Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar aranızda yaniyim ve ebebk hasreti çekiyorum dün aldığım bi haberle yıkıldım doktore tüp bebeğin bile çok zor olduğunu söyledi...
neden canım sorun neymişkii.zaten bu dr lar böyle töbe yarabbi kendilerini Allah sanarlar . biz çok duyduk böyle konuşan drları sonra doğal yoldan hamile kalanlarıı bunu Allahtan başka kimse bilemz .sen elinden gelen bütün imkanlarını zorla ne gerekiyosa yap sonrada tevekkül et inşallah RABBİM duyacak sesini

inşaallah canım.Yumurta rezervi çok düşükmüş onun için olmaz dedi yaş 25 erken menopoz dedi bende ibrahim saraçoğlunu aradım onunla görüştüm kür gönderecek onu deneyecem

kızlar aranızda yaniyim ve ebebk hasreti çekiyorum dün aldığım bi haberle yıkıldım doktore tüp bebeğin bile çok zor olduğunu söyledi...

canım moralini bozma Rabbimm yardımcın olsunn..İnan aramızda bazı arkadaşlarımıza da bu şekilde denilip hatta tüp bebeksiz bebeğin olmaz diyenlerin kendiiliğinden hamile kaldılarr.Senin durumun nedir canım sorun nedir

inşaallah canım.Yumurta rezervi çok düşükmüş onun için olmaz dedi yaş 25 erken menopoz dedi bende ibrahim saraçoğlunu aradım onunla görüştüm kür gönderecek onu deneyecem
heh bak çok iyi yapmışsın saraçoğlunun kürleri mucize gibi daha yaşın çok genç inan bazı drlar çok yanıltıcıda oluyo ..sakın moralini bozma herşey güzel olacak inşallah hem benim içimdeki his senin bebeğin olacak diyo hemide erkekk

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
Etipuf..........100
bynkutluay...50
selsebil.......63 okudu
sude32.......20

:) inşaallah rabbim herkese nasip etsin saraçoğlu şansın %35 diyo dur bakalım umarım iyi sonuçlar alırımm hayırlısı ile

sevdam üzgünüm çıkardım listeden seni ..artık bir dahaki arkadaşımız için okursun
haa bu arada aklıma şimdi geldi biz meliş için tefriciye okuyacktık cuma günü başlasakmı ?

ama eğer sen okursan fazla olacak canişş olumunekankayizsmile
bu arada hiç okumadın dimi ?

okumamıştımmm dahaaa :sinifsinif:

saraçoğlunun kürlerini eşim ve bende kullanıyoprum canımm doktorlar olmaz dediği şeye saraçoğlu inşallah olacak diyo :lepi: gerçekten bitkisel tedavinin yararı var sanada iyi gelecek canım.Sadece yumurta rezervi sorunu ise üstesinden gelirsiniz canım

:) inşaallah rabbim herkese nasip etsin saraçoğlu şansın %35 diyo dur bakalım umarım iyi sonuçlar alırımm hayırlısı ile
%35 şansın varmış çok iyi ..dr bizede doğla yoldan olması imaknsız dedi ama ben yinede her ay umutla bekliyorum çünkü benim büyük bir RABBİM var O ol derse olmayacak hiç birşey yok ..zaten tüpbebektede şansımız %45 aramızda çok büyük bir fark yok olumunekankayizsmile

sevdam üzgünüm çıkardım listeden seni ..artık bir dahaki arkadaşımız için okursun
haa bu arada aklıma şimdi geldi biz meliş için tefriciye okuyacktık cuma günü başlasakmı ?

:umursamaz: iyi çıkar bakalımm

olar başlayacak canımm :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…