kıs değil kıs oğlann he walla aplaa içim rahatladıısende hoşgeldin haticemm
telaşlı melikecikk olsunn kontrole gitmiş oldun işte gördün kızınıı. demek senin oadan için gıdıklandı kedi kızaa
313 toplam nerde yanlışlık olacak ki
hayy benim matematikk öğretmenimeeee...............
seni seviyorum gardaşımmm
evet sabah sıcacık yataktan insanın kalkası gelmiyo valla
sıhateler olsun canım benimm .çabuk atlatmışsın maşallahh
kalın kalın giyin sende benim gibi bişeycik olmaz inşallahhe walla çok şükür aplaa dün burdan çıkınca sıcak şeyler içtim sonrada uyudum
inşalahh bugünde olmam sabahın soğuğundaa duştan çıkar çıkmaz gittim bişey olmaz inşallahh
benimki sandığım gibi miyi değilmiş rezil oldumm beaaademek sandığım gibi kötü değilmiş hesabımm
seninde sandığın gibi yanlış değilmiş
melikecim sen nasılsın hamilelik nasıl hamileliğin jötüsümü olur be 9 ay yatakta yatsam inan gık demem herhalde
kalın kalın giyin sende benim gibi bişeycik olmaz inşallah
bende sabah duş aldımm :kedi:
utanmaa gıss bendensinn:)))) giyindim aplam inşalahh ikimizede bişiy olmazzkalın kalın giyin sende benim gibi bişeycik olmaz inşallah
bende sabah duş aldımm :kedi:
ha bide bu birkaç kişiden alıntı yapıp nasıl msj yazıyonuz
canım preseed ile ilgili bir topik var oraya bak istersen bende 1_5 sene önce almıştım .o topikte bir arkadaş var yurtdışında kalıyor o bana göndermişti en son gönderdiği zaman türkiyeye dönecem bu son gönderim demişti .ama geçen gün fatoş o üye tekrar gönderiyomuş dedi hemde daha uygun fiyata 45 tl ye .gerçekten işe yarıyo .bizim Duru da kullandığı ay hamile kalmıştınurcan bu preseed hakkkında ne biliyonuz faydası varmı ben biraz araştırdım alayım diyorum % 58 hamile kalınıyomuş tüp bebek bile % 50 tüp bebeğe 6 milyar veriyozda buna 100 milyon veremiyoz mu
utanmaa gıss bendensinn:)))) giyindim aplam inşalahh ikimizede bişiy olmazz
aplacımm alıntı yapın yanında MQ varya oraya tıklıcan
tamam canım sağol
canım preseed ile ilgili bir topik var oraya bak istersen bende 1_5 sene önce almıştım .o topikte bir arkadaş var yurtdışında kalıyor o bana göndermişti en son gönderdiği zaman türkiyeye dönecem bu son gönderim demişti .ama geçen gün fatoş o üye tekrar gönderiyomuş dedi hemde daha uygun fiyata 45 tl ye .gerçekten işe yarıyo .bizim Duru da kullandığı ay hamile kalmıştı
ne oldu çokmu komik :dilcikar:sankim senin yapmadığın bişey kaydirigubbakcemile3sabah duş mu aldın sen
güle güle afiyet bal şeker olsunneyse şekerler ben kaçar kahvaltıyı hazırlayım kociş beni yer yoksammm öpüldünüzz sisi seviyommm
ben tam emin değilim ama fatoş öyle dedi geçenlerdekim o 45 miltona gönderen
ne oldu çokmu komik :dilcikar:sankim senin yapmadığın bişey kaydirigubbakcemile3
güle güle afiyet bal şeker olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?