Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tedvaiyemi başlıyorsunuz hayırlısı olsun şimdiden RABBİM BU SEFER YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN EMEKELRİNİ BOŞ ÇEVİRMESİN ..ee ozaman sana başlıyalım önce canım sana ve melikeye (meliş)

kedersizim eğer melikemizin öle bi şüphesi varsa önce ona okuyalım canım seve seve okurum bebem ama dediğim gibi yarın banyo yapmam lazım artı pazartesi vaya salı başlarım okumaya malum hafta sonu bizim nişan var onun telaşı var şimdi yarın akşam bohça hazırlamaya amcamlara gidicem kısmetse yarın akşama kadarda temizlik yaparım heralde şimdi gelen giden olur.... pazar desen nişanın telaşı offffff şu çok yoğun ve sıkıcı hayatımdan nefretttttt ediyorummmmmmmm ..... kötükedihüso

güle güle nurcanım afiyet olsun... saol bacım umut dünyası işte bir yandan yıkılıyoruz bir yandanda umutlanıyoruz... RABBİM kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın inş......:Saruboceq:

ya bu kadar uzun tatil olmaz ki şimdi dahada merak ettim ya...... yeliz nerelerdesin kuzum...... bilmiyorumkismile
bende çok merakl ediyorum walla bugün aklımdan geçiriyodum iyidir inşalahh
başlayalım listeyi yap gardaşım okuyalım hemen
ay aplamm hayır olsun hadii inşalahh bu sefer olacakkk Rabbim gönlüne göre versinn
canım benim hayırlı yolculuklarrrr güle güle git gel inşalahh
kızlar büyük melike kimdi hatırlamadım...kusura bakmayın...

mairberf (doğrumu yazdım bilmiyorum)
canımm

çok saol nurcancım fazla alınganım bu aralar bulut özelimede yazmış saolsun olumunekankayizsmile

tamam sorun yok o zaman sessiz takibe devam aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Son düzenleme:
çok saol nurcancım fazla alınganım bu aralar bulut özelimede yazmış saolsun olumunekankayizsmile

tamam sorun yok o zaman sessiz takibe devam aklinialirimsmileaklinialirimsmile
tamam canım herzaman bekleriz olumunekankayizsmile

kızlar memleketten fasulye geldi derindondurucya koyayım diye göndemişler...anam kır kır bitiremedim sıkıldım artıkkkkkkkkkkk:hulya::hulya:

hiç sorma dünürüm ..kız bu kış soğuk ve uzun geçecekmiş..artık dışarıya çıkamadığım zamanlar..birde kışın çok şey bulunmuyor herşeyler donuyor...artık çeşit çeşit pişiririm....cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook

sanada gönderirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…