Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

fatoşcum allah nasip edecek hayırlısı ile :ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:

sevdaamm yine gelllll :gitme: tamda gün yapıyosuk

inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
Etipuf..........100 okudu
bynkutluay...50
selsebil.......63 okudu
sude32.......20 okudu

selam kıslar nasılsınız bakem çok yoğun bir hafta geçirdim ve geçirmeyede devam ediyorum kızlar yaaa.... baya yorgunum bu hafta mahalledeki komşularımızla beraber makarna kestik artı kuran dersleri falan baya bi yoğundum .... hafta sonuda nişanımız var ona göre kıyafet falan almam lazım bide kuaföre falan gidicem kısmetse..... arada bir uğradım ama kimsecikler yoktu..... ipeğimizin hayırlısıyla sonucunu cumartesi alıcazmışız inş. mutku haberler verir bize..... kıslar sizleri çok çok öpüyorum hadi görüşürüz bayyyyyyyyy .....

slm canlarım geçmişr bakmadım herşey yolundadır umarım birşey duydum hemen paylaşmak istedim sizlerle
10.000 İHLAS okuyanın her muradı nail olurmuş nettende baktım araştırdım doğruluk payı var bilginiz olsun..abdestli okunanı daha makbulmüş başlamayı düşünüyorum yarın kısmet olursa
öpüyorum allaha emanet olun canlarım

aplamm baya yoğunsun maşalahh erişte kestiniz ha ben çok severim erişteyi annemde yaparr
bende çok öptüm aplacımm görüşrükk

datlummm Allah razı olsun ne güsell okuruz canımm hepberaberr

kızlaaaaar ömrüm dünyam hayatım herşeyim geliyooo:dance: bu iki gün bana inanın 2 yıl gibi geldi abartısız söylüyorum meğer ne kadar çok seviyormuşum tosunumu:asigim: amir sivastan sonra bekleme emri vermiş sevindim açıkcası gece o tehlikeli yollardan geçmemiş olucaklar rabbim saklasın hepsini..:Saruboceq:eee sabah 6,7 gibi sivastan çıkarsa allahın izniyle yarın 3 ,4 gibi ömrüm kollarımda hihoyyytayyy erzurum yarın alev alev yanacak aboooww:kedi:
ya kızlar eşim bana telde sana bi sürprizim var deyince bende boşboğazlık ettim benimde sana sürprizim var dedim ama ortada sürpriz yok zavallım heyecanla bekliyo bide soruyo çatlıcam söle diyo ne edecem ya bilmiyorumkismile
aklıma şey geliyo ımm şey diyorumki acık böle şey olsam hani böle cıbuldak filan olsam yada jartier filan giysemde aha sürprizim buydu desem:1rolleyes: olmaz ama dimi ya onu yapıyoz zaten:icecream: bana sürpriz bulun sultanlar ya yoksa kekmi yapsam cokacimcoook
benimki az goca boğazdırda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…