teşekkür ederim gardaşım opuyorumnanaktaninşalahhh
bu arada gardaşımm danteller harika olmuş bea ellerine sağlıkkkkkkkkkk
yok canım daha neler eminim çocuğun olsaydıda böyle sabırsızlanacaktın yinede yeğenler tatlı oluyo çünküü a.sevet kısmetse toplanıcaz kızkardeşimide eğer gelirse babamlala hava soğuk olduğu için cayabilir eve alırım yarında hep beraber nişana geçeriz canım yiğenimde teyzesinin evinde uyumuş olur... kızlar farkındamısın nişan aile fertleri falan umrumda değil ben yiğenimi düşünüyom durumum bu kadar vahi mi bilmiyorum..
bencdee yakıştıı:lepi:canım çok güzel ikinciside EMRE olsun bari çok güzel olurrrrrrr :lepi:
vermiştir bence bu kadar bekliyeceğini sanmıyorum eyvahedigeldismileayyyyyyyyy acaba ipek kan tahlili verdimi mi acepppppppp eyvahedigeldismile
hayır ben daha çok seviyorummm:mymeka: :mymeka: :mymeka:kızlarr iyiki varsınızzzzzzzz sizleri çok ama çokkkkkkkkkk seviyorum beaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
bencede vermiştirrrrr anamm ne haldedir şimdiivermiştir bence bu kadar bekliyeceğini sanmıyorum eyvahedigeldismile
kızlarr iyiki varsınızzzzzzzz sizleri çok ama çokkkkkkkkkk seviyorum beaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:hadi gel artık ipekkkkkkk gellll gelllllllllllllllllllll İPEK BURAYA YUMRUK HAVAYAAAAAAA
delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
hayır ben daha çok seviyorummm:mymeka: :mymeka: :mymeka:
hadi gel artık ipekkkkkkk gellll gelllllllllllllllllllll İPEK BURAYA YUMRUK HAVAYAAAAAAA
delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
tamam gardaş bekliyoruz seni
sen benden dahamı iyiy bileceksinnn laelaelaelaelaeHayırrrrrrrrrrrrr BEN DAHA DAHAAAAAAAAA DAHAAAAAAAAA ÇOKKKKK SEVİYORUMMMMMMMM :mymeka:
bende isteremmm o mesajdann banane sempatiksalakcinnigüle güle melike yine gel bacım...... müjdeli haberi kaçırma sakın bu arda özeline mesaj yazıcam onu okumadan gitme........ kaydirigubbakcemile3
bende isteremmm o mesajdann banane sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?