Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

maşallahınız var valla kızlar.... yani 2 gündür yoktum sayfaları oku oku bitmedi.... bende şimdi salavatı tefriciyeye başladım... inşallah 500 taneyi çabuk bitiririmde yıldız içinde alırım... bugünlerde kendime pek güvenemediğim için sürekli hastanelerde olduğum için şimdilik yıldız için söz veremiyorum... nevonun 500 tanesini bitirir bitirmez yıldız içinde okumaya hemen başlarım...

kızlar dediğiniz dua bumu
SALAT-I TEFRıCıYE(HACET DUASI)

Allah'ım Bizin Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salat ve rahmet, mükemmel bir selam ve selamet vermeni diliyoruz. O peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara onun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar onun hürmetine elde edilir. Onun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salat et.

SALATI TEFRıCıYE DUASI:

Allahumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ-seyyidina Muhammedin ellezi tenhallü bihi’l ‘ukadu ve tenfericu bihi’l-kürabu ve tukdâ bihi’l-havâicu ve tünâlü bihi’r-rağâibu ve husnu’l-havâtimi ve yusteska’l-ğamâmu bi-vechihi’l-kerîmi ve ‘alâ âlihi ve sahbihi fî-külli lemhatin ve nefesin bi-‘adedi külli ma’lûmin lek 4444 kere okunmasi lazim

kızlar gönderdiğim linke baktınızmı ipek,jollita .sevda ve esram siz muhakka indirin:hulya:

kızlar bu arada yıldızın asıl adı ULDUZ haberinz olsun niyet getiriken isimleri ile getiriyoruz çünkü

nevonun sayısı tamamlandı yıldızın çok eksiği var nevo yerine 500 den biraz fazlasını yıldıza oku cnım

[4444 salavat-ı tefriciyye listesi

nevo için
kedersiz....500
ipek..........500
sevda........500
jolita..........500
bulut.........500
etipuf........500
meyra.......500
gül (nevo)...944

yıldız için
nevo........................500
kedersiz...................500
ipek.........................500
selin........................200
u.kaybetme..............100
jollita.......................300
bulut........................
sevdanehri................300
tuyaneda...................1000
yıldız........................

geç kaldım ben kaçtımmmm kızlar

hepinizi tek tek öpüyorummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…