Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

demeki sorun pclerde değil sende nasıl kullanıyorsan artık boshayallersmile

demekkiii ölee ohaoldumsmile napimm sana laf yetiştireyim derken pcler iflas ediyoo laelaelaelaelae

evet duru bile misafir değil bugünnn

bu arada hava soğukmu oradada burada yağmur var ve soğuk doğalgaz yanıyiii kafamçokkarıştı

bahnaye bak yaa benim neden çökmüyoo sempatiksalakcinni
burda da hava kapalı yağmur yapmadı henüz ama soğuk gerçekten.. üzerimde ördüğüm kalın hırkam var ayağımda da patik şakkıdı

bahnaye bak yaa benim neden çökmüyoo sempatiksalakcinni
burda da hava kapalı yağmur yapmadı henüz ama soğuk gerçekten.. üzerimde ördüğüm kalın hırkam var ayağımda da patik şakkıdı

pc korkuyo senden çökerseee başı belaya girer senle klava: mazallahh pc yi katledersin kaydirigubbakcemile3

ohh ne güzelll sıkı sıkı giyinmişsin ben hala kısa kolluyum işyerinde kaydirigubbakcemile3 sonrada doğalgazı açıyomm sositososito

hehe çok komik gıdıklada güleyimm barii mirmirmirmir
tabi senin doğlagazın var biz böyle kalın kalın giyinip idare ediyoruz .artık sobayı kurma zamanı geldi akannehir

kıss iştee etipufumun ki 50 olsa olacakk
gözün aydın datlımm çok şükürr kıs sevoma katılıyomm kedi garıı ol ana ta ben heyecanlandım beaaa
aha melikeecik geldiii günaydınlarrr uykucuuu

günaydınn datlımm ama uyumadım ki ben dr gittimm bayann telaşlııı bugün kociş evde 10 dk oturdum pcye kahvaltı hazırlıcamm karnıma ağrılar giriyoduu kasılma oluyodu bide onlar için gittim çok şükür bi problem yokmuş

hehe çok komik gıdıklada güleyimm barii mirmirmirmir
tabi senin doğlagazın var biz böyle kalın kalın giyinip idare ediyoruz .artık sobayı kurma zamanı geldi akannehir
ayy varya sobanın yerini hiç bişi tutmazzz aboo doğalgaz da neymiş sonradan çıkmaa ahh ulan ş,mdi soba olacak uzan yanına üstünde çayını demleeee
günaydın haticee .çok şükür iyiz canım sen nasılsınn

aman bea ben uykusuzumm ya sabahın köründe kalktım duşa ldımm yağmur yağıyo bi taraftan üstümde he bu arada atlattım çok şükür iyiymm dün geçtii burun akmam falann

İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)

kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
Etipuf..........100 okudu
bynkutluay...50
selsebil.......63 okudu
sude32.......20 okudu

kızlar bakın sizde hesapta yanlışlık varmı gerçekten

hayy benim matematikk öğretmenimeeee...............
seni seviyorum gardaşımmm

sende hoşgeldin haticemm

telaşlı melikecikk olsunn kontrole gitmiş oldun işte gördün kızınıı. demek senin oadan için gıdıklandı kedi kızaa

sapolasın iyi bende işte uyuyakamışım bugün havada soğuk kalkmak istemedim yataktan
evet sabah sıcacık yataktan insanın kalkası gelmiyo valla
aman bea ben uykusuzumm ya sabahın köründe kalktım duşa ldımm yağmur yağıyo bi taraftan üstümde he bu arada atlattım çok şükür iyiymm dün geçtii burun akmam falann
sıhateler olsun canım benimm .çabuk atlatmışsın maşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…