tedvaiyemi başlıyorsunuz hayırlısı olsun şimdiden RABBİM BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN EMEKELRİNİ BOŞ ÇEVİRMESİN ..ee ozaman sana başlıyalım önce canım sana ve melikeye (meliş)kıslar sizlere bi ara sölemiştim bilmem hatırlıyomusunuz.... bi aktar reçetelere göre macun yapıyodu biz yaptırdık çok şükür bu akşam almaya gidicez inş faydasını görürüz kızlar.. ben bu arada sürpriz yapmak istedim ama duramıycam çarşamba günü doktora gittim dondurulmuşları koyalım diyo doktor bizde olur dedik ... öyle fazla umudum yok ama 2 tane dondurulmuş embriyolarım var onları deneyelim dedik eşimle bunlarda bitince artık ya başka doktora tada hiçççççç boshayallersmile
bende çok merakl ediyorum walla bugün aklımdan geçiriyodum iyidir inşalahhya bu kadar uzun tatil olmaz ki şimdi dahada merak ettim ya...... yeliz nerelerdesin kuzum...... bilmiyorumkismile
başlayalım listeyi yap gardaşım okuyalım hementamam canım önce birine okuruz duruma göre başka bir arkadaş içinde okuruz
ben diyorumki önce büyük melike için okusakmı az önce msnde konuştuk kahverengi lekelenme tarzında akıntıları oluyormuş bildiğim kadarıyla hamilelikte de oluyo bugün adetinin 28. günü inşallah hamiledir ona başlıyalım önce isterseniz tabi
ay aplamm hayır olsun hadii inşalahh bu sefer olacakkk Rabbim gönlüne göre versinnkıslar sizlere bi ara sölemiştim bilmem hatırlıyomusunuz.... bi aktar reçetelere göre macun yapıyodu biz yaptırdık çok şükür bu akşam almaya gidicez inş faydasını görürüz kızlar.. ben bu arada sürpriz yapmak istedim ama duramıycam çarşamba günü doktora gittim dondurulmuşları koyalım diyo doktor bizde olur dedik ... öyle fazla umudum yok ama 2 tane dondurulmuş embriyolarım var onları deneyelim dedik eşimle bunlarda bitince artık ya başka doktora tada hiçççççç boshayallersmile
canım benim hayırlı yolculuklarrrr güle güle git gel inşalahhselam kızlar ben dua ya yetişemedim ama şimdi bütün kalbimle ipeğim ve bizler için dua ediyorum herkes çıkmış kimseye yetişemedim bu gün yola çıkıcaz sizleri çok seviyorum görüşmek üzere....
kızlar büyük melike kimdi hatırlamadım...kusura bakmayın...
aşk olsun o nasıl söz öylee neden gelmiyeceksin bir daha
bulutu yanlış anladın sen .senin sandığın gibi demek istememiştir
hem biz neden rahatsız olalım senden canım böyle düşünme lütfen
arada ismini aşağıda görmek bile güzel gel tamammı topiğimin kapısı herkese açık olumunekankayizsmile
tamam canım herzaman bekleriz olumunekankayizsmileçok saol nurcancım fazla alınganım bu aralar bulut özelimede yazmış saolsun olumunekankayizsmile
tamam sorun yok o zaman sessiz takibe devam aklinialirimsmileaklinialirimsmile
kışın bol bol fasulye yersiniz artıkkızlar memleketten fasulye geldi derindondurucya koyayım diye göndemişler...anam kır kır bitiremedim sıkıldım artıkkkkkkkkkkk:hulya::hulya:
iyi akşamlar canım hoşgeldinslm arkadaşlar ben sunay iyi akşamlar
iyi akşamlar canım hoşgeldin
bebk özlemi mi attı senide buralara, ALLAH kurtarsın bacım
hoşgeldin sunay aramıza vereliniortak vereliniortak vereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?