör adam ise benim saflığıma gülmeye başladı.
-Benim için zor oluyor diyorum karıcığım. Sabah sabah portakal suyu içmek karnımı ağrıtıyor...
-................?! Bir daha rüyanda görürsün!!!!!

Bir arkadaşım Yıldızeli’nin bir köyünde öğretmenlik yapıyor. Sınıf listesine bakınca mevcut 40 çocuğun 18’inin adının aynı, mesela; Mustafa Kaya olduğunu görmüş. Bunları ayırt etmek için bir yol ararken anne baba adlarını öğrenip buna göre çağırmayı akıl etmiş. Çocukların çoğu ile aralarında şöyle bir diyalog geçince ülkemizdeki kadınların acıklı durumuna gülmek mi ağlamak mı gerektiğini kestirememiş.

- Oğlum babanın adı ne ?

- Memmet

- Annenin adı?

- Garı

- Oğlum annenin adı yok mu?

- Var işte anamın adı Garı . Babam anamı hep Garı diye sesler.

Annesinin adını Garı olduğunu düşünen evlatlar, kendi adını bile kaybetmiş zavallı kadınlar..... Ne söylenebilir ki

delikafaduldendelikafadulden GERÇEKTENDE KOCAM ÇOCUK GİBİ BAZEN DİYOKİ AMA BEN BEBİŞKOMUZU KISKANIRIM AMA SEN ONUNLA DAHA ÇOK İLGİLENİRSEN DİYO opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ŞAŞKIN AYOL...

delikafaduldendelikafadulden GERÇEKTENDE KOCAM ÇOCUK GİBİ BAZEN DİYOKİ AMA BEN BEBİŞKOMUZU KISKANIRIM AMA SEN ONUNLA DAHA ÇOK İLGİLENİRSEN DİYO opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ŞAŞKIN AYOL...

sırnaşık şey

al benden de o kadar.... çocuğumuz olunca benden bu kadar ilgi bekleme dedim
daha fazlasını bekliyorum nasıl olsa iki kişisiniz diyo....
benneyaptımki

Bu şaka ınternetten gelmiştir. Amerikalı çocuklara aşağıdaki soruları sormuşlar. Aldıkları cevaplar ekte.

KıMıNLE EVLENıLECEĞıNE NASIL KARAR VERıLıR
Seninle aynı şeylerden hoşlanan birisini bulmalısın. Mesela spordan hoşlanıyorsan, o da hoşlanmalı ve sen seyrederken sana yiyecek birşeyler hazırlamalıdır. - Alan, age 10

Büyümeden önce kiminle evleneceğine karar veremezsin. Buna aslında Allah önceden karar vermiştir. Senin onu bulman gerekir. - Kirsten, 10 yaşında

EVLENMEK ıÇıN HANGı YAŞTA OLMAK GEREKıR ?
23 yaşında. Çünkü o yaşa kadar, o kişiyi çok eskiden beri tanıyor olursun. - Camille, 10 yaşında

Evlenmek için hiçbir yaş doğru değildir. Aptallar evlenir. - Freddie, 6 yaşında

YABANCI BıR KıŞı, ıKı KıŞıNıN EVLı OLDUĞUNU, NASIL ANLAR ?
Eğer her ikisi de aynı çocuğa bağırıyorsa onlar evlidir. - Derrick, 8 yaşında

ıNSANLAR BULUŞTUKLARINDA NE YAPARLAR ?
Buluşmalar eğlencelidir. Bu insanların birbirlerini tanımak için kullanmaları gereken bir fırsattır. Hatta dinlemeye dayanırsan, oğlanlar birşeyler anlatıyor olabilirler. - Lynnette, 8 yaşında

ılk buluşmada, her iki taraf birbirine sadece yalanlar söyler. Bu yalanlar yüzünden de ikinci defa buluşmaya karar verirler. - Martin, 10 yaşında

ıLK BULUŞMANIZDA DURUM KÖTÜYE GıDER ve ıKıNCı DEFA BULUŞMAK ıSTEMEZSENıZ NE YAPARSINIZ ? Eve gider ve ölü taklidi yaparım. Ertesi gün tüm gazetelerin ölenler kolonunda çıkmaya çalışırdım. - Craig, 9 yaşında

BıRıSıNı ÖPMEK NE ZAMAN DOĞRUDUR ?
Öptüğünüz kişi zenginse. - Pam, 7 yaşında

Kanun, 18 der. Öyleyse bu konuyla niye ilgileneyim ? - Curt, 7 yaşında

Evleneceğin ve çocuk yapacağın kişiyi öpersen, doğru olur. - Howard, 8 yaşında

EVLı Mı BEKAR MI OLMAK DOĞRUDUR ?
Kızlar için bekar olmak doğrudur. Erkekler içinse değil. Çünkü birilerinin onların arkasını toplamaları ve temilemeleri gerekir. - Anita, 9 yaşında

BıR EVLıLıĞıN ıYı GıTMESı ıÇıN NE YAPMAK GEREKıR ?
Karının güzel gözükmesi gerekir. - Ricky, 10 yaşında

kızlar bu süper mutlaka okuyunnnn :roflol:

Bu şaka Kanada'da yaşayan bir okur tarafından gönderilmiştir...
Eşim iş seyahatlerine çok gider. Bir iş seyahati dönüşü hava çok kötü ve fırtınalı idi. Çocuklar korkarak benim yanımda uyuyakaldılar. Eşim de o gece çocuklardan birinin yatağında uyumak mecburiyetinde kaldı. Ertesi sabah çocuklara babalarının evde olmadığı zaman anneleri ile uyumalarında bir sakınca olmadığını, ama babalarının geleceği gün kendi yataklarında uyumaları gerektiğini anlattı.

Ondan sonraki seyahatinde tekrar yağmur yağdı ve gök birbirine girdi. Buna rağmen çocuklar kendi odalarında uyudular ve bu nedenle de kendi kendileri ile iftihar ettiler. Bu havadisi babalarına vermeyi de dört gözle bekliyorlardı. Seyahat dönüş saati geç olmayacağı için onları da alıp havaalanına karşılamaya götürdüm.

Eşim kapıdan çıkar çıkmaz, 5 yaşındaki kızım bağıra bağıra babasına seslendi.

"Baba, baba bu defa sen yokken annem ile kimse yatmadı !!!".

Havaalanında ne kadar duyan oldu ise dönüp, bir bana bir de eşime baktılar. Benim kimlerle yattığımı merak ettikleri, yüzlerinden belli oluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…