Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

dünürüm ne yaptın duayı...bak burdaki arkadaşlara dağıt birazcık madem maibrefe büyük melikeye okunacaksa....listeyi yap bir taraftan..

yok sevdam benimki arkadaşı ev taşıyormuş iş çıkışı ona yardıma gitti...bende biraz mutfakta çalışıyorum biracıkta burda..ama aklım hep buradaaaaaa

hoşbulduk canım.evet bende 2 yıl bir aydır bebek istiyoruz.Sağol umarım kurtuluruz
Allah en kısa zamanda nasip etisn canım .sorun ne sizde
evet aynen canımm ..dünür saol canım bende doldurdum dondurucuyu ne ararsan var

ohh nee güzell fasulyelerin gelmişşş ben fazla koyamadım bu sene bana gönder eccükk olarmııopuyorumnanaktan

kızlar size birşey soracam..benbugün soğan kürüne başladım tadı çok kötü..birde midemi kötü ediyor diye suyu içince birazcık bal alıyorum peşinden bir çay kaşığı kadar acaba bir zararı olurmu balın...

tamam sevdam göndereyeyim..kaynanamlar kışlıklarımızı gönderir bizim..çökelek peynir asla dışardan almayız..ayyyy taze domatesler göndermişler çok güzel kokuyorlardı....

bende hipotiroid vardı.onun için tedavi gördüm.iki yılı geçtiği için gebelik tedavisine başlayacağız dedi doktorum.eşimde sorun yok.bu ikinci ayım klomen kullanıyorum.sonrada çatlatma iğnesioluyorum.daha 4 ayım var tedavinin bitmesine.sizde sorun ne ?

bulutum zamanla alışacaksın soğana bişey katma ve sonrasında su iç yeter bal etkisini değiştirebilir

sunay hoşgeldinn
ne güzel tiroidin düzene girmiş ve yumurta takibine başlamışsın yakın zamanda inşallah sonucu alırsın

benim eşimde sperm sorunu var canım

soğanın içine katmıyorum onu içiyorum peşinden ağzıma azıcık bal alıyorum...öyledemi olmaz sevdacığım....

hakkında hayırlısı canım inşallah gelir bu ay bebişin ..çok büyük bir sorun yok zaten korkma olacak Allahın ,izni ile

bu arada kürü doğru yapıyosun dimiş

1.5 bardak klorsuz suyu kaynat,soğanın sadece en dışını soy 4 e böle kaynayınca içine at kapak kapalı vaziyette 5 dakika sadece kaynat..ılıyınca iç

yok içine koymuyorum dünürüm onu içiyorum ağzımın tadı gelsin diye azıcık bal alıyorum ağzıma..birdefa daha denemiştim bir kere içtim midemi maffetmişti..bu sefer baldanmıdır bilmiyorum..midemde bir rahatsızlık yok...

tamam kızlar sabahleyin kısmet olursa sadece içmeye çalışacağım...burnumu kapatıyorum kokusunu almamak için yoksa içemem...

sağ kasığım felaket ağrıyoo :sinifsinif:
canıııım ne oldu kiii e gitsene bi dr a ne bekliyosun anlamıyorum allah korusun bişey varsa ilerlemesinimi bekliyosun allah şifa versin kedersiz sultanımmm:çok üzgünüm:
bugün evde değişiklik yaptım yatak odamı değiştim temiziğe daldım çok özür gelemedim ama şuan içimden geçenler yaradana ayan inşallah kabul eder kalbimizden geçenleri
hayrola damla nereye guzu

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…