- 1 Aralık 2009
- 12.435
- 28
- 408
evet egecik kaşlarını kaldırmış bakıyoooo bide aşcıyla pozu var aşcıda bandanalııııkaydirigubbakcemile3
devamlı oku canım aklına geldikçe bide nazar duası var onu öğren canım iyi gelir bide ecde bakarım insanlar severken sen içinden bir ayet var onu söyleyenn getiririm sana onu
bende seviyorum ulan senii ..başkası olsa bu kadar laf soksa emin ol altıında kalmazdım ama senden gelen herşeye razıyımm
DERMİŞİMMMMMMM ..
sana gelen bana gelsin kadan belalımm(tamam tamam çok abartım ) :roflol:
he laa seninle benziyoruz yaşlarımız aynı,dertlerimiz aynı eşlerimiz desen onlarda aynıı :roflol: :roflol: :roflol: emme velakin gel gelelim o işe gelince senin eline su dökemiyorum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmirnaniknanik naniknanik bakma bende hayatta altta kalmamm ama size karşı farklıyımm dişimi göstermiyom kaydirigubbakcemile3
nurcanım aslında biz birbirimize benziyoss :lepi: her defasında dediğimm gibi kötükedihüso
maşallahh maşallah çok tatlı buyaa Allah nazarlardan kem gözlerden korusun Egeyi
naniknanik naniknanik bakma bende hayatta altta kalmamm ama size karşı farklıyımm dişimi göstermiyom kaydirigubbakcemile3
nurcanım aslında biz birbirimize benziyoss :lepi: her defasında dediğimm gibi kötükedihüso
ayyy durumm çok tatlı maşallahhhh maşallahhhhh bide aşçıylada tam benzemişlerrr yaaa bilmeyen babası zannederr kaydirigubbakcemile3 Egenin babası olsam kıskanır bu fotoyu ))))
he laa seninle benziyoruz yaşlarımız aynı,dertlerimiz aynı eşlerimiz desen onlarda aynıı :roflol: :roflol: :roflol: emme velakin gel gelelim o işe gelince senin eline su dökemiyorum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
he laa seninle benziyoruz yaşlarımız aynı,dertlerimiz aynı eşlerimiz desen onlarda aynıı :roflol: :roflol: :roflol: emme velakin gel gelelim o işe gelince senin eline su dökemiyorum mirmirmirmir mirmirmirmir mirmirmirmir
ben zaten onu anlatmaya çalışıyorum .kıskançlık kelimesini şöyle söyledim aslında ama anlamadı sevda,hani seven insan kıskanırya başkasıyla paylaşmak istemez o hesap ..ben mesela şahsen sevdiğim arkadaşlarımı başkasıyla paylaşamıyorummallahım tez zamanda bebeler nasip etsin bahtı açık hayırlı evlat versin :Saruboceq:
birşey sölimmi aslında siz birbirinizi çok seviyonuz küslük olmaz bu dostluk bozulmaz kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilealkisalkisalkis
Allah kabul etsin amin:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayırlı olsun fatoş
gnaydınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
canım benim hakkında hayırlısı olsun
gözün aydın canım .yarasınnnnn
günaydınnnn opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
fatoşcum hadi gözün aydınn inşallah işe yarar ve bebişine kavuşursun resmini göster bakalım benim kullandığımdansa tarif ederim sana
babası çekti zatennn aşcının bandanasını görerek aldı hemen bir tane sabahın köründe aşcıya tutuşturdu çocuğu çekti resimlerini :roflol: :roflol: :roflol:
o iş derken
ya kızlarr yakın olsaydııkkk yapsaydık kekler börekler poğaçalar kısırlar dolmalar veeeee mis gibimmm kokulu çaylarrrrrrrr ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhh
o günlerde gelecek canımm emin ol olumunekankayizsmilesaolunnnnnnn canlarrrrr inşallah hepımızınn en yakın zamandaaaa olurr bebıslerııı göbüşlerrimizinn resmınıı çekerr gosterırızz bunudaa bı topıkdee gormusdummm çokkkk heveslenmıştimmmm inşallahhhhhhhhhhh rabbım bızede nasip ederrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
güle güleee :gitme:kızlar ben kaçar patron geldiii :gitme:
saolunnnnnnn canlarrrrr inşallah hepımızınn en yakın zamandaaaa olurr bebıslerııı göbüşlerrimizinn resmınıı çekerr gosterırızz bunudaa bı topıkdee gormusdummm çokkkk heveslenmıştimmmm inşallahhhhhhhhhhh rabbım bızede nasip ederrrrrrr:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben kaçar patron geldiii :gitme:
hani iş olacak canımm fantazi işi :jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?