evet canım aydında ...eşim bu hafta sonu çağırırlar bizi diyo hem kirayı vermek için hemde tanışmak için (ben daha tanışamadım onlarla) ben hiç sanmıyorum dedim.kaç gün oldu aradık ses seda çıkmadı bunlardan bir dahada arıyacaklarını sanmıyorum hem bunlar kirayı vermeden elektirik su fatusrasını vermeden çıkan tiplerden dedim ..böyle yapacaklarını tahmin ediyorum CADIARZUallah allah ne biçim kiracı bunlar
yeni evinde aydında dimi
süper bir fikirrr bencede sen gidip batanyenin altına girip dinlen azcık.geçmiş olsun canım hafifi atlatırsın inşallahneyse şekerlerr ben kaçarr eccik kendime bakıyımmm nane limon falan kaynatıım ondan sonra da uyuyum nasıl fikir ama
aman izleme zatenn çok duygusal .insan ruhsal çöküntü yaşıyo, izlerken dizinin içinde hisediyorum ben kendimi daha önce bu kadar etkilendiğim bir diziyi hatırlamıyorumbeni sarmadıı dizi ya izlemiyoruz ben ömre bedeli izledim dün bayılıyorumm diziye bea bende ordaki kadını çok beğeniyorum ömürüü bana benziyo keretaa:)
inşalahh datlummmm nazımdan geçilmez artıkınnsüper bir fikirrr bencede sen gidip batanyenin altına girip dinlen azcık.geçmiş olsun canım hafifi atlatırsın inşallah
inşallah evini güzel kullanmışlardır bacımmm sempatiksalakcinni sen üstele aramazlarsa arayın yada bi mazaret bul kapısına git bakalım çat kapı nasl biri olduğunu anlarsın o0zaman
kızlar tuğbiş ayetelden alıyom dedimi bu akşam bitiricem ben hayırlısıyla
aman izleme zatenn çok duygusal .insan ruhsal çöküntü yaşıyo, izlerken dizinin içinde hisediyorum ben kendimi daha önce bu kadar etkilendiğim bir diziyi hatırlamıyorum
valla artık vicdanlarına kalmış bişeyy .çat kapı ne benim nede eşimin huyudur çok mütevazıyızdaaa :1closedeyes:inşallah evini güzel kullanmışlardır bacımmm sempatiksalakcinni sen üstele aramazlarsa arayın yada bi mazaret bul kapısına git bakalım çat kapı nasl biri olduğunu anlarsın o0zaman
kızlar tuğbiş ayetelden alıyom dedimi bu akşam bitiricem ben hayırlısıyla
melikem sen ondan daha güzelsinn kuzummm zemuszemus sen git dinlen canımm
nurcanım gidince fatura nüğshalarından al siz bakın bakalım borç harçları ne durumda
aman izleme zatenn çok duygusal .insan ruhsal çöküntü yaşıyo, izlerken dizinin içinde hisediyorum ben kendimi daha önce bu kadar etkilendiğim bir diziyi hatırlamıyorum
neyse şekerlerr ben kaçarr eccik kendime bakıyımmm nane limon falan kaynatıım ondan sonra da uyuyum nasıl fikir ama
evet canım aydında ...eşim bu hafta sonu çağırırlar bizi diyo hem kirayı vermek için hemde tanışmak için (ben daha tanışamadım onlarla) ben hiç sanmıyorum dedim.kaç gün oldu aradık ses seda çıkmadı bunlardan bir dahada arıyacaklarını sanmıyorum hem bunlar kirayı vermeden elektirik su fatusrasını vermeden çıkan tiplerden dedim ..böyle yapacaklarını tahmin ediyorum CADIARZU
valla artık vicdanlarına kalmış bişeyy .çat kapı ne benim nede eşimin huyudur çok mütevazıyızdaaa :1closedeyes:
tubiş alacam diye bişey söylemedi herhall :uhm:
yaa aynenn bende öleyimmm öle ağlıyporummkii kardeşimle eşim geçen hafta kızdı bana ne var bunda diyolar :kedi: ama ben yaşıyorum bide aslında film bahane oluyo ağlamak için kaydirigubbakcemile3
eşime söyliyim ben bunu vereliniortakmelikem sen ondan daha güzelsinn kuzummm zemuszemus sen git dinlen canımm
nurcanım gidince fatura nüğshalarından al siz bakın bakalım borç harçları ne durumda
benimde eşim ruhsuz gibi ben ağlayınca bakıyo ne oldu yine (ama ben öyle böyle değil hıçkırıklarla ağlıyorum ) bişey itiraf edeyim dizi biraz ailemide anlatıyo aslında neyse .yaa aynenn bende öleyimmm öle ağlıyporummkii kardeşimle eşim geçen hafta kızdı bana ne var bunda diyolar :kedi: ama ben yaşıyorum bide aslında film bahane oluyo ağlamak için kaydirigubbakcemile3
ahh bu eşim yokmuu hayyata izin vermez bir ara hafta sonu dışarı çıkmıştık evin önündne geçtik eşime dedimki geçmişken gidelimmi .biz buralardan geçmişken hal hatırnızı sormaya geldik deriz dedim kaydirigubbakcemile3eşim olmaz ayıp olur dediibende çat kapı kesinlikle yapmam ama çağırmazlarsa bahane ile git benim ev sahibim geliyo kapıma mesela müsait de olmasam içeri davet ediyom ama girmiyo ben çok ısrar edersem bi kere girdi işte senede bi kere geir kapıma zaten kaydirigubbakcemile3 yani hiç olmazsa tutumunu görürsün sana yaklaşımını görürsünn onu demek istedimm
onu izlemek bir türlü kısmet omadı..sinemeda izleyenler çok ağlamışlar amabende bir keresinde bi filme beyaz melek miydi neydi çok ağlamıştım eşim şaşırmıştı
ben dün okuyup bitirdimki bilmiyorumkismileyaa muhakkak nurcanım yaşadıklarımızdan bazı kesitler oluyoo bende öleyimm
yaa azda olsa bende okuyayımmm amaaa ipeemmeee senle paylaşak ozaman
ben dün okuyup bitirdimki bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?