Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

amin leydim aminnnnn..
kızlar bu haftaki ayetel kürsiler kime okunacak..liste yapılmadı....benim kırmızılar geldi ben okuyamam....

inşallah canım inşallah...rabbim yüzünü güldürsün..evini yuvasını şenlendirsin hepimizin hayırlısıyla...

neyse olur böyle kırkınlıklar yeterki gönlümüzü almasını bilelim özeline yazdığın iyi oldu üzülmüş baya

kedersizimin ışığı yanıyo ama kendisini göremiyorum onunda kasığı ağrıyomuş herhal... geçmiş olsun bacım dikkat et kendine.....
saol canım ..evet dün geceden beri kasık ağrısı çekiyorumm hala ağrı devam ediyo yarında böyle devam ederse gidecm Dra
mutfaktaydım kızlar balık temizliyordumm :sinifsinif:

benimde çıkmam lazım..bir bakayım dedim ..herkese hayırlı akşamlar..sonra yine gelirim...

bulutum buralardaymışsın kuzum valla bilmiyom canım bende adetliyim kısmetse yarın banyo yaparım heralde... okunursa bende okurum kızlar ALLAH ın izniyle....

bu arada kıslar yelizi çok merak ediyorum hiç haber yok ondan nerelerde acep..... bilmiyorumkismile

kız hastayım diyordun...eeee hastada olsa benim dünür çalışkanlığını bırakmıyor elden...maşallahhhhhhhhhh

dünür bilmiyorumki kime başlasak ben diyorumki iki hatta 3 kişiye okuyalım nasıl olsa kısa çabuk okunana bir dua

20 dakika sonra burda olursanız görüşürüm afffedersiniz...kırmızılar geldi dedim ya anlarsınız ya hiç kalmamışpd markete gidipte geleyim bari iltihaptan yeni kurtuldum iyi bakmam gerek...kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

güle güle bulutcumm... yine gel özletme kendini....

kedersizim sultanımda buralardaymış canım sen balık mı kızartıcan afiyet şeker olsun yarasınnnnnnnn ohhhhh.... bu arada balığın kilosu burda 12 milyon olmuş bende kısmetse pazartesi yapıcam inş.. kurstan gelirken balıkçıdan alırım....

bende eyelizi merak ediyorum hatta ebrarın topiğinde sordum belki onların haberi var diye onların topiğinede gidiyordu ..ebrar dediki tatile gidecekti en son ama bu kadar zaman tatildemiki ?

canım adetli olanlar oluyor...ben mesela önümüzdeki hafta okuyamam...diğerlerinde durum nasıl acep...kimse yokki öğrenelim istersen özellerine mesaj at...arkadaşların okuyabiliyorlarmıymış...ona göre birimize okuruz..nedersin...

kız hastayım diyordun...eeee hastada olsa benim dünür çalışkanlığını bırakmıyor elden...maşallahhhhhhhhhh
mecbur yapıyorum dünür ne yapayım kocanın canı balık çekmiş ben pazara çıkmadım annesine para vermiş o aldı ..gidip kızartacam şimdi benneyaptımki

kedersizim canım benim sana okualım istersen hazır yumoşlarında büyüyo hııııı nedersin bu aralarda fazla mesai yap bacım inş muradına en yakın zamanda erersin kuzum......

ya bu kadar uzun tatil olmaz ki şimdi dahada merak ettim ya...... yeliz nerelerdesin kuzum...... bilmiyorumkismile

tamam canım önce birine okuruz duruma göre başka bir arkadaş içinde okuruz
ben diyorumki önce büyük melike için okusakmı az önce msnde konuştuk kahverengi lekelenme tarzında akıntıları oluyormuş bildiğim kadarıyla hamilelikte de oluyo bugün adetinin 28. günü inşallah hamiledir ona başlıyalım önce isterseniz tabi

bir tane arkadaşımız istiyordu ama...kimdi hatırlamıyorum....
bende bilmiyorum canım bilmiyorumkismile
kedersizim canım benim sana okualım istersen hazır yumoşlarında büyüyo hııııı nedersin bu aralarda fazla mesai yap bacım inş muradına en yakın zamanda erersin kuzum......
saol canım benim içinde okuruz acelesi yok bunca zaman bekledim bebğimi biraz daha beklerim

ya bu kadar uzun tatil olmaz ki şimdi dahada merak ettim ya...... yeliz nerelerdesin kuzum...... bilmiyorumkismile
inşallah kötü bişey yoktur ..telefonuda yokki haber alalım kızdan bilmiyorumkismile

kıslar sizlere bi ara sölemiştim bilmem hatırlıyomusunuz.... bi aktar reçetelere göre macun yapıyodu biz yaptırdık çok şükür bu akşam almaya gidicez inş faydasını görürüz kızlar.. ben bu arada sürpriz yapmak istedim ama duramıycam çarşamba günü doktora gittim dondurulmuşları koyalım diyo doktor bizde olur dedik ... öyle fazla umudum yok ama 2 tane dondurulmuş embriyolarım var onları deneyelim dedik eşimle bunlarda bitince artık ya başka doktora tada hiçççççç boshayallersmile

neyse kızlar ben gidip kızartayım şu balıkları görşürzzopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…