evet ne zamandır yoksun farkındaydım. anacım seninde hergünü yoğun geçiyo bu tempo öylee .sositosositoselam kıslar nasılsınız bakem çok yoğun bir hafta geçirdim ve geçirmeyede devam ediyorum kızlar yaaa.... baya yorgunum bu hafta mahalledeki komşularımızla beraber makarna kestik artı kuran dersleri falan baya bi yoğundum .... hafta sonuda nişanımız var ona göre kıyafet falan almam lazım bide kuaföre falan gidicem kısmetse..... arada bir uğradım ama kimsecikler yoktu..... ipeğimizin hayırlısıyla sonucunu cumartesi alıcazmışız inş. mutku haberler verir bize..... kıslar sizleri çok çok öpüyorum hadi görüşürüz bayyyyyyyyy .....
okuruzzz çatlağumm hemide seve seve zati burda akşama kadar lak laktan başka yaptığımız bişey yok ..ne yapalım şimdi cumadan cumayamı okuyalım bu duayıda CADIARZUslm canlarım geçmişr bakmadım herşey yolundadır umarım birşey duydum hemen paylaşmak istedim sizlerle
10.000 İHLAS okuyanın her muradı nail olurmuş nettende baktım araştırdım doğruluk payı var bilginiz olsun..abdestli okunanı daha makbulmüş başlamayı düşünüyorum yarın kısmet olursa
öpüyorum allaha emanet olun canlarım
sen bana senin matemetiğin kötümü demek istiyorsunnyasakkelimeiyi bak iyi :mymeka:şekerr yanlışş olmuşş quzumm gııı 363 oluyo burasııı
bende okudm şekerrr
ooo hade gözün aydınn tubişimm sengözlerimebaksanabartıkın bu gecede erzurumda deprem olurkızlaaaaar ömrüm dünyam hayatım herşeyim geliyooo:dance: bu iki gün bana inanın 2 yıl gibi geldi abartısız söylüyorum meğer ne kadar çok seviyormuşum tosunumu:asigim: amir sivastan sonra bekleme emri vermiş sevindim açıkcası gece o tehlikeli yollardan geçmemiş olucaklar rabbim saklasın hepsini..:Saruboceq:eee sabah 6,7 gibi sivastan çıkarsa allahın izniyle yarın 3 ,4 gibi ömrüm kollarımda hihoyyytayyy erzurum yarın alev alev yanacak aboooww:kedi:
ya kızlar eşim bana telde sana bi sürprizim var deyince bende boşboğazlık ettim benimde sana sürprizim var dedim ama ortada sürpriz yok zavallım heyecanla bekliyo bide soruyo çatlıcam söle diyo ne edecem ya bilmiyorumkismile
aklıma şey geliyo ımm şey diyorumki acık böle şey olsam hani böle cıbuldak filan olsam yada jartier filan giysemde aha sürprizim buydu desem:1rolleyes: olmaz ama dimi ya onu yapıyoz zaten:icecream: bana sürpriz bulun sultanlar ya yoksa kekmi yapsam cokacimcoook
benimki az goca boğazdırda
günaydın bacım günaydınnn opuyorumnanaktanaha da bacımmm gelmişşş kaydirigubbakcemile5 günaydınnn
okudunmu dünkü yazılarımı
ne olaki ben anlamıdm benim daha önce kredi kartım olmadı heç bilmiyorumkismileoyladım canımm mersiii sempatiksalakcinni
diğer email silmişim boshayallersmile
ne olaki ben anlamıdm benim daha önce kredi kartım olmadı heç bilmiyorumkismile
faceden gelen mesajları silerken onuda kurban ettim sempatiksalakcinnieferimmm sanaa niye siliyon benim mailimiii alsanaalsanasmile
normal kredi kartı işlevi görse kk kartı bence güzel olarrr :lepi: pembiş pembişşş :lepi:
faceden gelen mesajları silerken onuda kurban ettim sempatiksalakcinni
la ben eşime söyledim boşver isteme sakın dedilmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?