Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ftsedp canım sağolasın..hiç sorma amcamı..adamcağız kuruyup kuruyup kalıyor....dün onu morgun içinden çıkarken gördüm..anlatamam yaşadıklarımı adamcağız bitmişti..yıkamadan önce gösteriyorlardı herkese..caminin morgundaydı...amcam canım rabbim yardım etsin...bilecikte duruyor..işyeri taşındı oraya gitti..aksilik ordada hiç kimse yok tanıdık...ne kadar zor durum...rabbim bilir herşeyin iyisini doğrusunu ...

aa delüüüü saçmalığa bakk ya sen zor durumda kaldınn kolay gelsin aplacım Allah yardımcın olsun
amin

allah kabul etsin canım........ bende hiç olumsuz düşünmüyorum baalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak

afiyt olsun canım özendirdin beni bende apayım kendime
ayy kıyamamm kusura bakma quzumm yapmışsındrı inşalahh

Rabbim sabır versin yaa kurban olduğum yardımcısı olsunn

bizimde burda cenaze var adam 12 senedir kredi ödüyormuştu ev almışlarr 3 gün olmuş borcu biteli taşınmışlar karısı annesinde kalmış o gün buda oğluyla eve gitmiş kapı kapanmış aksilikya çilingir çağırmamışlarr balkondan geçmeye çalışmış dengeyi kaybedip düşmüş parçalanmış adam resmenn

bulutunn yazısını şimdi gördümm başınızz sağolsunnn evet ani ölümler çok acıtıcı oluyoo maaleseff

cnmmmm ALLAH yardımcısıı olsunn demektenn baskaa elımdenn bıseyyy gelmıyokııı RABBIM yar ve yardımcısıı olsunn inşallahhhhhhhh:Saruboceq::Saruboceq:

ahhh melikem ...vaktin saatin geldi yaa herşey bahane...rabbim herşeyin hayırlısını versin...o kadının bari teselli olacağı bir çocuğu var...benim amcamın..tek başına hiç kimsesi..yok....

fatoşumm olarrr valla asistan işi ama sözümü dinlicenn yoksamm kötü olar lmaz:

evett ipeeğimmm saçmalıkkk gerçketnn bide akrabam diye tolere ediliyodu herzaman..yoksa başka biri olsaydı şitrket şimdiye kadar çıkartırdı zaten..Ama yaptığına bak sabahleyinn sinirden ellerim titriyodu annesiyle konuşurken bizimki teli açmıyo da alsanaalsanasmile

melikecikk ishal mi oldunnn gııı ipeğimizz dediği gibi senin orta yolun yokk kaydirigubbakcemile3 muz iyi gelir gerçekten bide türk kahvesi şeker karışımı çiğ şekilde çok iyi gelir

iyii be zuzumm ne olsunn aynı seylerr ama bugunn sadecee karnımm çokkk açç vee evdee ekmekkk yokkkkkkkkkkkkkkkkksenağlamasenağlama
ayy kıyamamm bebemm aynısı bendede benimde ekmeğim yokama bakkala inmeye üşendim çorba yedim
ahhh melikem ...vaktin saatin geldi yaa herşey bahane...rabbim herşeyin hayırlısını versin...o kadının bari teselli olacağı bir çocuğu var...benim amcamın..tek başına hiç kimsesi..yok....
öle walla tatlım vakti zamanı gelince herşey boş
haklısn canım adamcağız kaldı tek başına Rabbim sabır versin gerçekten çok zor

offfffffffffffffff çokkkkkkkk kötüüüüüüüüüüüüüüüüüü RABBİM bizedee ölümünn hayırlısını yasattın inşaallah herseyın hayırlısııııııııııııı

kızlar birde yengem beni annemin üstüne gömün diye vasiyet etmiş..10 seneyi geçtikten sonra oluyormuş...annesinin üstüne defnetiler..dün gece annesine kavuştu...
ölmeden önceki akşam rüyasında görmüş...annem geldi mutfağım yemyeşil oldu diyormuş....inşallah mekanıda yeşillikler içindedir...

bizimm bakkal arka sokakda amaa çok yagmurrr yagıyooo veeee benn ekmekk istiyorummmmmmmmm

inşallahh canımm :Saruboceq: demek annesi çağırmaya gelmiş

iştee iyilikten maraz doğuyor yapmıcan aslında ya insanlar haketmiyooo
ama bu sefer de böyleler yüzünden gerçekten ihitiyacı olanlarr yararlanamıyorr
melikecikk ishal mi oldunnn gııı ipeğimizz dediği gibi senin orta yolun yokk kaydirigubbakcemile3 muz iyi gelir gerçekten bide türk kahvesi şeker karışımı çiğ şekilde çok iyi gelir

anamm rezill oldm bea hakkaten orta yok bizdee:))
muzlu süt yaptım kendimee şimdilik soru yok gibii
geçmezse kahveyi denerim saol bebemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…