Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ayy fatoşş demek eşini aradın açım ekmek yok diyee abowww hiç hamarat gacı değilsinizz :umursamaz:

senden tembelleri de var sevdam kaydirigubbakcemile3 sen ne azından başka konularda
çalışkansın alkisalkisalkis[/QUOTE]

bakk yaa bana laf geldi yineee Çok üzgünüm çoook neseee şuan sana dokunmayayımmm sonraa cevap vererim sana alsanaalsanasmile
ben bikeremm tembel değilimmm :roflol:

kızlar üzdüysem sizleri kusura bakmayın..paylaşmaki istedim...o zaman bu konu burda biti dersimizzzzzzzzzzzz sağlık ve bebek sağlığııııııııııııııı ipeğimizin bebeği...anam şimdik..o noktacık...teyzelerinin prensesi veya prensi....
kız ipek en son adet tarihini ver doğum tarihinle...

ayy fatoşş demek eşini aradın açım ekmek yok diyee abowww hiç hamarat gacı değilsinizz :umursamaz:

senden tembelleri de var sevdam kaydirigubbakcemile3 sen ne azından başka konularda
çalışkansın alkisalkisalkis[/QUOTE]

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kısss ıpekkk sendee ç.okkk fenaasınn haaaaaaaaa nırden geldıı aklınaa şimdii ooooo:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

ebet canımmm sınıfta kaldıı
he walla ta ilikler ısınıyo ya elimde olsa soba kurraımm wallaa ama iştee kociş değiştirir kovayı
güzel yapamamışlardır da o yüzdenn canım normalde çok güzel oluyo içine peynir koy domates soğan karışımı salata koy süperrr
ama tabi tat meselesi olumunekankayizsmile

ebet datlumm beceremedi kanımca
bi gün ben kendim yapıyımm datlumm
kendim yaptım ya olmasa da yerim:))

çalışkansın alkisalkisalkis

bakk yaa bana laf geldi yineee Çok üzgünüm çoook neseee şuan sana dokunmayayımmm sonraa cevap vererim sana alsanaalsanasmile
ben bikeremm tembel değilimmm :roflol:[/QUOTE]

değilsin tabi :roflol:

aslan kocişinle hep öle ol imiiii

anladınız siz onuzemuszemus[/QUOTE]
anladıı bennn ŞenizŞenizŞeniz
ben bikeremm tembel değilimmm :roflol:

değilsin tabi :roflol:[/QUOTE]

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

10 eylül 08.11.1979

canım dondurma istedi nasıl bişi ya donuyorum dondurma istiyorumm
ne kadan dengesizimm kocişe getir desem beni keserr beaa

neyse artık fatoşum elektrikler kesilince gelir sende ısınırız artık...birde bu yanı var bu doğalgazın...kızlar geçen sene kar nasıl yağıyor..lapa lapa...akşam yattık uyuduk anam sabah bir uyandım..evin ısısı iyice düşmüş..burnumun ucu buz gibi...eşime diyorum üşüyorum git kombinin ayarını çoğalt yada gel kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ben seni ısıtayım ....kaçtım yataktan kombinin başına baktımki elektrikler yok..çıktık evdn dışarılar bembeyaz yengemlere sobayı yakmış çayı demlemiş..ohhhhhhhhhhhhhh güzelce ısındım kahvaltımı yaptım..ışıklar gelene kadarda bekledim orda....

hea biizmde gidincee elektrikler komşuya kaçarım o soba kuracakk yada diyom yanına mı taşınsammm

gelınnnnnn bacımmm ohhh nee çokk sevınırımmmmmmmm bıdee sızeee üstündee kestanee kızartırımmm sıcak çayyyy ohhhhh nen güzellllllllllll dedıkoduu ederızz gıııııııııı

gelınnnnnn bacımmm ohhh nee çokk sevınırımmmmmmmm bıdee sızeee üstündee kestanee kızartırımmm sıcak çayyyy ohhhhh nen güzellllllllllll dedıkoduu ederızz gıııııııııı

hee walla gııııı kestande pat patttt çaylar sıcacıkkkkyemede yannda yatt

kızlarrrrrrrrrrrrr aslanlar gibi oğlumuzzzzzzzzzzzzz geliyor...ipeğim oğlun olacakkkkkkkkkkkkk inşallahhhhhhhhhhhh hayırlısıyla sağlıkla...

kız melike sana bakmışmıydık......

kızlar sizler hiç başkasına baktınızmı doğru çıktımı...ben çoğuna baktım doğru çıktı birtek kız kardeşimle hocamızda çıkmadıııııııııııııı

bide nikahta keramet var çıktı çıkmışşş .......
koca buluyolar artıkın suyu çıktı beaa

inşalahh gelecek oğlumuz
baktın canımmm oğla demiştin doğru çıktı benim komşu takvime göre yapmış şimdi 1 oğlu bir kız varr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…