Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bir sürü şey yazmıştım sildim şurda bi gün kaldı moralimi bozmayım

valla zaten sorduğuma pişman oldum yaranı kanattımm bilmiyorumkismile o yüzden kapatmaya çalışıyomm :a015: bozma moralini şimdiye kadar kim vardı yanımızda bişeycikler olmadı evvel allah Rabbimiz yardımcıı gerisi boşş süprizzzzz

geçti gitti çok iyiyim bir anlık bir sinirdi dert etme canım

bugün cesaretimi toplarsam giderim o zaman eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

git canım git senin içinde iyi olur zaman geçer opuyorumnanaktan ben ve eşimde komşu konusunda hep uzak dururduk 10 aydır bi konşumla çok iyiyiz iyikide ilerletmişiz komşuluğu diyom vereliniortak beraber pazara gezmeye gidiyoz dertleşiyozz ihtiyacımız olan şeyleri söyleyebiliyos yardımcı olmaya çalışıyoz birbirimize:lepi:

bugün cesaretimi toplarsam giderim o zaman eyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

canim sen inacli bir insansin
annem bize derdi ki komsularla iyi gecinin derdi obur dunyada hep bizekomsuluk hakki sorulacak derdi
o yuzden canim sende bunu dusunerek komsuluk bagglarini gelistir
inan komsuluk cok guzel
ben mesala komsularimi cokseverim sende ilk adimi at sende seveceksindir
yalnizca kadinlar biraz dedikoducu olurlar
senin yaninda birbrilerinin laflarini ederler sen hic karisma yorum yapma
cunku dedikoducuya denk gelince de mahfoluyorsun

mesela soru sormak için eğer oraları tam bilmiyosan bir marketin nerde olduğunu sorarsın bim a101 falan gibi yada sağlık ocağını sor aklımda bulunsun de olumunekankayizsmile yada evle alakalı apartmanla alakalı bişey sorabilirsin canım

tuğbaaaaaaaaaaaaa kedi kostümümü arıyonn gııı hdi geçmişi bırakk gelll kaydirigubbakcemile

tubiş geçmişe daldı galiba onu bekledim ama gelemedi
ben biraz çıkayım işlerim var biraz sabah eşimle alışverişe gittik evde hiç bişey kalmamıştı
onları yerleştireyim

sen niye böle her şeyde dr gidiyon hamilesin ve karnında minik bi insan var tabiki bi takım rahatsızlıkları olucak bebim bu kadar evham yapma ama yaaa uşak pimpirik doğacak heee

doğrusunu söylemek gerekirse bende yaptım bugün orucum sahura kalktım bide banyo yaptım
sıhhatler olsun bebimm sempatiksalakcinni
slam hanımlar nasılsınız
bizler iyi ya sen
nasılş hissediyosun kendini yormuyosun inşallah yalnızmışsında aman kurban olam sakın ve sakın bunu yapayım şununla uğraşayım deme iki günümüz kaldı hayırlısıyla :lepi:
geçmiş olsun kedersiz sizde deprem atlatmışsınız
ne depremi gerçektenmii canım eğer anladığım gibi bi depremse geçmiş olsun allah bidahasını yaşatmasın eğer diğer depremse sıhhatler olsun yarasın bacıma:kedi:
kızlarr eşim geldiii ((
sevda akşama msn ye gir canım .eşim maça gidecek
ipekte gelse ne iyi olurdu
haden kızlar görüşürz opuyorumnanaktan
kaçta toplanıyonuz bizim maç bittikten sonra bende gelebilirim özledim valla

aslında benim onlara iadei ziyaret yapmam lazım geçen hafta onlar bana gelmişti
transferden öne evde olduğumu görmüşler müsait olduğunda gelmek istiyoruz dediler
bende transfer öncesi çağırdım

yaw ipem dur dur gitme ablam yat aşağı kimseye gitme bak bilmiyolar tedavi olduğunu allah korusun anlamasınlar diye normsl davrancan bişey mişey olur dur evde ya ağır ağır gez evin içind ebide alışveriş yapmışsın bide yerleştiricen çoook güzel ablam tebrik ederim seni hemde çoook :dilcikar:

yok tubişim yorulmuyorum hiç merak etme hiç riske atarmıyım
buzlukta pişirdiğim yemeklerim vardı onları çıkarıyorum yanına salata yapıyorum
eğer bi iş yapılması gerekirse eşim yapıyo geçen gün tuvaleti o temizledi ....bugün sabah beni markete
götürdü alınacakları söyledim o aldı taşıdı eve kadar çıkardı işe gitti şimdi ben yavaş yavaş biraz yemek yaparım işe başlayınca işten gelip yemek yapmak daha yorucu olur (olumsuz sonuç alırsakta moral bozukluğuyla yemek yapamam)

sevom naber şekericim umudunu kaybetmeyen arkadaşımızda burdaymış iyimi herkes
kızlar bana kızmayın ce ee diyip kaçtım diye erim beyim paşam ömrüm az kaldı gelmesine yemek yok bi duş alayım ak pak olayım makyaj saç yemek derken anca yetiştiririm
öpüyorum hepinizi akşam bana bi çağrı atın girince msn e maçım bitmiş olursa gelmek istiyorum öpüyorum sizeri hatunlar Şeniz

ipeemmm sana kolay gele dikkat et kendinee zaten kendini yormazsın biliyorum da olsunn..Sonuçta bu tedavileri yapmak için uğraşıyoss tehlikeye atmayız..öptümmm seni kendine iyi canımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…