Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

eşin ne durumdaa heyecanlımıı kaydirigubbakcemile2 yoksa bizimkiler gibi belli etmiyomu sempatiksalakcinni

güle güle kedersiz bende birazdan çıkarım önümüzdeki hafta işe başlıam bugün ve yarın biraz hazırlık yapmam lazım malum yavaş yavaş her işi yapmam lazım

annen niye yok CADIARZU zor olmuyo mu böle gerçi bişey yapmıyosundur ama olsun bi tas çorba verenin olsa yeter

valla benim her zaman herkese elim uzanıyo ama kimsenin bana ihtiyaım oldumu
faydası olmuyo allahtan yemeklerimi hep stoklamışım....annem ablamın kızına ve abimin
kızına bakıyo onun gelemiyo ablamın kızı saat üçte okuldan geliyo çünkü kayınvaldemin
hiç bi bağı yok aramızda hiç bi problem de yok ama o da gelmiyo üstelik aynı mahalledyiz
sadece geçen gün bir saatliğine geldi küçük bi tabakla balık getirmiş o kadar birde diyoki
sende gel evde tek oturma ....komşularıma söylemiş olsam onlar ilgilenirdi yeni komşularım iyi insanlar ama ona da ben çekindim daha yeniyiz ya böyle işte
ben gerçi hiç bunlara kafa yormuyorum bu sefer geçen sefer yaptım o hatayı sinir küpü oldum bu defada hiç derdim deil gelmediler de açmı kaldım allah aşkına hem böyle daha iyi istediğim gibi takılıyorum karışan yok görüşen yok

pardon canım.bi yandanda yemekle uğrşıyorum.farketmedim yazını.
demek sendin.e sora sora bağdat bulunur,o mesele oldu .
tabiki içindekiler kola.ben fanta severim ama.kola içmem.olur de mi..

bu arda el işlerini bende görebilirmiyim.ellerine sağlık.

doğru diyosunn aç kalmıyos yaa amannn bu devran gelir döner merak etme dediğin gibi düşünme boşverr zaten eşin de erken geliyo yardımcı olurr zemuszemus

slm sevdacigim kimse kalmamis topikte

ipeemmm varr kuzum

heyeanlı ama garibim çok belli edemiyo ne yapsın

evett erkekler bizim gibi belli etmeyenlerdennn sırnaşık şey ma eminimki bizden daha çok heyecanlılarrrr :lepi:

demekkk yeni komşularından memnunsunn ne güzell kafa dengi varmı aralarında senin gibi genç olan falan

aaa ben tek senin adini altta gordum megers topic baya kalabalikmis

demekkk yeni komşularından memnunsunn ne güzell kafa dengi varmı aralarında senin gibi genç olan falan

hepsi 40 lı yaşlarında ama neşeli konuşkan insanlar
bana hep evde yanlız kalma gel diyolar ama ben hayatımda hiç komşuluk
yapmadım ki çekiniyorum birinin kapısına gidip size geldim demeye 15 gün geçti
hiç birine gidemedim aslında gitmek istiyorum

ama bunların hepsini yazdım sevdam herkese zamanı gelsin hatırlatıcam bu günleri

haklısınn canımm maaleseff insanın bu zamanlarda içi yanıyo bu şekilde davranınca insanlar:umursamaz: bende olsam aynısını yaparım ama şimdi düşünme boşver ama biraz zaman sonra ağızlarının payını verirsinn alsanaalsanasmile

canim bosver kimse gelmesin yanina daha cok adami sinirlendirirler.
hic bir seyi kendine sorun etme
canim benim keskebirbirimize yakinolsaydik ben sana ne guzel yemekler yapardimcokacimcoookcokacimcoook

bi mazaretle bişey sormaya git seni içeriye buyur ederler zatenn komşulukta böle başlar çekinme canım.bi tanede olsa bi komşu şart

bir sürü şey yazmıştım sildim şurda bi gün kaldı moralimi bozmayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…