Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

canım ben facedeyim biraz takılayım sende gel istersen beraber takılalım... eğer ipekten haber gelirse çaldır yavrum okeyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3

güle güle melike yine gel bacım...... müjdeli haberi kaçırma sakın bu arda özeline mesaj yazıcam onu okumadan gitme........ kaydirigubbakcemile3
okudum bebemm yazdım cvpp
geldim hani bea daha gelmemiş haberrr
canım ben facedeyim biraz takılayım sende gel istersen beraber takılalım... eğer ipekten haber gelirse çaldır yavrum okeyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3

takıl bakemmmm

yaaaa saat 10.30 oldu bebeklerim ya ipeğimiz nerde kaldı şimdi meraktan şuracıkta çatır çatır çatlıycammmmmm eyvahedigeldismile

yaaaa saat 10.30 oldu bebeklerim ya ipeğimiz nerde kaldı şimdi meraktan şuracıkta çatır çatır çatlıycammmmmm eyvahedigeldismile
anca haber veririr canım..bu arada beni arıycak önce:1closedeyes:

günaydın kadersiz.nasılsın canım.ne var ne yok.
günaydın tatlımm iyiyim sen nasılsın adet oldunmu ?
bugün bir arkadaşımızın sonucu belli oluyo onun haberini bekliyoruz heyecanla eyvahedigeldismile

kızlar uykum varya napcam hemde bir sürüde işim var takıldım sabahtan beri pc. ye ahhhhhhh ipeğim ahhhhhhhhh hade gel artıkın beaaaaaaaaaa bizi neşelendir bacım yaaa inan öle çok ihtiyacımız varkii..... opuyorumnanaktan

walla datlım benden de akıyo uyku resmenn işlerde dolu heryer heryerdee
ipek aplam gel artıkın yaaaaaaaaaaaaaa

benimde çok işim var ama elim varmıyo heyecandan sempatiksalakcinni

hıhhhhhhhh havasınıda attı seni arıyacakmış ... aman müjdeli haberi alalımda kimi aradığı benim için pek mühim değil :dilcikar:

iyiyim çok şükür.yani oldumla olmadım arası bişey.tam sökülemedim.olcam yani kısmetsekaydirigubbakcemile3

evet onu soracaktım biri doğum mu yaptı acaba.pek bi heyecanlı gördümde sizleri.
inşallah hayırlı sonuçlarla döner size.ben de bakarım arada merak ettim.hayırlısı olsun tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…