okudum bebemm yazdım cvppgüle güle melike yine gel bacım...... müjdeli haberi kaçırma sakın bu arda özeline mesaj yazıcam onu okumadan gitme........ kaydirigubbakcemile3
canım ben facedeyim biraz takılayım sende gel istersen beraber takılalım... eğer ipekten haber gelirse çaldır yavrum okeyyyyyyyyy kaydirigubbakcemile3
melike facen varmı seninn, varsa benide ekle gardaşımm
melike facen varmı seninn, varsa benide ekle gardaşımm
izin vermiyosa üsteleme canım bu yüzden de kavga etmeyin şimdi kaydirigubbakcemile3gardaşım benim facem yok ki(
almıyoo kociş banaa facee dur bi akşam gelince ikna etmeye çalışıyım inşalahh alsın bitane yaa
yok bebm gıı bi ağzını arraım sadecee üstelemem öleeizin vermiyosa üsteleme canım bu yüzden de kavga etmeyin şimdi kaydirigubbakcemile3
yaaaa saat 10.30 oldu bebeklerim ya ipeğimiz nerde kaldı şimdi meraktan şuracıkta çatır çatır çatlıycammmmmm eyvahedigeldismile
anca haber veririr canım..bu arada beni arıycak önce:1closedeyes:yaaaa saat 10.30 oldu bebeklerim ya ipeğimiz nerde kaldı şimdi meraktan şuracıkta çatır çatır çatlıycammmmmm eyvahedigeldismile
günaydın tatlımm iyiyim sen nasılsın adet oldunmu ?günaydın kadersiz.nasılsın canım.ne var ne yok.
kızlar uykum varya napcam hemde bir sürüde işim var takıldım sabahtan beri pc. ye ahhhhhhh ipeğim ahhhhhhhhh hade gel artıkın beaaaaaaaaaa bizi neşelendir bacım yaaa inan öle çok ihtiyacımız varkii..... opuyorumnanaktan
benimde çok işim var ama elim varmıyo heyecandan sempatiksalakcinnikızlar uykum varya napcam hemde bir sürüde işim var takıldım sabahtan beri pc. ye ahhhhhhh ipeğim ahhhhhhhhh hade gel artıkın beaaaaaaaaaa bizi neşelendir bacım yaaa inan öle çok ihtiyacımız varkii..... opuyorumnanaktan
benimde çok işim var ama elim varmıyo heyecandan sempatiksalakcinni
kıskanmaaaa guclubacismilehıhhhhhhhh havasınıda attı seni arıyacakmış ... aman müjdeli haberi alalımda kimi aradığı benim için pek mühim değil :dilcikar:
anca haber veririr canım..bu arada beni arıycak önce:1closedeyes:
günaydın tatlımm iyiyim sen nasılsın adet oldunmu ?
bugün bir arkadaşımızın sonucu belli oluyo onun haberini bekliyoruz heyecanla eyvahedigeldismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?