Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kocası kendini herkül.sevda da kendiniz zeyna sanıyo herhall

kaydirigubbakcemile3 :roflol:

yok ya şaka yapmıyom eğer büyük deprem olursa atlarız 2. kat canım bişey olmaz olumunekankayizsmile ama nurcanım sen atlama sakın sen en üst kayttasınn karlısın canım :lepi:

sevda ikinci kat olsada yapma sakın öyle bir şey lmaz:

yok ya şaka yapmıyom eğer büyük deprem olursa atlarız 2. kat canım bişey olmaz olumunekankayizsmile ama nurcanım sen atlama sakın sen en üst kayttasınn karlısın canım :lepi:
Allahtan yeni evim 1. kat .ama o da yüksek sayılır altaa dükanlar var .kaydirigubbakcemile3

zeynaaa :lepi: ivet ivettt okadannn güzelll okadannnn güçlü olsam keşkee CADIARZU
abiyeyi izlendinmi geçen bölümlerdi, eşine fantazi yapacak diye zeyna kostümleri giymişaklinialirimsmile eşi ermanda soruyoo kimsin sen diye soruyo oda ben zeynoo diyo ne çok gülmüştümkaydirigubbakcemile3

nesee kapatakk depremii sabah sabah açtımm kaydirigubbakcemile3

ben kızlar birazdan çıkarım patron dışarı çıktı 1 saatliğine hemen geldim

sen zaten kımıldama bebişle cenin pozisyonu durumunda ol yeterr:Saruboceq:
amaninn Allah korusunn bi tuhaf oldumm
abiyeyi izlendinmi geçen bölümlerdi, eşine fantazi yapacak diye zeyna kostümleri giymişaklinialirimsmile eşi ermanda soruyoo kimsin sen diye soruyo oda ben zeynoo diyo ne çok gülmüştümkaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ivett ivett biliyomm kaydirigubbakcemile3 onların zaten kostümm fantezileri faciaa :roflol: magazinde görmüştüm kaynanası uyurken gidiyo abiye zannedip batman kılığında :roflol: ama harbiden benzetmişler ana kızı :lepi:

kedersizim taşındınmı yeni evine
daha taşınmadık canımm ne zaman taşınacağımı bende hiç bilmiyorumm.:1no2:.. geçen gün eşim kiracıları aradı bir çayınızı içmeye gelicez dedi.biizm kiracıda evde yokuz izmirdeyiz düğünümüz var demiş..eşimde müsait olduğunuz bir zamanda geliriz artık demiş bzim kiracıda biz ararız sizi demiş .hiç gözümütutmadı bu kiracıları guclubacismile

he bende izledimmm o bölümü delüü ya kadınında nasıl hoşuna gidiyoo
ama ben sevmiyorum o diziyi yaa gıcık oluyorum tvde hiç bişi yoksa mecburiyetten açıyorum

hakkat yaa ne çok benziyorlar birbirine ana kız ,saç desen aynı yüz hatları aynıı enteresannnnnCADIARZU

Son düzenleme:

allah allah ne biçim kiracı bunlar
yeni evinde aydında dimi

dün akşam öyle bir geçer zamanki izleyen oldumu :gitme:
bu 3. 4.mü bölümü bilmiyorum ama her bölümünde başından sonuna kadar ağlıyorumm :sinifsinif:

dün akşam öyle bir geçer zamanki izleyen oldumu :gitme:
bu 3. 4.mü bölümü bilmiyorum ama her bölümünde başından sonuna kadar ağlıyorumm :sinifsinif:

beni sarmadıı dizi ya izlemiyoruz ben ömre bedeli izledim dün bayılıyorumm diziye bea bende ordaki kadını çok beğeniyorum ömürüü bana benziyo keretaa:)

neyse şekerlerr ben kaçarr eccik kendime bakıyımmm nane limon falan kaynatıım ondan sonra da uyuyum nasıl fikir ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…