tuyaneda hayırlı olsun canım
kızlar dün doktora gittim klomen verdi ve glikofeni içemediğim için glucophange 850mg ile değiştirdi bunu daha öncede zayıflama amaçlı 2tane kocaman yumurtam vardı ama iğne vermedi tekrar klomen kullanıcam kısmetse yarın başlıyorum hayırlısı
sağol canım inşallah bakalım martta bir yıl oluyor ben evleneli çok istiyorum ozamana eşime bu güzel haberi vermeyi inşallah rabbim nasip eder....
canım hadi hayırlı uğurlu olsun, Rabbim yüzünü güldürsün canımmm
oyy oyyy 1 yıl olucak haaaa...inşallah bebek haberiyle kutlarsınız 1. yılı...hihoyyyt
çatlatma iğnesi vermicem mi dedi?
yani belki sonra verir...
TUYANEDAM hakında hayırlısı canım bak birbirimize dualarla destek oluyoruz İNŞALLAH rabbim sesimizi duyar hepimizin duasını kabul eder
yok yın 23de tekrar gidicem ozaman iğne veriyo ama şaşırdım o yumurtalar duracakmı acaba şuan regl liyim ondan vermemiş olabilir....
offf ne çok laklak etmişsiniz öyle ayol sizin işinz gücünüz yokmu :mymeka:
kıss nevo benim yokluğumu belli ettirmemişsin arkadaşlara saol çok komik yazılar paylaşmısın arkadaşlara aklinialirimsmile
nevo bende yıldız için 500 tane alıyorum
aslında dünürüm doğru düşünmüş yasini ama herkes okuyamaz tabi oda var bilmiyorumkismile
ben hemen başlıyorum okumamaya BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM :Saruboceq:
sağol canım benim rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah ne okuyonuz yasin mi?ben şuan hastayım okuyamam ama bitince okurum kaç tane okucaz?bende okuyayım
oooo sana çatlatma iğnesi vermesine daha var....o yumoşlar iyice büyüyecek o zaman verecek iğneyi....hadi canım müjde bekliyoruz inşallah...
hmm bu yumurtalar duracak yani yok olmayacak değilmi?veee oazaman bebiş olasılığı daha yüksek olacak değilmi?yani inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?