Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kanki virin takımını yapıp bitirdim koydum el emekleri bölümüne bak istersen bayanssulusmile

yedimmm geldimm hemennn hoşgeldinn ipeemmm nasılsın bakalımm heyecannn hat safhada dimiii :lepi: ağrın sızın belirtin varmııı

bu arada ipemm bi ara aşureyi anlatt yaa bende öğrenmek istiyom püf noktalarına kadarr

yok be ne hazırı aşureli buğdayı aşure tenceresine alıyorum yıkayıp üzerini geçeek kadar
su koyuyorum kaynatıyorum kaynayına altını kapatıp battaniyeye tencreyi sarıyorum sabaha
kadar bekletiyorum sabah olunca tekrar ocağa koyuyorum tabi suyu çekmiş oluyo
su ekliyorum bu arada nohut kuru fasulye pirinç haşlıyorum kuru kayısıları küçük doğruyorum
üzümleri ayıklayıp yıkıyorum ne koymak istersem hazırlıyorum pişn buğdaylara ekliyorum sırayla
sonra şekerini koyuyorum bu arada bir bardak süt ısıtıp ekliyorum içine portakal ve limon kabuğu da
rendeliyorum gülsuyundan daha güzel oluyo bence sonra kaselere alıp süslüyorum bu arada ceviz ve inciri aşurey süslemede kullanın içine koymayın karartıyo çünkü

iyiyim kızlar valla belirtiler hamilelik belirtisimi kullandığım ilaçların mı bilmiyorum
kendimi dinlemekten vazgeçtim ama çok heyecanlıyım

kanki aşüre tenceresidemi vardı ohaoldumsmile

kadersiz merhaba canım.nasılsın.
bişey sorucam dün akşama doğru özelime msj attın mı hiç.bildirimde var diye görünüyodu,tıklıyordum yoktu yeni msj.
çok meraklıyımdır da.kim attı,ne yazdı diye.bide sana sorayım dedim.
ben hala adet olmadım bu arada.

iyiyim kızlar valla belirtiler hamilelik belirtisimi kullandığım ilaçların mı bilmiyorum
kendimi dinlemekten vazgeçtim ama çok heyecanlıyım
az kaldı zaten ,bencede dinleme kendini...yarın yapsan testi olmammı kanki benneyaptımki

büyük bir tenerem var benim aşure yaparken onu kullanıyorum baya büyük bi şey anca aşure oluyo onda sevdam sabah gideriz zaten doktor 12 de çıkıyo cumartesi günleri o gitmeden alırım sonucu
yüzyüze görüşürüz iyi veya kötü ne çıkarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…