Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

öğrendin artıkk :roflol:

yormasaydın kendini canım benneyaptımki
yaff yapmasaydım kalacaktıı datlum yaa mecburen yaptımmm sıcacık bi çorba içecemm şimdide çok öptüm canımm
arkadaşgelecek izmirden bitki ilacı kullanıcam bu ay bugünde adetim başladı sabahn aglamaktan gözüm şişti bittim artık yaasenağlama

canımm üzülme nolur vardır bunda da bi hayırr bugünlerde geçecek canım özlem bitecek

ben de karşımda şeker mandıra var şükran güngör tiyatrosunun yanı altımda tekstil vardı benim bina üç katlı yeşil renkli

ben de karşımda şeker mandıra var şükran güngör tiyatrosunun yanı altımda tekstil vardı benim bina üç katlı yeşil renkli
allaa gerçektenmii .kız yakında daha çok yakın olacam sana ev aldım orda ben sahara pastanesinin hemen yanında olumunekankayizsmile

kedersiz ordamısın istersen msn de görüşürüz bende 9 yıllık evliyim polikisttik over sendromu var yumurtam çok küçük çıkıyor senin sıkıntın ne

kedersiz selam tatlım nasılsın?
ya ben yelizi çok merak ediyorum haberiniz varmı diye sorayım dedim

A.s ebarar inan benimde hiç haberim yok hatırlarsan bende size sormuştum bilmiyorumkismile

evet hatırlıyorum canım
ama belki dedim bihaber almışsınızdır
çok merak ediyoruz yaa inşallah döner hemde müjdeyle
neyse çok öptüm görüşmek üzere canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…