- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
bi mazaretle bişey sormaya git seni içeriye buyur ederler zatenn komşulukta böle başlar çekinme canım.bi tanede olsa bi komşu şart
canim bosver kimse gelmesin yanina daha cok adami sinirlendirirler.
hic bir seyi kendine sorun etme
canim benim keskebirbirimize yakinolsaydik ben sana ne guzel yemekler yapardimcokacimcoookcokacimcoook
bir sürü şey yazmıştım sildim şurda bi gün kaldı moralimi bozmayım
bir sürü şey yazmıştım sildim şurda bi gün kaldı moralimi bozmayım
bi mazaretle bişey sormaya git seni içeriye buyur ederler zatenn komşulukta böle başlar çekinme canım.bi tanede olsa bi komşu şart
ipekcigim komsuluk cok guzel
bence eger komsularkafadengin se git onlarin yanina
sana da degisiklik olur bence
valla zaten sorduğuma pişman oldum yaranı kanattımm bilmiyorumkismile o yüzden kapatmaya çalışıyomm :a015: bozma moralini şimdiye kadar kim vardı yanımızda bişeycikler olmadı evvel allah Rabbimiz yardımcıı gerisi boşş süprizzzzz
bugün cesaretimi toplarsam giderim o zaman eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
bugün cesaretimi toplarsam giderim o zaman eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
sen niye böle her şeyde dr gidiyon hamilesin ve karnında minik bi insan var tabiki bi takım rahatsızlıkları olucak bebim bu kadar evham yapma ama yaaa uşak pimpirik doğacak heeetuğbişimm bence acilen çık hemen gece kıyafeti al..mesela hemşire kıyafeti,kedi kız gibi kaydirigubbakcemile3 valla şaka yapmıyom güzel olurr aklinialirimsmile hadi gözün aydın canım sağ sağlim gelsinn.İnsan sevdiğinden böle bikaç günde ayrılsa kıymetini anlıyooo
deli kııız kedi kıyafetimi yok kız sevmez öle kedili kopekli fantezileri
okuruzzz çatlağumm hemide seve seve zati burda akşama kadar lak laktan başka yaptığımız bişey yok ..ne yapalım şimdi cumadan cumayamı okuyalım bu duayıda CADIARZU
canımın içi bu tefriciye gibi dağıtılıyomu bilmiyorum bu akşam namaz kılıp tek başlıcam 2,3 günde biter heralde ama siz öğrenin oluyosa bende okuyayım hepimiz için
ooo hade gözün aydınn tubişimm sengözlerimebaksanabartıkın bu gecede erzurumda deprem olur
ulan olum madem aklında süpriz yok ne diye benimde sana süprizim var demişsin çatlakmısın kızım sennvalla benimde aklıma hiç birşey gelmiyo ama senin düşündüğün olabilir jartiyerlerini giyer mumlları yakar elinede bir kırbaç, al sana süprizz :roflol: :roflol: :roflol:
he walla derpemmi olur yangınmı çıkar bilemicem
ya ne bileyim boşboğazlık olsun o sana sürprizim var deyince altta kalmayam dedim benimde saa var dedim ama buldum sürprizi
ben ona sürprizim iyimi kötümü sölememiştim üzerimde bulunsun diye bi miktar para bıraktı bende bırakma evdeyim sen al dedim oda lazım olur kalsın dedmişti bend eo parayı harcadıımmm derim saa sürprizim var ama kötü para bitti yırtmış olurum olmamı hemen arka
sındanda fik fik olsa o iş tamam yaniisempatiksalakcinni
kız nurcan bayağı bir ilerleme görüyorum neden acabaaaa
kırbaç filan ne oluyoo leyn
sen o eltine söle...neyse bişey söleme vazgeçtim allah ıslah etsin kalbine göre versin cahilllkötükedihüsoevet uzun olmuş ama aydınlatıcı,bazı kendini bilmezler çocuğu olmayanlara (mesela eltim) bana demiştiki sen kötü olduğun için Allah seni bu yüzden cezalandırıyo demişti geri zekalı .aslında bu emaili onada göndermek lazım
ya ne karıştırıyonuz nere gitcektiniz söleyin bakayım bi yagidemiyos bugün canım haberin ola hastaları varmış
gözün aydın datlımm çok şükürr kıs sevoma katılıyomm kedi garıı ol ana ta ben heyecanlandım beaaa
anaaam bizim hatunlar hepten değişti ya bu ne fanteziler inanamıyorum sizeee
akannehir
günaydınn datlımm ama uyumadım ki ben dr gittimm bayann telaşlııı bugün kociş evde 10 dk oturdum pcye kahvaltı hazırlıcamm karnıma ağrılar giriyoduu kasılma oluyodu bide onlar için gittim çok şükür bi problem yokmuş
sıhhatler olsun bebimm sempatiksalakcinnidoğrusunu söylemek gerekirse bende yaptım bugün orucum sahura kalktım bide banyo yaptım
bizler iyi ya senslam hanımlar nasılsınız
ne depremi gerçektenmii canım eğer anladığım gibi bi depremse geçmiş olsun allah bidahasını yaşatmasın eğer diğer depremse sıhhatler olsun yarasın bacıma:kedi:geçmiş olsun kedersiz sizde deprem atlatmışsınız
kaçta toplanıyonuz bizim maç bittikten sonra bende gelebilirim özledim vallakızlarr eşim geldiii((
sevda akşama msn ye gir canım .eşim maça gidecek
ipekte gelse ne iyi olurdu
haden kızlar görüşürz opuyorumnanaktan
mesela soru sormak için eğer oraları tam bilmiyosan bir marketin nerde olduğunu sorarsın bim a101 falan gibi yada sağlık ocağını sor aklımda bulunsun de olumunekankayizsmile yada evle alakalı apartmanla alakalı bişey sorabilirsin canım
tubiş geçmişe daldı galiba onu bekledim ama gelemedi
ben biraz çıkayım işlerim var biraz sabah eşimle alışverişe gittik evde hiç bişey kalmamıştı
onları yerleştireyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?