Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar dün doktora gittim klomen verdi ve glikofeni içemediğim için glucophange 850mg ile değiştirdi bunu daha öncede zayıflama amaçlı 2tane kocaman yumurtam vardı ama iğne vermedi tekrar klomen kullanıcam kısmetse yarın başlıyorum hayırlısı

canım hadi hayırlı uğurlu olsun, Rabbim yüzünü güldürsün canımmm

canım hadi hayırlı uğurlu olsun, Rabbim yüzünü güldürsün canımmm

amiinnn canım beim hepimizin inşallah ama iki tane yumurta var biri baya büyük biri onun yarısı kadar neden iğne vermedi acaba adetliyim diyemi klomende kullanıcam hepsini birmi çatlatacak acaba rabbim kimsenin çabasını boşa çıkartmasın.Kimseyi evlat hasretiyle sınamasın....

offf ne çok laklak etmişsiniz öyle ayol sizin işinz gücünüz yokmu :mymeka:
kıss nevo benim yokluğumu belli ettirmemişsin arkadaşlara saol çok komik yazılar paylaşmısın arkadaşlara aklinialirimsmile
nevo bende yıldız için 500 tane alıyorum
aslında dünürüm doğru düşünmüş yasini ama herkes okuyamaz tabi oda var bilmiyorumkismile
ben hemen başlıyorum okumamaya BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM :Saruboceq:

TUYANEDAM hakında hayırlısı canım bak birbirimize dualarla destek oluyoruz ıNŞALLAH rabbim sesimizi duyar hepimizin duasını kabul eder

TUYANEDAM hakında hayırlısı canım bak birbirimize dualarla destek oluyoruz İNŞALLAH rabbim sesimizi duyar hepimizin duasını kabul eder

sağol canım benim rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah ne okuyonuz yasin mi?ben şuan hastayım okuyamam ama bitince okurum kaç tane okucaz?bende okuyayım

yok yın 23de tekrar gidicem ozaman iğne veriyo ama şaşırdım o yumurtalar duracakmı acaba şuan regl liyim ondan vermemiş olabilir....

oooo sana çatlatma iğnesi vermesine daha var....o yumoşlar iyice büyüyecek o zaman verecek iğneyi....hadi canım müjde bekliyoruz inşallah...

valla en çok ben laklak ettim bi de moral verdim...bilmiyorumkismile

sağol canım benim rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah ne okuyonuz yasin mi?ben şuan hastayım okuyamam ama bitince okurum kaç tane okucaz?bende okuyayım

canım salavatı tefriciye okuyoruz eğer okumak istersen adetliykende oluyor ..bu hafta nevbahar ve yıldız arkadaşımız için okuyoruz

[4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944

yıldız için
nevo........................500
kedersiz...................500
ipek.........................500
selin........................200
u.kaybetme..............100
jollita.......................300
bulut........................
sevdanehri................300
yıldız........................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…