- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
camdan mı atlıycan sevdam şaka yapıyosun dimi
kocası kendini herkül.sevda da kendiniz zeyna sanıyo herhall
kocası kendini herkül.sevda da kendiniz zeyna sanıyo herhall
yok ya şaka yapmıyom eğer büyük deprem olursa atlarız 2. kat canım bişey olmaz olumunekankayizsmile ama nurcanım sen atlama sakınsen en üst kayttasınn karlısın canım :lepi:
Allahtan yeni evim 1. kat .ama o da yüksek sayılır altaa dükanlar var .kaydirigubbakcemile3yok ya şaka yapmıyom eğer büyük deprem olursa atlarız 2. kat canım bişey olmaz olumunekankayizsmile ama nurcanım sen atlama sakınsen en üst kayttasınn karlısın canım :lepi:
zeynaaa :lepi: ivet ivettt okadannn güzelll okadannnn güçlü olsam keşkee CADIARZU
benimde 3. kattt ama ben panikten hareket edemem kaçamam kii kal gelirr
Allahtan yeni evim 1. kat .ama o da yüksek sayılır altaa dükanlar var .kaydirigubbakcemile3
abiyeyi izlendinmi geçen bölümlerdi, eşine fantazi yapacak diye zeyna kostümleri giymişaklinialirimsmile eşi ermanda soruyoo kimsin sen diye soruyo oda ben zeynoo diyo ne çok gülmüştümkaydirigubbakcemile3zeynaaa :lepi: ivet ivettt okadannn güzelll okadannnn güçlü olsam keşkee CADIARZU
amaninn Allah korusunn bi tuhaf oldummsen zaten kımıldama bebişle cenin pozisyonu durumunda ol yeterr:Saruboceq:
abiyeyi izlendinmi geçen bölümlerdi, eşine fantazi yapacak diye zeyna kostümleri giymişaklinialirimsmile eşi ermanda soruyoo kimsin sen diye soruyo oda ben zeynoo diyo ne çok gülmüştümkaydirigubbakcemile3
abiyeyi izlendinmi geçen bölümlerdi, eşine fantazi yapacak diye zeyna kostümleri giymişaklinialirimsmile eşi ermanda soruyoo kimsin sen diye soruyo oda ben zeynoo diyo ne çok gülmüştümkaydirigubbakcemile3
daha taşınmadık canımm ne zaman taşınacağımı bende hiç bilmiyorumm.:1no2:.. geçen gün eşim kiracıları aradı bir çayınızı içmeye gelicez dedi.biizm kiracıda evde yokuz izmirdeyiz düğünümüz var demiş..eşimde müsait olduğunuz bir zamanda geliriz artık demiş bzim kiracıda biz ararız sizi demiş .hiç gözümütutmadı bu kiracıları guclubacismilekedersizim taşındınmı yeni evine
ivett ivett biliyomm kaydirigubbakcemile3 onların zaten kostümm fantezileri faciaa :roflol: magazinde görmüştüm kaynanası uyurken gidiyo abiye zannedip batman kılığında :roflol: ama harbiden benzetmişler ana kızı :lepi:
ivett ivett biliyomm kaydirigubbakcemile3 onların zaten kostümm fantezileri faciaa :roflol: magazinde görmüştüm kaynanası uyurken gidiyo abiye zannedip batman kılığında :roflol: ama harbiden benzetmişler ana kızı :lepi:
daha taşınmadık canımm ne zaman taşınacağımı bende hiç bilmiyorumm.:1no2:.. geçen gün eşim kiracıları aradı bir çayınızı içmeye gelicez dedi.biizm kiracıda evde yokuz izmirdeyiz düğünümüz var demiş..eşimde müsait olduğunuz bir zamanda geliriz artık demiş bzim kiracıda biz ararız sizi demiş .hiç gözümütutmadı bu kiracıları guclubacismile
dün akşam öyle bir geçer zamanki izleyen oldumu :gitme:
bu 3. 4.mü bölümü bilmiyorum ama her bölümünde başından sonuna kadar ağlıyorumm :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?