günaydın tatlımmm ..iyiyiz canım gördüğün gibi keyifler yerinde .çok şükür sen nasılsıncanlar günaydın...nasılsınız bakem?
fatoşcum allah nasip edecek hayırlısı ile:ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:
sevdaamm yine gelllll :gitme: tamda gün yapıyosuk
günaydın tatlımmm ..iyiyiz canım gördüğün gibi keyifler yerinde .çok şükür sen nasılsın
Allah kabul etsin canımkedersizim ben okudum 20 tane ayetel kürsi......
cuma günü buraya bir dua yazacam çok uzun değil okuyup beraber amin diyecez canımkedersiz bu dua nasıl yapılıyo....?
tamam canım güle güleneyse ben şimdi çıkıym.sonra görüşürüz.
aplamm baya yoğunsun maşalahh erişte kestiniz ha ben çok severim erişteyi annemde yaparrselam kıslar nasılsınız bakem çok yoğun bir hafta geçirdim ve geçirmeyede devam ediyorum kızlar yaaa.... baya yorgunum bu hafta mahalledeki komşularımızla beraber makarna kestik artı kuran dersleri falan baya bi yoğundum .... hafta sonuda nişanımız var ona göre kıyafet falan almam lazım bide kuaföre falan gidicem kısmetse..... arada bir uğradım ama kimsecikler yoktu..... ipeğimizin hayırlısıyla sonucunu cumartesi alıcazmışız inş. mutku haberler verir bize..... kıslar sizleri çok çok öpüyorum hadi görüşürüz bayyyyyyyyy .....
slm canlarım geçmişr bakmadım herşey yolundadır umarım birşey duydum hemen paylaşmak istedim sizlerle
10.000 İHLAS okuyanın her muradı nail olurmuş nettende baktım araştırdım doğruluk payı var bilginiz olsun..abdestli okunanı daha makbulmüş başlamayı düşünüyorum yarın kısmet olursa
öpüyorum allaha emanet olun canlarım
İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)
kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
Etipuf..........100 okudu
bynkutluay...50 okudu
selsebil.......63 okudu
sude32.......20 okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?