hakkında hayırlsıı canımm geçen gün sordum ama cevabını yazdınmı hatırlamıyorum tekrar sorayım kanda da baktırmışmydın gebelik testine? ...yok canım doğum değil arkadaşımız tüpbebek tedavisi gördü bu 2. tedavisi inşallah hayırlı haberler verir bizee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:iyiyim çok şükür.yani oldumla olmadım arası bişey.tam sökülemedim.olcam yani kısmetsekaydirigubbakcemile3
evet onu soracaktım biri doğum mu yaptı acaba.pek bi heyecanlı gördümde sizleri.
inşallah hayırlı sonuçlarla döner size.ben de bakarım arada merak ettim.hayırlısı olsun tabii.
kıslar ben mecburan çıkmak zorundayım nurcanım haber gelince çaldır bebeğim tamammı hadi sizleri çok ama çokk öpüyom mucks.... opuyorumnanaktan
evet sonuç iyi veya kötü arıyacam dedi benneyaptımkikedersizim sultanım olumlu veya olumsuz arıyacak dimi ... çok merak ediyom yaaa... bide idrar testi yapmışmıydı acep... ahhh ipeğim ahhhhh gelde inlet şuraları.... :ecrin_bebek:
canım eşi yanındadır şimdi ..aramıyım şimdi o arıyackmış zatenhadii ya gardaşım bi çağrı attttttt
tamam canım ararım sneii iyi bak kendinekıslar ben mecburan çıkmak zorundayım nurcanım haber gelince çaldır bebeğim tamammı hadi sizleri çok ama çokk öpüyom mucks.... opuyorumnanaktan
evet sonuç iyi veya kötü arıyacam dedi benneyaptımki
canım eşi yanındadır şimdi ..aramıyım şimdi o arıyackmış zaten
tamam canım ararım sneii iyi bak kendine
hakkında hayırlsıı canımm geçen gün sordum ama cevabını yazdınmı hatırlamıyorum tekrar sorayım kanda da baktırmışmydın gebelik testine? ...yok canım doğum değil arkadaşımız tüpbebek tedavisi gördü bu 2. tedavisi inşallah hayırlı haberler verir bizee :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
ne diyim sana çok sabırlısın valla ama bu işler hiç belli olmuyo hamilelik belirtileri bölümnde ..hamile olanlar bangır bangır söylüyorlar adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diye ..teşekkür ederim canım..kanda baktırma gereği duymadım valla.çünkü gidişata bakılırsa olucam.insan az çok hisseder değil mi.gecikmelerim olur bazen.o yüzden rahat davrandım.
arkadaşınız içinde hayırlısı olsun..o kadar zahmetinin karşılığnı alacaktır Allah ın izniyle.
ne diyim sana çok sabırlısın valla ama bu işler hiç belli olmuyo hamilelik belirtileri bölümnde ..hamile olanlar bangır bangır söylüyorlar adet belirtileri ile hamilelik belirtileri aynı diye ..
arkadaşım adına teşekkür ederim canım, saol ..inşallah bunca yılın sonunda RABBİM güldürür onunda yüzünü
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden delikafadulden
Allahım sanaaa şükürler olsunnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
kevok arkadaşım canım kankimmmm hamileeee :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:
evet aradıı sonucu 101.9 dedi sanırım hatırlaamıyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?