evde ekmek yoksa kızlar krep yapın süperr oliyii
aminn canımmm ya annesinide çok severimhani demiştimya size belki hatırlarsınız annesine hacı teyze deriz bana bir dua etti Allah razı olsun beni ilk defa görmüştü kadın beni öper öpmez ne diliyosan olsun kızım inşalahh dediiofffffffffffffffff çokkkkkkkk kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü RABBİM bizedee ölümünn hayırlısını yasattın inşaallah herseyın hayırlısııııııııııııı
ayy bi tuhaf oldum inşallah canımmkızlar birde yengem beni annemin üstüne gömün diye vasiyet etmiş..10 seneyi geçtikten sonra oluyormuş...annesinin üstüne defnetiler..dün gece annesine kavuştu...
ölmeden önceki akşam rüyasında görmüş...annem geldi mutfağım yemyeşil oldu diyormuş....inşallah mekanıda yeşillikler içindedir...
ayy ben krepi sevmemm saolsun komşumm soğuttuuevde ekmek yoksa kızlar krep yapın süperr oliyii
ay canım yaa yiyebilceğin bişi yok mu yağmur geçene kadar idare et bebembizimm bakkal arka sokakda amaa çok yagmurrr yagıyooo veeee benn ekmekk istiyorummmmmmmmm
en kötüsü de böyle durumlarda arada kalmak sevdam
inşalahh bende dedim ipek aplaya iyi sürt dedimm inşalahh arka arkaya alacaz haberleriikızlar bir hamiş listemiz vardı ne oldu..o..melikem ayağanı iyi sürtemedi demekki kimseciklerde ses çıkmadı inşallah ipeğimizin hamiş haberini alacağız...kız ayağanı yere iyice sürt bakkkkklmaz: lmaz: lmaz: lmaz: bizlerde peşinden hamile olduğumuzun haberini verelim...
aboo ben kocişe desemm getir diee hadi farzedelim getirdi 2 saati bulurramannnnn kimmm ugrasırrrrrrrrrrr onunlaaaa kocişi aradımm durumm gonderecek oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy:roflol::roflol:
fatmacığım hiç sorma mübarek ne güzel yağıyor..boluda kar var..onun soğuda buralara geliyor...havalar dahada soğuyacakmış kızlar...artık bu sene doğalgaza ancak para yetiştireceğiz...oda verdiğin paraya göre ısıtsa....sadece kendisine faydası ...
kızlar birde yengem beni annemin üstüne gömün diye vasiyet etmiş..10 seneyi geçtikten sonra oluyormuş...annesinin üstüne defnetiler..dün gece annesine kavuştu...
ölmeden önceki akşam rüyasında görmüş...annem geldi mutfağım yemyeşil oldu diyormuş....inşallah mekanıda yeşillikler içindedir...
kızz melikem niye komşun soğuttu ne yaptıkii kaydirigubbakcemile3
ayy fatoşş demek eşini aradın açım ekmek yok diyee abowww hiç hamarat gacı değilsinizz :umursamaz:
hee wallaafatoş kız ben ekmeği hiç aramam olsada olur olmasada çok nadir..nerden geldi ekmek isteğin böyle..gerçi kızlar dikkat..edelim kış mevsimi insana çok yediriyor..sonra yaza artık sizz düşünün...
canım benimm ya Rabbim sabır versinn inşallah en güsel yerdedirrroffffffffffff bulutum inşallahh yesıllıklerr ıcındedırr sen ole dedım babam geldıı aklımaa benım babamdaa annesının yanını ıstemıstıı vee ordaa sımdıı aama ben onu çokk özledım 18 yasındaa babasızz kalmak çok zorr doyamamıstım daha babamamafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
öle bi övdülerki çok güsel falan dieee bende ayıla bayıla gittim yemeye yedim yutamadımm:))
haklısın aplacımmkızlarrrrr kapatalımm şu ölüm muhabbetinii ipeğimin morale ihtiyacıı varr lütfenn
ayy fatoşş demek eşini aradın açım ekmek yok diyee abowww hiç hamarat gacı değilsinizz :umursamaz:
anammmmmmm benımkı en geç 20 dk ya gelırr bıdeee nazz yaptım benn acım ekmek dee yok dedım odaa beklee ben saana durum getırıyorumm dedı aslan kocışş ne olacakkkinşalahh bende dedim ipek aplaya iyi sürt dedimm inşalahh arka arkaya alacaz haberlerii
aboo ben kocişe desemm getir diee hadi farzedelim getirdi 2 saati bulurr
haha benn çokk guzellll ısınırımm bacımm ne de olsaaa sobaa ohhh sıcakk sıcakk kıskanın emiiiifatmacığım hiç sorma mübarek ne güzel yağıyor..boluda kar var..onun soğuda buralara geliyor...havalar dahada soğuyacakmış kızlar...artık bu sene doğalgaza ancak para yetiştireceğiz...oda verdiğin paraya göre ısıtsa....sadece kendisine faydası ...
kızz melikem niye komşun soğuttu ne yaptıkii kaydirigubbakcemile3
haklısın aplacımm
senden tembelleri de var sevdam kaydirigubbakcemile3 sen ne azından başka konularda
çalışkansın alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?