neyse olur böyle kırkınlıklar yeterki gönlümüzü almasını bilelim özeline yazdığın iyi oldu üzülmüş bayaevet dünürüm arkadaş yanlış anlamış beni özelinede yazdım şimdi...ben demek istedimki sohbetimize neden katılmıyorsun sesizsesiz duruyorsun...asla başka bir niyetim yoktu...burda herkese dediğin gibi kapımız gönlümüz açık...
saol canım ..evet dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorumm hala ağrı devam ediyo yarında böyle devam ederse gidecm Drakedersizimin ışığı yanıyo ama kendisini göremiyorum onunda kasığı ağrıyomuş herhal... geçmiş olsun bacım dikkat et kendine.....
mecbur yapıyorum dünür ne yapayım kocanın canı balık çekmiş ben pazara çıkmadım annesine para vermiş o aldı ..gidip kızartacam şimdi benneyaptımkikız hastayım diyordun...eeee hastada olsa benim dünür çalışkanlığını bırakmıyor elden...maşallahhhhhhhhhh
tamam canım önce birine okuruz duruma göre başka bir arkadaş içinde okuruzcanım adetli olanlar oluyor...ben mesela önümüzdeki hafta okuyamam...diğerlerinde durum nasıl acep...kimse yokki öğrenelim istersen özellerine mesaj at...arkadaşların okuyabiliyorlarmıymış...ona göre birimize okuruz..nedersin...
bende bilmiyorum canım bilmiyorumkismilebir tane arkadaşımız istiyordu ama...kimdi hatırlamıyorum....
saol canım benim içinde okuruz acelesi yok bunca zaman bekledim bebğimi biraz daha beklerimkedersizim canım benim sana okualım istersen hazır yumoşlarında büyüyo hııııı nedersin bu aralarda fazla mesai yap bacım inş muradına en yakın zamanda erersin kuzum......
inşallah kötü bişey yoktur ..telefonuda yokki haber alalım kızdan bilmiyorumkismileya bu kadar uzun tatil olmaz ki şimdi dahada merak ettim ya...... yeliz nerelerdesin kuzum...... bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?