Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

kedersizim sultanım olumlu veya olumsuz arıyacak dimi ... çok merak ediyom yaaa... bide idrar testi yapmışmıydı acep... ahhh ipeğim ahhhhh gelde inlet şuraları.... :ecrin_bebek:

kıslar ben mecburan çıkmak zorundayım nurcanım haber gelince çaldır bebeğim tamammı hadi sizleri çok ama çokk öpüyom mucks.... opuyorumnanaktan

hakkında hayırlsıı canımm geçen gün sordum ama cevabını yazdınmı hatırlamıyorum tekrar sorayım kanda da baktırmışmydın gebelik testine? ...yok canım doğum değil arkadaşımız tüpbebek tedavisi gördü bu 2. tedavisi inşallah hayırlı haberler verir bizee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

kedersizim sultanım olumlu veya olumsuz arıyacak dimi ... çok merak ediyom yaaa... bide idrar testi yapmışmıydı acep... ahhh ipeğim ahhhhh gelde inlet şuraları.... :ecrin_bebek:
evet sonuç iyi veya kötü arıyacam dedi benneyaptımki

hadii ya gardaşım bi çağrı attttttt
canım eşi yanındadır şimdi ..aramıyım şimdi o arıyackmış zaten

kıslar ben mecburan çıkmak zorundayım nurcanım haber gelince çaldır bebeğim tamammı hadi sizleri çok ama çokk öpüyom mucks.... opuyorumnanaktan
tamam canım ararım sneii iyi bak kendine

teşekkür ederim canım..kanda baktırma gereği duymadım valla.çünkü gidişata bakılırsa olucam.insan az çok hisseder değil mi.gecikmelerim olur bazen.o yüzden rahat davrandım.
arkadaşınız içinde hayırlısı olsun..o kadar zahmetinin karşılığnı alacaktır Allah ın izniyle.

ne diyim sana çok sabırlısın valla ama bu işler hiç belli olmuyo hamilelik belirtileri bölümnde ..hamile olanlar bangır bangır söylüyorlar adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diye ..
arkadaşım adına teşekkür ederim canım, saol ..inşallah bunca yılın sonunda RABBİM güldürür onunda yüzünü

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden

haklısın valla.kim olsa direk kan testine giderdi.aslında kendimi birazda umutsuz vaka gibi görüyorum.5 yıl az bi zaman değil. vardır bundada bir hayır.ama o dediğin bölüme bi bakayım şimdi.belki bana uyan bişey olur.

sizdeyim haber halana kadar:Saruboceq:

Allahım sanaaa şükürler olsunnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

de gızz hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
aradı mııı

kevok arkadaşım canım kankimmmm hamileeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kevok arkadaşım canım kankimmmm hamileeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

kıss essak mı beaaaaaaaaaa
anammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmdelikafaduldenhihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool::sm_cool:

gardamış yemin ederim doğru söylüyorum bu sefer gerçekkkk inanmıyorum yaaaaa ipek hamileeeeeeeeee:sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…