Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

devamlı oku canım aklına geldikçe bide nazar duası var onu öğren canım iyi gelir bide ecde bakarım insanlar severken sen içinden bir ayet var onu söyleyenn getiririm sana onu

sevdammm sürekli okuyorum tanımadığım kişiler sevince çok ağlıyoooooo hep huzursuz okuyorum esneye esneye hal oluyorummmm tatildeee bir ara nasıl ağlıyoooo alt dudağı titreye titreye

Son düzenleme:
maşallahh maşallah çok tatlı buyaa Allah nazarlardan kem gözlerden korusun Egeyi

naniknanik naniknanik bakma bende hayatta altta kalmamm ama size karşı farklıyımm dişimi göstermiyom kaydirigubbakcemile3

nurcanım aslında biz birbirimize benziyoss :lepi: her defasında dediğimm gibi kötükedihüso

ayyy durumm çok tatlı maşallahhhh maşallahhhhh bide aşçıylada tam benzemişlerrr yaaa bilmeyen babası zannederr kaydirigubbakcemile3 Egenin babası olsam kıskanır bu fotoyu ))))

Son düzenleme:
he laa seninle benziyoruz yaşlarımız aynı,dertlerimiz aynı eşlerimiz desen onlarda aynıı :roflol: :roflol: :roflol: emme velakin gel gelelim o işe gelince senin eline su dökemiyorum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir

maşallahh maşallah çok tatlı buyaa Allah nazarlardan kem gözlerden korusun Egeyi

allahım tez zamanda bebeler nasip etsin bahtı açık hayırlı evlat versin :Saruboceq:

birşey sölimmi aslında siz birbirinizi çok seviyonuz küslük olmaz bu dostluk bozulmaz kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilealkisalkisalkis

ayyy durumm çok tatlı maşallahhhh maşallahhhhh bide aşçıylada tam benzemişlerrr yaaa bilmeyen babası zannederr kaydirigubbakcemile3 Egenin babası olsam kıskanır bu fotoyu ))))

babası çekti zatennn aşcının bandanasını görerek aldı hemen bir tane sabahın köründe aşcıya tutuşturdu çocuğu çekti resimlerini :roflol: :roflol: :roflol:

o iş derken

aa senin hamaratlığınada ben su dökememmm canımm olacakk okadar farklılıkkk olumunekankayizsmile

ben zaten onu anlatmaya çalışıyorum .kıskançlık kelimesini şöyle söyledim aslında ama anlamadı sevda,hani seven insan kıskanırya başkasıyla paylaşmak istemez o hesap ..ben mesela şahsen sevdiğim arkadaşlarımı başkasıyla paylaşamıyorumm

ya kızlarr yakın olsaydııkkk yapsaydık kekler börekler poğaçalar kısırlar dolmalar veeeee mis gibimmm kokulu çaylarrrrrrrr ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

Allah kabul etsin amin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

hayırlı olsun fatoş

gnaydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım benim hakkında hayırlısı olsun

gözün aydın canım .yarasınnnnn

günaydınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

fatoşcum hadi gözün aydınn inşallah işe yarar ve bebişine kavuşursun resmini göster bakalım benim kullandığımdansa tarif ederim sana

saolunnnnnnn canlarrrrr inşallah hepımızınn en yakın zamandaaaa olurr bebıslerııı göbüşlerrimizinn resmınıı çekerr gosterırızz bunudaa bı topıkdee gormusdummm çokkkk heveslenmıştimmmm inşallahhhhhhhhhhh rabbım bızede nasip ederrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

babası çekti zatennn aşcının bandanasını görerek aldı hemen bir tane sabahın köründe aşcıya tutuşturdu çocuğu çekti resimlerini :roflol: :roflol: :roflol:

o iş derken

hani iş olacak canımm fantazi işi :jeyyar:

konular güzelll deee duramıyommm sizlerleeee

evet durummm ben çok seviyimmm nurcanımıı olumunekankayizsmile sizleride çok seviyimmm tabikiiii

hadi 3 2 1 kaçtımmm

ya kızlarr yakın olsaydııkkk yapsaydık kekler börekler poğaçalar kısırlar dolmalar veeeee mis gibimmm kokulu çaylarrrrrrrr ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh

valla yaa ne iyi olurduu altın günleri para günleride yapardıkk boshayallersmile

bananeeeeeeeeeeeeeeeeee bendee gormekkk ıstıyorummmmmmmm nee olurrr ege yıı banadaa gosterınn aglarımm yoksaaaaaaaaaaaa

o günlerde gelecek canımm emin ol olumunekankayizsmile

kızlar ben kaçar patron geldiii :gitme:
güle güleee :gitme:

kızlar ben kaçar patron geldiii :gitme:

hani iş olacak canımm fantazi işi :jeyyar:

fatoşcum allah nasip edecek hayırlısı ile :ecrin_bebek::CüvCüv::Saruboceq:

sevdaamm yine gelllll :gitme: tamda gün yapıyosuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…