Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşalahhh

bu arada gardaşımm danteller harika olmuş bea ellerine sağlıkkkkkkkkkk
teşekkür ederim gardaşım opuyorumnanaktan

yok canım daha neler eminim çocuğun olsaydıda böyle sabırsızlanacaktın yinede yeğenler tatlı oluyo çünküü a.s

canım çok güzel ikinciside EMRE olsun bari çok güzel olurrrrrrr :lepi:
bencdee yakıştıı:lepi:

kızlarr iyiki varsınızzzzzzzz sizleri çok ama çokkkkkkkkkk seviyorum beaaaaa opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

hadi gel artık ipekkkkkkk gellll gelllllllllllllllllllll İPEK BURAYA YUMRUK HAVAYAAAAAAA

delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

hadi gel artık ipekkkkkkk gellll gelllllllllllllllllllll İPEK BURAYA YUMRUK HAVAYAAAAAAA

delikafadulden delikafadulden delikafadulden hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

güle güle melike yine gel bacım...... müjdeli haberi kaçırma sakın bu arda özeline mesaj yazıcam onu okumadan gitme........ kaydirigubbakcemile3

kedersiz sultan kaldık başbaşa ben bi facceye bi bakıp geleyim canım ne var ne yok bakem ayyyy ben şimdi sonucu almadan işte yapamam eyvahedigeldismile

canım sanada gönderdim ammaaaaaaaa 600 saniye beklemem gerekiyomuşşşşşşşşşşş ölecene kalakaldımmmmmmmmmmmm.... sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…