demeki sorun pclerde değil sende nasıl kullanıyorsan artık boshayallersmileevdeki minibook ta sorunlu servise gitmesi lazım bıos ayarları çökmüş garantili ya ellemeden göndermek lazım ama kimbilir ne zaman gelir halolupta
demeki sorun pclerde değil sende nasıl kullanıyorsan artık boshayallersmile
demekkiii ölee ohaoldumsmile napimm sana laf yetiştireyim derken pcler iflas ediyoo laelaelaelaelae
evet duru bile misafir değil bugünnn
bu arada hava soğukmu oradada burada yağmur var ve soğuk doğalgaz yanıyiii kafamçokkarıştı
bahnaye bak yaa benim neden çökmüyoo sempatiksalakcinni
burda da hava kapalı yağmur yapmadı henüz ama soğuk gerçekten.. üzerimde ördüğüm kalın hırkam var ayağımda da patik şakkıdı
hehe çok komik gıdıklada güleyimm barii mirmirmirmirpc korkuyo senden çökerseee başı belaya girer senleklava: mazallahh pc yi katledersin kaydirigubbakcemile3
ohh ne güzelll sıkı sıkı giyinmişsin ben hala kısa kolluyum işyerinde kaydirigubbakcemile3 sonrada doğalgazı açıyomm sositososito
kıss iştee etipufumun ki 50 olsa olacakkevet ne zamandır yoksun farkındaydım. anacım seninde hergünü yoğun geçiyo bu tempo öylee .sositososito
okuruzzz çatlağumm hemide seve seve zati burda akşama kadar lak laktan başka yaptığımız bişey yok ..ne yapalım şimdi cumadan cumayamı okuyalım bu duayıda CADIARZU
sen bana senin matemetiğin kötümü demek istiyorsunnyasakkelimeiyi bak iyi :mymeka:
ooo hade gözün aydınn tubişimm sengözlerimebaksanabartıkın bu gecede erzurumda deprem olur
ulan olum madem aklında süpriz yok ne diye benimde sana süprizim var demişsin çatlakmısın kızım sennvalla benimde aklıma hiç birşey gelmiyo ama senin düşündüğün olabilir jartiyerlerini giyer mumlları yakar elinede bir kırbaç, al sana süprizz :roflol: :roflol: :roflol:
gözün aydın datlımm çok şükürr kıs sevoma katılıyomm kedi garıı ol ana ta ben heyecanlandım beaaakızlaaaaar ömrüm dünyam hayatım herşeyim geliyooo:dance: bu iki gün bana inanın 2 yıl gibi geldi abartısız söylüyorum meğer ne kadar çok seviyormuşum tosunumu:asigim: amir sivastan sonra bekleme emri vermiş sevindim açıkcası gece o tehlikeli yollardan geçmemiş olucaklar rabbim saklasın hepsini..:Saruboceq:eee sabah 6,7 gibi sivastan çıkarsa allahın izniyle yarın 3 ,4 gibi ömrüm kollarımda hihoyyytayyy erzurum yarın alev alev yanacak aboooww:kedi:
ya kızlar eşim bana telde sana bi sürprizim var deyince bende boşboğazlık ettim benimde sana sürprizim var dedim ama ortada sürpriz yok zavallım heyecanla bekliyo bide soruyo çatlıcam söle diyo ne edecem ya bilmiyorumkismile
aklıma şey geliyo ımm şey diyorumki acık böle şey olsam hani böle cıbuldak filan olsam yada jartier filan giysemde aha sürprizim buydu desem:1rolleyes: olmaz ama dimi ya onu yapıyoz zaten:icecream: bana sürpriz bulun sultanlar ya yoksa kekmi yapsam cokacimcoook
benimki az goca boğazdırda
aha melikeecik geldiii günaydınlarrr uykucuuu
ayy varya sobanın yerini hiç bişi tutmazzz aboo doğalgaz da neymiş sonradan çıkmaa ahh ulan ş,mdi soba olacak uzan yanına üstünde çayını demleeeehehe çok komik gıdıklada güleyimm barii mirmirmirmir
tabi senin doğlagazın var biz böyle kalın kalın giyinip idare ediyoruz .artık sobayı kurma zamanı geldi akannehir
günaydın haticee .çok şükür iyiz canım sen nasılsınn
günaydın haticee .çok şükür iyiz canım sen nasılsınn
İPEK İÇİN AYETEL KÜRSİ (313)
kedersiz.....30 okudu
bulut83.......50
Etipuf..........100 okudu
bynkutluay...50
selsebil.......63 okudu
sude32.......20 okudu
kızlar bakın sizde hesapta yanlışlık varmı gerçekten
evet sabah sıcacık yataktan insanın kalkası gelmiyo vallasapolasın iyi bende işte uyuyakamışım bugün havada soğuk kalkmak istemedim yataktan
sıhateler olsun canım benimm .çabuk atlatmışsın maşallahhaman bea ben uykusuzumm ya sabahın köründe kalktım duşa ldımm yağmur yağıyo bi taraftan üstümde he bu arada atlattım çok şükür iyiymm dün geçtii burun akmam falann
sende hoşgeldin haticemm
telaşlı melikecikk olsunn kontrole gitmiş oldun işte gördün kızınıı. demek senin oadan için gıdıklandı kedi kızaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?