tamam canım çıkmadan şurayada bak :hulya:http://www.kadinlarkulubu.com/kendi-el-emeklerimiz/394866-boncuk-isi-vitrin-takimi.html
evet aynı model canım ama boru boncukları kısa olanlarından aldımm, vitrin için diğerleri çok büyük olacaktınezaman verdin görmemiştim valla ama senin mesajlarından buldummm
bu bizim örnekten dimi aynısıı
şakınazgın sevoevet şimdi gördüm bu mesajnı kaydirigubbakcemile5
şakınazgın sevo
haberini bewkliyorumnaniknanik naniknanik
ben şu arkadaşa mail gönderemmm gitcekmiyiz bakalım
kardeşinle git en iyisi oda şimdi mızmızlanır gelmem ben hamama diye dimihadiii hayırlısı canım bol bol para kazann tedavini ol
bu arada komşum dün adet olmuş yani hamama onla gidemiyommm ben kimle gidicemm yaa(( herkesin bebeği var arkadaşlarımın gelemezlerkiii ( olmadı kardeşimi ikna etmeye çalışırımmm
kardeşinle git en iyisi oda şimdi mızmızlanır gelmem ben hamama diye dimi
ikna edersin canım ablasın sonuçta yapar dediğiniaynenn canımm genç sonuçta napcam ben sabahtan akşama kadar der arkadaşlarımla olcam der :umursamaz: bakalımmm el mahkumm ama gelecekk alsanaalsanasmile
inan bana ben ipekten daha heyecanlıyımeyvahedigeldismileipeğiminn az kaldıı sonucunaaa eyvahedigeldismile heyecan doruktadırrr onda da
bizimde öyle oluyordu bi ara format attırmıştık bizdeyaa pc donuyoo kapatmak zorunda kalıyommm bu gidişle format yiyecek
tamam canımm yerimsenibengidemiyos bugün canım haberin ola hastaları varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?