canım salavatı tefriciye okuyoruz eğer okumak istersen adetliykende oluyor ..bu hafta nevbahar ve yıldız arkadaşımız için okuyoruz
oooo sana çatlatma iğnesi vermesine daha var....o yumoşlar iyice büyüyecek o zaman verecek iğneyi....hadi canım müjde bekliyoruz inşallah...
hmm bu yumurtalar duracak yani yok olmayacak değilmi?veee oazaman bebiş olasılığı daha yüksek olacak değilmi?yani inşallah
ayol artacak bile yumoşların daha geiden gelenler olacak niye kaybolsun ilahi....
ultrasonda büyüklüğü ölçülüyo belli bi büyüklüğe gelince çatlıyo..
drlar bunu hesaplayabiliyo...
ayol artacak bile yumoşların daha geiden gelenler olacak niye kaybolsun ilahi....
ultrasonda büyüklüğü ölçülüyo belli bi büyüklüğe gelince çatlıyo..
drlar bunu hesaplayabiliyo...
hmmmm anladımm nebiliyim küçüküm ben siz benden daha tecrübeli olabilirsiniz bu konudaa 23 yaşımı bitirecem inşallah bu ayın 28 de
hmmmm anladımm nebiliyim küçüküm ben siz benden daha tecrübeli olabilirsiniz bu konudaa 23 yaşımı bitirecem inşallah bu ayın 28 de
işte biz bunun için vazrız canım daha gençsin, toysun....bilmemen çok doğal ben de bi çok şeyi yeni öğreniyorum. her şeyi sorabilirsin bize, sakın çekinme...
evet bu dua canım
işte biz bunun için vazrız canım daha gençsin, toysun....bilmemen çok doğal ben de bi çok şeyi yeni öğreniyorum. her şeyi sorabilirsin bize, sakın çekinme...
sağolun canım allah razı olsun...
hmm tamam bende okurum kızlar adetliyken okunuyo madem otomatik hesbihimde var 500 nevo arkadaşımız için 500de yıldızcığım için okurum...
kızlar bu arada yıldızın asıl adı ULDUZ haberinz olsun niyet getiriken isimleri ile getiriyoruz çünkü
nevonun sayısı tamamlandı yıldızın çok eksiği var nevo yerine 500 den biraz fazlasını yıldıza oku cnım
canım benimki doldu...seni yıldıza yazim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?