ne güzel birbirimiz için seferber olduk keşke buradaki dostlukgibi dostluklar olsa etrafımızda
haklısın ipeğim...buradaki dostlarımızın ne kadar içten dua edeceğini tahmin ediyorum, bu dostluğumuz hiçbir zaman bitmez inşallah.
çevremdeki insanlara (çok güvendiğim bi kaç kişi hariç) benim için tefriciye oku demeye çekiniyorum. bana acıyan gözlerle bakmaları hoşuma gitmiyo...
bende hiç kimseden bunu istemem sadece ablama söylemiştim onunla okumuştuk
yarın mesela akraba günümüz var ve ben hiç istekli değilim gitmek için tedirgin oluyorum bakışlardan istemediğim konuların açılmasından korkuyorum allah daha büyük dert vermesin ama bu ne biçim bir sorunmuş böyle insanın sosyal yaşamını bile etkiliyo
toplum bir bizi, bi de evlenmemiş insanları cahilliğiyle linç ediyo maalesef....
ezip geçiyolar duygularımızı hiç düşünmeden.
babamın cenazesinde ağlıyorum, mahvolmuşum, sesim gitmiş, konuşamıyorum kadın tutmuş bebek soruyo...düşün....
kadının biride bana kayınpederimin cenazesinde herkesin içinde damdan düşer gibi
sen bebeğini neden düşürdün dedi şok olmuştum öylemi sorulur sanki suçlar gibi bir geçmiş olsun de önce birde herkesin içinde ne gerek var
Hehe bende 50 tane tefrİcİye okudum bİraz mola verİm dedİm karİkatÜr gÜzelmİŞ :)))))))))))))))))
* Bir kocanız varsa çocuk doğurmanıza hiç gerek yoktur. Onun büyümesi için uğraşmak daha az zahmetli değildir.
* Bir erkeğe aranızdaki sorunları anlatmaya çalışmak bir duvara ilan-ı aşk etmeye benzer. Bir yıl sonra sizi anladığında iş işten geçmiştir.
* Kadınlar basit şeylerden hoşlanırlar; mesela erkekler. :roflol:
gülmek iyi geldi nevocum sağolasın
delikafaduldendelikafadulden GERÇEKTENDE KOCAM ÇOCUK GİBİ BAZEN DİYOKİ AMA BEN BEBİŞKOMUZU KISKANIRIM AMA SEN ONUNLA DAHA ÇOK İLGİLENİRSEN DİYO opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ŞAŞKIN AYOL...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?