la olum sen bizee beceriksizmi demek istiyon :mymeka:ben aşureyi süper yaparım hanımlar gelin yapayım size aşure
öyle oldu kankii .:1no2:saolgeçmiş olsun kedersiz sizde deprem atlatmışsınız
bu aralar ne çok yapıyorum reklamımı delikafaduldenkanki virin takımını yapıp bitirdim koydum el emekleri bölümüne bak istersen bayanssulusmile
kanki aşüre tenceresidemi vardı ohaoldumsmileyok be ne hazırı aşureli buğdayı aşure tenceresine alıyorum yıkayıp üzerini geçeek kadar
su koyuyorum kaynatıyorum kaynayına altını kapatıp battaniyeye tencreyi sarıyorum sabaha
kadar bekletiyorum sabah olunca tekrar ocağa koyuyorum tabi suyu çekmiş oluyo
su ekliyorum bu arada nohut kuru fasulye pirinç haşlıyorum kuru kayısıları küçük doğruyorum
üzümleri ayıklayıp yıkıyorum ne koymak istersem hazırlıyorum pişn buğdaylara ekliyorum sırayla
sonra şekerini koyuyorum bu arada bir bardak süt ısıtıp ekliyorum içine portakal ve limon kabuğu da
rendeliyorum gülsuyundan daha güzel oluyo bence sonra kaselere alıp süslüyorum bu arada ceviz ve inciri aşurey süslemede kullanın içine koymayın karartıyo çünkü
iyiyim kızlar valla belirtiler hamilelik belirtisimi kullandığım ilaçların mı bilmiyorum
kendimi dinlemekten vazgeçtim ama çok heyecanlıyım
az kaldı zaten ,bencede dinleme kendini...yarın yapsan testi olmammı kanki benneyaptımkiiyiyim kızlar valla belirtiler hamilelik belirtisimi kullandığım ilaçların mı bilmiyorum
kendimi dinlemekten vazgeçtim ama çok heyecanlıyım
kanki aşüre tenceresidemi vardı ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?