Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

de gettt alsanaalsanasmile damarıma çok basılmazsa öle bişey yapmamm bikeremm
kıskançlık damarımı ??kaydirigubbakcemile3 nen hala aklıma geldiği zaman gülüyorum sen beni ve ipemmi kıskanmıştın o gün dimi hade itiraf ettsempatiksalakcinni

all canımm tavşann kanııı

ellerine sağlık sevdammmmmm

ama şimdi biz böyle karşılıklı çay içiyoruz senle sevda kıskanmasın
malum kıskandığı zaman topiği terkediyo :jeyyar:

kaydirigubbakcemile3

eklemişş durumdaaa boshayallersmile
ben işlere daldım evet bi fatura gelmemiş tel deydim onunla ilgili

kolay gelsin

de gettt alsanaalsanasmile damarıma çok basılmazsa öle bişey yapmamm bikeremm

kaydirigubbakcemile3

sevda uzun uzun itiraf ediyo galibaakaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kıskançlık damarımı ??kaydirigubbakcemile3 nen hala aklıma geldiği zaman gülüyorum sen beni ve ipemmi kıskanmıştın o gün dimi hade itiraf ettsempatiksalakcinni

sen harbi kaşınıyonn hee lmaz: bak eniştemizinde kaşımasına izin vermiyonkiii sonra gelip burda bana dayanıyon kaydirigubbakcemile3

laz damarım canım kıskançlık damarım yoktur benim kolay kolay kıskanmammm :umursamaz: ama hakszlığa gelemem lmaz:

aşk olsun sevdamm yaaa insan sevdiğini kıskanırr onun için dediydim:sinifsinif: .demekki sevmiyon sen beni mafoldumben

kim bu duru Egecikmi ..ayyy bu çok tatlı yaa tam ısırmalıkk boshayallersmile
Allah sana bağışlasın canım

Son düzenleme:
evet canım ege bey tatilde bandanalı idi kavga etmeye başlıyonuz diye ortamı değiştirim dedim ama resmi silelim bizim oğlanın yıldızı çok düşük hep ağlıyoooooo

bandanalı ege beyyyyy

aaa o egemiydii ne kadar farklı çıkmışşş maşallahh çok yakışıklı olcekkk :lepi:

aşk olsun sevdamm yaaa insan sevdiğini kıskanırr onun için dediydim:sinifsinif: .demekki sevmiyon sen beni mafoldumben

sevmemm mii gıı ailemin içine kadar girdinn daha ne olsunn opuyorumnanaktan ama fesatlık düşünmemm o ona öle yaptı bana yapmadı diye kafamçokkarıştı

evet egecik kaşlarını kaldırmış bakıyoooo bide aşcıyla pozu var aşcıda bandanalııııkaydirigubbakcemile3

evet canım ege bey tatilde bandanalı idi kavga etmeye başlıyonuz diye ortamı değiştirim dedim ama resmi silelim bizim oğlanın yıldızı çok düşük hep ağlıyoooooo

devamlı oku canım aklına geldikçe bide nazar duası var onu öğren canım iyi gelir bide ecde bakarım insanlar severken sen içinden bir ayet var onu söyleyenn getiririm sana onu

bende seviyorum ulan senii ..başkası olsa bu kadar laf soksa emin ol altıında kalmazdım ama senden gelen herşeye razıyımm

DERMİŞİMMMMMMM ..

sana gelen bana gelsin kadan belalımm(tamam tamam çok abartım ) :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…