Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

tuyaneda tedavin ahyırlı olsun canım
kedersizim nerden indircez onu yaa hangisine tıklıcaz anlamadım
virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs: Easy Filehosting buna mı tıklanıyo

sevdam virüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüsvirüs: Easy Filehosting yazan yere tıklıyorsun
sonra free user e tıkla

kızlar benim başım çok kötü ağrımaya başladı ne kadar pazara gitsem böyle oluyor biraz uzanayım belki geçer

Konuyu Toplam 6 Kullanıcı okuyor. (4 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Eti_puf, iipekk34+, kedersiz56+, sevdanehri54+

size sütlü gayfee yaptımm...

nevoya 50 tane okudum yıldız içinde 50 okuyacam bugünlük anaca bu kadar okuyabilirm bşım çok ağrıyor çünkü :bbo:

etipufum bu hamile halinle yormuşsun kendini canım ellerine sağlık olumunekankayizsmile

çok iyi sayılmam dünür bugün yine yorgun geçti günüm pazara gidince migrenim tutyor hep:bbo:

kızlar sizden bir şey rica edeceğim..bir dahaki cuma bende sıra ...eğer hakkınıza girmezsem..o hafta benim içi,n yasinde okumanızı istiyorum..eğer çevrenizdede okuyan varsa okuyabilir...salavatla beraber..çok oluyorsun demeyin ne olursunuz...

evet...kalabalık bir yere gidince insan öyle oluyor...birde evde yanlızlığa alışlın oluyoruz sesi gürültüyü kaldıramıyoruz...

dünürüm ben senin için okurum ..41 yasin bir haftadamı bitecek gerçi ben okursam bir günde okurum ama biraz zorlanacam tabi ...ben sen nevbahar okuruz beraber diğer arkadaşlar işte olduğu için okuyamayabilirler

canım benim için birdahaki cuma salavatlara başlanacak ya o gün yasinleride okumaya başlarız...diğer cumaya kadar salavatlarla beraber bitmiş olur....

bu hafta nevbaharla yıldızın salavatları bitsin ..bir dahaki cuma kısmetse başlarız..sizlerin sırasındada isteyene okuruz yasin..

ALLAH razı olsun hepinizden...ne güzel bir dostluk..her nekadar birbirimizi görmesekte dertlerimize ortak olmaya çalışıyoruz...birbirimizin yanındayız..emin olun kızlar bu yaptıklarımızı en yakınımızdan isteyemeyiz...

benim adet tarihim 04.02.2010 RABBIM hepinizden razi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…