Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kızlar bir hamiş listemiz vardı ne oldu..o..melikem ayağanı iyi sürtemedi demekki kimseciklerde ses çıkmadı inşallah ipeğimizin hamiş haberini alacağız...kız ayağanı yere iyice sürt bakkkkklmaz: lmaz: lmaz: lmaz: bizlerde peşinden hamile olduğumuzun haberini verelim...

aminn canımmm ya annesinide çok severimhani demiştimya size belki hatırlarsınız annesine hacı teyze deriz bana bir dua etti Allah razı olsun beni ilk defa görmüştü kadın beni öper öpmez ne diliyosan olsun kızım inşalahh dedii
ayy bi tuhaf oldum inşallah canımm
evde ekmek yoksa kızlar krep yapın süperr oliyii
ayy ben krepi sevmemm saolsun komşumm soğuttuu
bizimm bakkal arka sokakda amaa çok yagmurrr yagıyooo veeee benn ekmekk istiyorummmmmmmmm
ay canım yaa yiyebilceğin bişi yok mu yağmur geçene kadar idare et bebem

fatmacığım hiç sorma mübarek ne güzel yağıyor..boluda kar var..onun soğuda buralara geliyor...havalar dahada soğuyacakmış kızlar...artık bu sene doğalgaza ancak para yetiştireceğiz...oda verdiğin paraya göre ısıtsa....sadece kendisine faydası ...

inşalahh bende dedim ipek aplaya iyi sürt dedimm inşalahh arka arkaya alacaz haberlerii
amannnnn kimmm ugrasırrrrrrrrrrr onunlaaaa kocişi aradımm durumm gonderecek oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol::roflol:
aboo ben kocişe desemm getir diee hadi farzedelim getirdi 2 saati bulurr

kızz melikem niye komşun soğuttu ne yaptıkii kaydirigubbakcemile3

ayy fatoşş demek eşini aradın açım ekmek yok diyee abowww hiç hamarat gacı değilsinizz :umursamaz:

aynen aynen walla kendini zor ısıtıyooo deli oluyorum ya sevmiyorumm doğalgazıı ahh ahh nerde soba
hee annemlerin sobası var inşalahh doğum yapınca orda kalacam püfür püfür sıcak olurr

offffffffffff bulutum inşallahh yesıllıklerr ıcındedırr sen ole dedım babam geldıı aklımaa benım babamdaa annesının yanını ıstemıstıı vee ordaa sımdıı aama ben onu çokk özledım 18 yasındaa babasızz kalmak çok zorr doyamamıstım daha babamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

fatoş kız ben ekmeği hiç aramam olsada olur olmasada çok nadir..nerden geldi ekmek isteğin böyle..gerçi kızlar dikkat..edelim kış mevsimi insana çok yediriyor..sonra yaza artık sizz düşünün...

ayy fatoşş demek eşini aradın açım ekmek yok diyee abowww hiç hamarat gacı değilsinizz :umursamaz:

öle bi övdülerki çok güsel falan dieee bende ayıla bayıla gittim yemeye yedim yutamadımm:))

kızlarrrrr kapatalımm şu ölüm muhabbetinii ipeğimin morale ihtiyacıı varr lütfenn

ayy fatoşş demek eşini aradın açım ekmek yok diyee abowww hiç hamarat gacı değilsinizz :umursamaz:[/QUOTE]

senden tembelleri de var sevdam kaydirigubbakcemile3 sen ne azından başka konularda
çalışkansın alkisalkisalkis

fatoş kız ben ekmeği hiç aramam olsada olur olmasada çok nadir..nerden geldi ekmek isteğin böyle..gerçi kızlar dikkat..edelim kış mevsimi insana çok yediriyor..sonra yaza artık sizz düşünün...
hee wallaa
canım benimm ya Rabbim sabır versinn inşallah en güsel yerdedirrr
ama ağlamak iyi değilmiş canım orda azap çekiyormuşş

oh melikeciğim..sıcacık sıcacık oturursun annenlerde..benimde yengemin var...kız var..kemiklerimin ısındığını hissediyorum..onun sıcaklığı çok farklı..doğalgaz sadece temizliğe birde faturaya iyi..ısıtma konusunda sınıfta kaldıııııııııııııııııııı

öle bi övdülerki çok güsel falan dieee bende ayıla bayıla gittim yemeye yedim yutamadımm:))

güzel yapamamışlardır da o yüzdenn canım normalde çok güzel oluyo içine peynir koy domates soğan karışımı salata koy süperrr
ama tabi tat meselesi olumunekankayizsmile

kızlarrrrr kapatalımm şu ölüm muhabbetinii ipeğimin morale ihtiyacıı varr lütfenn
haklısın aplacımm

senden tembelleri de var sevdam kaydirigubbakcemile3 sen ne azından başka konularda
çalışkansın alkisalkisalkis[/QUOTE]

derkennnn??

inşalahh bende dedim ipek aplaya iyi sürt dedimm inşalahh arka arkaya alacaz haberlerii

aboo ben kocişe desemm getir diee hadi farzedelim getirdi 2 saati bulurr
anammmmmmm benımkı en geç 20 dk ya gelırr bıdeee nazz yaptım benn acım ekmek dee yok dedım odaa beklee ben saana durum getırıyorumm dedı aslan kocışş ne olacakkk

haha benn çokk guzellll ısınırımm bacımm ne de olsaaa sobaa ohhh sıcakk sıcakk kıskanın emiiii

ivettt degılımm çunkuu cnmmm istemdıı krepp ondannnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…