- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
kıskançlık damarımı ??kaydirigubbakcemile3 nen hala aklıma geldiği zaman gülüyorum sen beni ve ipemmi kıskanmıştın o gün dimi hade itiraf ettsempatiksalakcinnide gettt alsanaalsanasmile damarıma çok basılmazsa öle bişey yapmamm bikeremm
içtim onudaa sahibesi gibi çok tatlı bir çaydıı olumunekankayizsmileafiyet olsun o zaman napakk dökersinn artıkınn
all canımm tavşann kanııı
ama şimdi biz böyle karşılıklı çay içiyoruz senlesevda kıskanmasın
malum kıskandığı zaman topiği terkediyo :jeyyar:
eklemişş durumdaaa boshayallersmile
ben işlere daldım evet bi fatura gelmemiş tel deydim onunla ilgili
de gettt alsanaalsanasmile damarıma çok basılmazsa öle bişey yapmamm bikeremm
rüyanda görürsün kaydirigubbakcemile3biz sevdayla ne zaman kavga ettikki sempatiksalakcinniabuuuuuuuuuuuu kavga başlıycak galibaaaaaaalülülülülülü
kıskançlık damarımı ??kaydirigubbakcemile3 nen hala aklıma geldiği zaman gülüyorum sen beni ve ipemmi kıskanmıştın o gün dimi hade itiraf ettsempatiksalakcinni
sana bişey yapmayız korkma annişşş boshayallersmileabuuuuuuuuuuuu kavga başlıycak galibaaaaaaalülülülülülü
rüyanda görürsün kaydirigubbakcemile3biz sevdayla ne zaman kavga ettikki sempatiksalakcinni
aşk olsun sevdamm yaaa insan sevdiğini kıskanırr onun için dediydim:sinifsinif: .demekki sevmiyon sen beni mafoldumbensen harbi kaşınıyonn heelmaz: bak eniştemizinde kaşımasına izin vermiyonkiii sonra gelip burda bana dayanıyon kaydirigubbakcemile3
laz damarım canım kıskançlık damarım yoktur benim kolay kolay kıskanmammm :umursamaz: ama hakszlığa gelememlmaz:
sevda uzun uzun itiraf ediyo galibaakaydirigubbakcemile3
bandanalı ege beyyyyy
aşk olsun sevdamm yaaa insan sevdiğini kıskanırr onun için dediydim:sinifsinif: .demekki sevmiyon sen beni mafoldumben
aaa o egemiydii ne kadar farklı çıkmışşş maşallahh çok yakışıklı olcekkk :lepi:
sevmemm mii gıı ailemin içine kadar girdinn daha ne olsunn opuyorumnanaktan ama fesatlık düşünmemm o ona öle yaptı bana yapmadı diye kafamçokkarıştı
evet canım ege bey tatilde bandanalı idi kavga etmeye başlıyonuz diye ortamı değiştirim dedim ama resmi silelim bizim oğlanın yıldızı çok düşük hep ağlıyoooooo
kim bu duru Egecikmi ..ayyy bu çok tatlı yaa tam ısırmalıkk boshayallersmile
Allah sana bağışlasın canım
bende seviyorum ulan senii ..başkası olsa bu kadar laf soksa emin ol altıında kalmazdım ama senden gelen herşeye razıyımmaaa o egemiydii ne kadar farklı çıkmışşş maşallahh çok yakışıklı olcekkk :lepi:
sevmemm mii gıı ailemin içine kadar girdinn daha ne olsunn opuyorumnanaktan ama fesatlık düşünmemm o ona öle yaptı bana yapmadı diye kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?