Allah en kısa zamanda nasip etisn canım .sorun ne sizdehoşbulduk canım.evet bende 2 yıl bir aydır bebek istiyoruz.Sağol umarım kurtuluruz
evet aynen canımm ..dünür saol canım bende doldurdum dondurucuyu ne ararsan varhiç sorma dünürüm ..kız bu kış soğuk ve uzun geçecekmiş..artık dışarıya çıkamadığım zamanlar..birde kışın çok şey bulunmuyor herşeyler donuyor...artık çeşit çeşit pişiririm....cokacimcoook cokacimcoook cokacimcoook
sanada gönderirim...
hakkında hayırlısı canım inşallah gelir bu ay bebişin ..çok büyük bir sorun yok zaten korkma olacak Allahın ,izni ilebende hipotiroid vardı.onun için tedavi gördüm.iki yılı geçtiği için gebelik tedavisine başlayacağız dedi doktorum.eşimde sorun yok.bu ikinci ayım klomen kullanıyorum.sonrada çatlatma iğnesioluyorum.daha 4 ayım var tedavinin bitmesine.sizde sorun ne ?
sunay benimde eşimde sorun var malesef sper sayısı eksik(
canıııım ne oldu kiii e gitsene bi dr a ne bekliyosun anlamıyorum allah korusun bişey varsa ilerlemesinimi bekliyosun allah şifa versin kedersiz sultanımmm:çok üzgünüm:sağ kasığım felaket ağrıyoo :sinifsinif:
bugün evde değişiklik yaptım yatak odamı değiştim temiziğe daldım çok özür gelemedim ama şuan içimden geçenler yaradana ayan inşallah kabul eder kalbimizden geçenleriYA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur. Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.Dilim anca buna yetiyor.Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle. Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide Anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle
RABBİM! BAK ELLERİMDE HİÇ BİŞEY YOK ..ELLERİMDE SADECE YOK VAR..VE BEN YOKTAN
VAR ETTİGİN BU ELLERLE SENİN SONSUZ KEREMİNE EL ACMIŞ DUADAYIM..ÇÜNKÜ
BEN DE VAR YOK SENDE İSE YOK YOK ... VE BU YOKLUGUMLA VARINLA HİMAYE ET
VE DUALARINA BENİ DE EKLEYENLERİN DUALARINI KABUL ET {AMİN }
ALLAHIM GÜZEL ARKADASIMIZ İPEK E KATINDAN HAYIRLI EVLAT NASİP ET...ELİ AYAGI DÜZGÜN,SAGLIKLI SIHHATLİ,DİNİNE BAGLI,VATANINI SEVEN,ANNE BABASINA SAYGILI ÇOK TATLI BİR EVLAT NASİP ET...SANA AÇILAN ELLERİMİZİ BOŞ ÇEVİRME RABBİM..YANLIZ SENDEN BEKLER YANLIZ SENDEN DİLENİRİZ...YÜREGİ GİBİ GÜZEL ARKADASIMA HAYIRLI BİR NESİL VER,HAYIRLISIYLA BU AY HAMİLE KALMASINI NASİP ET YARABBİM.
ARKADAŞIMIZ HER DARALDIĞINDA YAR VE YARDIMCISI OL SENİN HERŞEYE GÜCÜN YETER ..AMİN...
AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN
Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain
Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
hayrola damla nereye guzuselam kızlar ben dua ya yetişemedim ama şimdi bütün kalbimle ipeğim ve bizler için dua ediyorum herkes çıkmış kimseye yetişemedim bu gün yola çıkıcaz sizleri çok seviyorum görüşmek üzere....
hoşbulduk sanırım rahatsız ettim yarında ipeğin haberini alayım bi daha dinlemeyim sizi en iyisi
tarfiiiilll ne oldu bebimmm o nasıl bi söz ıokudumn benn rahatsız etmiyim de ne demekmiş herzaman gel taammı Şeniz
ayy belkide hamiledir bize sürpriz yapacaktır inşallahbende eyelizi merak ediyorum hatta ebrarın topiğinde sordum belki onların haberi var diye onların topiğinede gidiyordu ..ebrar dediki tatile gidecekti en son ama bu kadar zaman tatildemiki ?
haydi okuyalım inşallah minnakın bebesi vardır inşallah şu listeyi görmeyeli aylar oldu artık yaaaatamam canım önce birine okuruz duruma göre başka bir arkadaş içinde okuruz
ben diyorumki önce büyük melike için okusakmı az önce msnde konuştuk kahverengi lekelenme tarzında akıntıları oluyormuş bildiğim kadarıyla hamilelikte de oluyo bugün adetinin 28. günü inşallah hamiledir ona başlıyalım önce isterseniz tabi
annaaaaam tedavimi süpersin hayranım bu tutumuna pes etmeden devam maşallahh bu defa olucak inşallah inan sadece inan bacım dualarımdasın unutmaakıslar sizlere bi ara sölemiştim bilmem hatırlıyomusunuz.... bi aktar reçetelere göre macun yapıyodu biz yaptırdık çok şükür bu akşam almaya gidicez inş faydasını görürüz kızlar.. ben bu arada sürpriz yapmak istedim ama duramıycam çarşamba günü doktora gittim dondurulmuşları koyalım diyo doktor bizde olur dedik ... öyle fazla umudum yok ama 2 tane dondurulmuş embriyolarım var onları deneyelim dedik eşimle bunlarda bitince artık ya başka doktora tada hiçççççç boshayallersmile
e okuyak hem saa hem minnak melişe nolcek beaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?