evet canım yazmıştım en son mesajına ..ama çok önemli bişey yazmadım merak etmekadersiz merhaba canım.nasılsın.
bişey sorucam dün akşama doğru özelime msj attın mı hiç.bildirimde var diye görünüyodu,tıklıyordum yoktu yeni msj.
çok meraklıyımdır da.kim attı,ne yazdı diye.bide sana sorayım dedim.
ben hala adet olmadım bu arada.
tencerenin ne olduğunu biliyorum herhaldee :dilcikar:aşure yapacağın tenceree canımm o kaydirigubbakcemile3
az kaldı zaten ,bencede dinleme kendini...yarın yapsan testi olmammı kanki benneyaptımki
büyük bir tenerem var benim aşure yaparken onu kullanıyorum baya büyük bi şey anca aşure oluyo onda sevdam sabah gideriz zaten doktor 12 de çıkıyo cumartesi günleri o gitmeden alırım sonucu
yüzyüze görüşürüz iyi veya kötü ne çıkarsa
tencerenin ne olduğunu biliyorum herhaldee :dilcikar:
aşüreye özel bir tenceredemi var diye düşündüm aşüre tenceresine buğdaylık aşürelerimizi koyuyoruz demişye
evet tatlımtamam kankim bakarım el emeklerinde dimi
ama varsa çıkar zatii bir gün erken bir gün geç ne olacakksempatiksalakcinniolmaz canım yarın olsaydı 9 ekim demezdi adam 8 ekim derdi demi ama sempatiksalakcinni
tencerenin ne olduğunu biliyorum herhaldee :dilcikar:
aşüreye özel bir tenceredemi var diye düşündüm aşüre tenceresine buğdaylık aşürelerimizi koyuyoruz demişye
sen bu aralar benle çok dalga geçiyon ayağını denk allkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 tamam tamam hadi öle olsunnn
aman amann çok bilmiş senii lülülülülülüöf yaa kızım tarif verenler hep öyle verir ya yerimseniben
tamammm canımmm ama bizi merakta bırakma ararım dicem ama arayamamm bilmiyorumkismile oyüzden sen geciktirmeden bize haber ver olarmııı kaydirigubbakcemile5
sen bu aralar benle çok dalga geçiyon ayağını denk all
kirli çamaşırlarını döktürme bana :jeyyar:
cumartesi günü hepimiz sevinç çığlıkları atıcaz inşallahher iki sonuçta da haber veririm ama kötü olursa konuşaak halde olmam
onun için mesaj yazarım
cumartesi günü hepimiz sevinç çığlıkları atıcaz inşallah
aksini düşünmek bile istemiyorum
pehh benim kirli çamaşırım yok hepsi ak pakk hihoyyyt hemm ben dalga geçmiyomki senlee aşk olsunn bilmiyorumkismile Çok üzgünüm çoook
hihihi doğru yok giymiyorsun çünküü sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?