Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bol bol sıvı şeyler ya susuz kalma bişey olmaz
sende de bi ortası yok anaım ya kabızsın ya ishal :roflol::roflol:

bol bol sıvı şeyler ya susuz kalma bişey olmaz
sende de bi ortası yok anaım ya kabızsın ya ishal :roflol::roflol:

öle yapıyorum aplamm sıvı tketiyorum bol boll
he walla aplaa ortayı bulamadımmm yaww ayy ama çok şükür ya her sabah bi kayısı yiyorumm faydası oluyo:))

tamam canım şimdi ezan okunuyo dur okuyım biraz abdestim var zaten
sende muz ye muz ishali keser
hemen yiyorummm aplacım Rabbim kabul etsinn aplam şu mübarekk günde açılan ellerimizi geri çeviröesin yarın burası inşalahh haberinle oynayacak Rabbim sen ipek aplanın eşinin yüzünü güldür senin katından sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib et Rabbim

çok öptüm aplacımm çıkacaksın galiba bende namazımı kılıyım ondan sonra da karnımı doyurayımm Allah a emanet ol aplam
geöen senin hakkında konuşuyoduk gardaşımla olacak inşalahh derken bebek tepti resmen aplaa ben çok etkilendimm

çok öptüm şekerlerr ipek aplacım gittin kanımcaa ben en iyisi muzlu süt yapıyım kendime muzu öle tüketiyim hem muzu hem sütü ikisi bir arada

aminnnnnnnnnnnnn,tüm kalbimle aminnnnnnnnnnnnnnnn...
dilerim allahım tüm isteyenlere sağlıklı eli ayağı düzgün hayırlı uzun ömürlü birer evlat nasip eder...

geç kaldım kusura bakmayın ama bugün kayınvalidem istanbuldan gelicek dayımlara gitmişti.yemek yap,bulaşık yıka evi topla derken geç kaldım kusura bakmayın ne olur...
umarım allahım geçte olsa benimde duamı duymuştur.kalbimin ipek arkadaşımla olduğunu anlamıştır...
ipekcim herşey gönlünce olsun canım...:Saruboceq:

umarım allahım bize ve tüm isteyenlere gönlümüzce birer evlat nasip eder...
allahım sen büyüksün ne olur duy sesimizi aminnnnnnnnn:Saruboceq:

Dua ya yetişemedim kızlarr kusura bakmayınn ama tam mübarek zamanda şimdi okudummm Rabbim dualarımızı kabul eylesinn ipeğimme bebek versinn inşallahhh

bu arada dün akşamdan beri moralim bozuk..bizim asistan yani kuzenim akşam aradı yeni bir iş bulmuş bugün gelmedi çok sinirlendim patronlara ben söylemek zorunda kaldımm.Telefonda işten mi çıkılırrr :umursamaz: çok sinirliyimm çok yazılcak şey varda neysee hemen ilan verdim eleman için..Bu aralar sekreter olmadığından yoğun olurum giremezsemm bilin kızlarr şimdi bir ara buldum hemen girdim haber vereyim dedimm

bulutumm cnmmm basınızzz sagolsunn yengenınn mekanıı cennet olsunn inşallah cennetin en güzell yerlerındenn bırıdee ona bahşedilmiştirrrr aminn

cnmmm o kadarr duygulandımkııı şu ann hüngür hüngürr aglıyorummmm RABBİM bizlerii evlatsızz bırakmasınnnn bizdeee bu dunyadan göçüpp gittiğimizdee arkamızdan ana dıyennn olsun ınsallahhh daaaaa bidee amcanın düşünmekk lazımm yengen asıl dunyasınaa göçtüü gittii ya amcann çoluksuzz çocuksuzz bu yalancıı dünyadaaa RABBİM onundaa yardımcısıı olsun AMİNNNNNNNNNNN:Saruboceq::Saruboceq:

dünyadaa dengesiz azmıı canm inşallah hmnn bulursunuzz asıstanııı ben olammm mıı kıss senın asıstanınnnnnnolumunekankayizsmile

amin
allah kabul etsin canım........ bende hiç olumsuz düşünmüyorum baalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak
çok öptüm şekerlerr ipek aplacım gittin kanımcaa ben en iyisi muzlu süt yapıyım kendime muzu öle tüketiyim hem muzu hem sütü ikisi bir arada

afiyt olsun canım özendirdin beni bende apayım kendime

umarım allahım bize ve tüm isteyenlere gönlümüzce birer evlat nasip eder...
allahım sen büyüksün ne olur duy sesimizi aminnnnnnnnn:Saruboceq:

amin canım ...kolay gelsin

bende çok kızarım böyle şeye sevdam haklısın her şeyin yolu yordamı var
telefonlamı işbaşı yaptın telefonla işten ayrılıyosun ne tuhaf şu bizim insanımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…