Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

melikecim sen nasılsın hamilelik nasıl hamileliğin jötüsümü olur be 9 ay yatakta yatsam inan gık demem herhalde

evet sabah sıcacık yataktan insanın kalkası gelmiyo valla

sıhateler olsun canım benimm .çabuk atlatmışsın maşallahh

he walla çok şükür aplaa dün burdan çıkınca sıcak şeyler içtim sonrada uyudum
inşalahh bugünde olmam sabahın soğuğundaa duştan çıkar çıkmaz gittim bişey olmaz inşallahh

nurcan bu preseed hakkkında ne biliyonuz faydası varmı ben biraz araştırdım alayım diyorum % 58 hamile kalınıyomuş tüp bebek bile % 50 tüp bebeğe 6 milyar veriyozda buna 100 milyon veremiyoz mu

he walla çok şükür aplaa dün burdan çıkınca sıcak şeyler içtim sonrada uyudum
inşalahh bugünde olmam sabahın soğuğundaa duştan çıkar çıkmaz gittim bişey olmaz inşallahh
kalın kalın giyin sende benim gibi bişeycik olmaz inşallah
bende sabah duş aldımm :kedi:

demek sandığım gibi kötü değilmiş hesabımm
seninde sandığın gibi yanlış değilmiş
benimki sandığım gibi miyi değilmiş rezil oldumm beaaa
melikecim sen nasılsın hamilelik nasıl hamileliğin jötüsümü olur be 9 ay yatakta yatsam inan gık demem herhalde

çok şükür aplacımm iyi gidiyoo bügun kontrole gittim çok şükür herşey yolundaa
Rabbim inşalahh hamileyim demeyide nasib edecek aplam

neyse şekerler ben kaçar kahvaltıyı hazırlayım kociş beni yer yoksammm öpüldünüzz sisi seviyommm

nurcan bu preseed hakkkında ne biliyonuz faydası varmı ben biraz araştırdım alayım diyorum % 58 hamile kalınıyomuş tüp bebek bile % 50 tüp bebeğe 6 milyar veriyozda buna 100 milyon veremiyoz mu
canım preseed ile ilgili bir topik var oraya bak istersen bende 1_5 sene önce almıştım .o topikte bir arkadaş var yurtdışında kalıyor o bana göndermişti en son gönderdiği zaman türkiyeye dönecem bu son gönderim demişti .ama geçen gün fatoş o üye tekrar gönderiyomuş dedi hemde daha uygun fiyata 45 tl ye .gerçekten işe yarıyo .bizim Duru da kullandığı ay hamile kalmıştı

kim o 45 miltona gönderen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…