Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

selam kızlar ben dua ya yetişemedim ama şimdi bütün kalbimle ipeğim ve bizler için dua ediyorum herkes çıkmış kimseye yetişemedim bu gün yola çıkıcaz sizleri çok seviyorum görüşmek üzere....

düşüncek beyin kalmadı çektiler suyunu valla yurcanım naber güzelcim nasılsın valla kimseden haberim yok dün bi uğradım yine kimse yoktu.ne var ne yok bi özet geçsene annem

düşüncek beyin kalmadı çektiler suyunu valla yurcanım naber güzelcim nasılsın valla kimseden haberim yok dün bi uğradım yine kimse yoktu.ne var ne yok bi özet geçsene annem

canım görevin ne kadar zor olduğunu eşimden biliyorum beyin meyin kamıyo adamda da Allah kolaylıklar versin canım valla ben bugün hiç iyi değilim dün gecden beri sağ kasığım felaket ağrıyo pazara bile çıkmadım bataniyenin altına girip yatmışım iki saat ,ağrıyla uyandım yine akannehir canım özet geçersek ipeğin yarın sonucu belli oluyo heyecanla bekliyoruz işte ..bir diğer haber ise üzücü benim dünürün yengesi vefat etmiş 45 yaşında kadın onunda hiç çocuğu olmamış evlat acısıyla mezara girdi Allah yaşatmasın kimsyee ( başkada haber yok canım boshayallersmile

Son düzenleme:
Allah rahmet eylesin rabbim günahlarını affetsin geride kalanlara sabır versin çok da gençmiş diyeceğim ama sorayla değil rabi ölüm bu her köşe başında bekliyor bizi.geçmiş olsun kuzum ya hayırdır neden oluyor ağrı bi fikrin varmı,üşüttün mü yoksa havalarda soğudu ya korumadın mı kendini...bende naneliyim bu günlerde hem okulda bazı olaylar canımı sıktı hem reglim geliyo gelmiyo yine belli belirsiz ayar ediyor beni..ipek eve net bağlattı mı ayyy çok merak ettim bak şşmdi yarın kaçta belli olacak yani bizim ne zaman haberimiz olacak

canım bilmiyorum üşüttüğümü sanmıyorum bu ağrıyı yazın ortasında da çekmiştim .herhalde sağ yumurtam çok büyüdü o yüzden ağrı ve şişlik yapıyo olabilir diye düşünyorum

senin neyin var de hele adet tarihni ne zaman ağrılarınmı var ?

evet ipek bağlatmış neti yarın öğlene doğru belli olur sonucu eyvahedigeldismile

tarfil hoş geldin .bizimi dinliyorsun konuşmak istemiyorsun...
hoşbulduk sanırım rahatsız ettim yarında ipeğin haberini alayım bi daha dinlemeyim sizi en iyisi

sesiz takipçimizde burdaymış
tarfil merhaba hayırlı cumalar

canım farketmedim msjnı kusura bakma sanada hayırlı cumalar bu günün yüzü suyu hürmetine rabbim tez zamanda yavrularımıza kavuştursun bizi inşallh

aşk olsun o nasıl söz öylee neden gelmiyeceksin bir daha
bulutu yanlış anladın sen .senin sandığın gibi demek istememiştir
hem biz neden rahatsız olalım senden canım böyle düşünme lütfen
arada ismini aşağıda görmek bile güzel gel tamammı topiğimin kapısı herkese açık olumunekankayizsmile

evet dünürüm arkadaş yanlış anlamış beni özelinede yazdım şimdi...ben demek istedimki sohbetimize neden katılmıyorsun sesizsesiz duruyorsun...asla başka bir niyetim yoktu...burda herkese dediğin gibi kapımız gönlümüz açık...

huhuuuuuuuu dünürüm nerelerdesinnnnnnnnnkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3bayanssulusmilebayanssulusmile

ben geldim kızlar hepinize hayırlı akşamlar diliyorum.....

bulutcum başın saolsun canım yengen vefat etmiş ALLAH sabır versin.... rahmetlininde çocuğu yokmuş galiba içim yandı valla okuyunca ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş.....

kedersizimin ışığı yanıyo ama kendisini göremiyorum onunda kasığı ağrıyomuş herhal... geçmiş olsun bacım dikkat et kendine.....

niye kimse konuşmuyo.... hayırlısıyla ipeğimizin yarın hayırlı haberlerini alıcaz inş.... bütün kalbimle dilerim meleği onunladır..... yarın buraları ipeğimizin sevinciyle yıkılır inş...... opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…