aa delüüüü saçmalığa bakk ya sen zor durumda kaldınn kolay gelsin aplacım Allah yardımcın olsunDua ya yetişemedim kızlarr kusura bakmayınn ama tam mübarek zamanda şimdi okudummm Rabbim dualarımızı kabul eylesinn ipeğimme bebek versinn inşallahhh
bu arada dün akşamdan beri moralim bozuk..bizim asistan yani kuzenim akşam aradı yeni bir iş bulmuş bugün gelmedi çok sinirlendim patronlara ben söylemek zorunda kaldımm.Telefonda işten mi çıkılırrr :umursamaz: çok sinirliyimm çok yazılcak şey varda neysee hemen ilan verdim eleman için..Bu aralar sekreter olmadığından yoğun olurum giremezsemm bilin kızlarr şimdi bir ara buldum hemen girdim haber vereyim dedimm
ayy kıyamamm kusura bakma quzumm yapmışsındrı inşalahhamin
allah kabul etsin canım........ bende hiç olumsuz düşünmüyorum baalım yarın ak koyun kara koyun belli olacak
afiyt olsun canım özendirdin beni bende apayım kendime
ftsedp canım sağolasın..hiç sorma amcamı..adamcağız kuruyup kuruyup kalıyor....dün onu morgun içinden çıkarken gördüm..anlatamam yaşadıklarımı adamcağız bitmişti..yıkamadan önce gösteriyorlardı herkese..caminin morgundaydı...amcam canım rabbim yardım etsin...bilecikte duruyor..işyeri taşındı oraya gitti..aksilik ordada hiç kimse yok tanıdık...ne kadar zor durum...rabbim bilir herşeyin iyisini doğrusunu ...
ftsedp canım sağolasın..hiç sorma amcamı..adamcağız kuruyup kuruyup kalıyor....dün onu morgun içinden çıkarken gördüm..anlatamam yaşadıklarımı adamcağız bitmişti..yıkamadan önce gösteriyorlardı herkese..caminin morgundaydı...amcam canım rabbim yardım etsin...bilecikte duruyor..işyeri taşındı oraya gitti..aksilik ordada hiç kimse yok tanıdık...ne kadar zor durum...rabbim bilir herşeyin iyisini doğrusunu ...
hoşbulduk fatoş naber
ayy kıyamamm bebemm aynısı bendede benimde ekmeğim yokama bakkala inmeye üşendim çorba yedimiyii be zuzumm ne olsunn aynı seylerr ama bugunn sadecee karnımm çokkk açç vee evdee ekmekkk yokkkkkkkkkkkkkkkkksenağlamasenağlama
öle walla tatlım vakti zamanı gelince herşey boşahhh melikem ...vaktin saatin geldi yaa herşey bahane...rabbim herşeyin hayırlısını versin...o kadının bari teselli olacağı bir çocuğu var...benim amcamın..tek başına hiç kimsesi..yok....
Rabbim sabır versin yaa kurban olduğum yardımcısı olsunn
bizimde burda cenaze var adam 12 senedir kredi ödüyormuştu ev almışlarr 3 gün olmuş borcu biteli taşınmışlar karısı annesinde kalmış o gün buda oğluyla eve gitmiş kapı kapanmış aksilikya çilingir çağırmamışlarr balkondan geçmeye çalışmış dengeyi kaybedip düşmüş parçalanmış adam resmenn
ayy kıyamamm bebemm aynısı bendede benimde ekmeğim yokama bakkala inmeye üşendim çorba yedim
öle walla tatlım vakti zamanı gelince herşey boş
haklısn canım adamcağız kaldı tek başına Rabbim sabır versin gerçekten çok zor
kızlar birde yengem beni annemin üstüne gömün diye vasiyet etmiş..10 seneyi geçtikten sonra oluyormuş...annesinin üstüne defnetiler..dün gece annesine kavuştu...
ölmeden önceki akşam rüyasında görmüş...annem geldi mutfağım yemyeşil oldu diyormuş....inşallah mekanıda yeşillikler içindedir...
iştee iyilikten maraz doğuyor yapmıcan aslında ya insanlar haketmiyooofatoşumm olarrr valla asistan işi ama sözümü dinlicenn yoksamm kötü olarlmaz:
evett ipeeğimmm saçmalıkkk gerçketnn bide akrabam diye tolere ediliyodu herzaman..yoksa başka biri olsaydı şitrket şimdiye kadar çıkartırdı zaten..Ama yaptığına bak sabahleyinn sinirden ellerim titriyodu annesiyle konuşurken bizimki teli açmıyo da alsanaalsanasmile
melikecikk ishal mi oldunnn gııı ipeğimizz dediği gibi senin orta yolun yokk kaydirigubbakcemile3 muz iyi gelir gerçekten bide türk kahvesi şeker karışımı çiğ şekilde çok iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?