- 22 Temmuz 2009
- 2.676
- 109
- 688
HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufOda ArtıkAnne
3.....Bulut83İnançla Bekliyor,İnanıyor Bu Listedeki Yeri Devam Edecek İnşallahhhhhhhhh
4.....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
5.....Nazraca
6...Bebek87
7...bynkutluay
8..ipek34
inşallah hepimiz dahil olurz o listeyelistemiz cok guzelli ins dahada guzellesecek
evet canım nihayett hamilee darısı biz olmayanlarında başına :Saruboceq:
baban nasıl canım film çekildimi
inşallah dahada iyi olacak baban için dua et canımbabam iyi canim
filmler cekildi
sonuclari bekliyoruz
kan tahlili falan da yapiyorlar bilmiyorum canim ya rabbim yuzune baksin
babm icin cok uzuluyorum
canım melike için okuyoruz (maiberf) ama tamamlandı istersen kendi aldıklarımdan verebilirm 20 tane vereyimcanim yaayetl kursi yi bu hafta kimin icin okuyoruz
bende okmak istiyorum
canim ne zamana kadar okumamiz lazim
inşallah dahada iyi olacak baban için dua et canım
canım melike için okuyoruz (maiberf) ama tamamlandı istersen kendi aldıklarımdan verebilirm 20 tane vereyim
canım benim saoll bugün gerçekten güzel vakit geçirdik .hep böyle geçsin günlerimizkedersiz ben çıkıyorum canım.teşekkür ederim ilgin için. bugün güzel vakit geçirdim sizlerle.tekrar gözünüz aydın.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
delüüüü amaninnnnnn komik olmuş ama beaaaanaaaa şimdiii olay çözüldüüü ben gerçekten tubayı aramamışım benim başka bir arkadaşım tuba varr uzaktan bir akramamız oluyo..kontörü olmadığı için eşine aratmışş hay Allah :kedi:hem tubaya hem eşine çok mahçup oldum şimdii bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile adama diyorumki eşinin adı ne tuba diyo e tamam diyorum siz ona söyleyin o beni tanır bide dedim ben kedersizz :kedi:kadınlar kulübnden diyorum adam affalamış bir şekilde KADINLAR KULÜBÜMÜ :uhm: dedim herhal tubişin kocası bilmiyormu acep burayıı ..laa geröekten çok utandım şimdii ...hep ipeğin yüzünden (birini suçluyacam illa) bana haberi verdi elim ayağım birbirine dolandı delikafadulden delikafadulden delikafadulden
cumaya kadar tatlımolur canim ne zamana kadar bitirmeliyim
öğrendin artıkk :roflol:[/URL][/IMG]
yormasaydın kendini canım benneyaptımkikıslar belimm kptuu bee çok yoruldumm kayınpeder ceviz göndrmiş enişteenn onları temizledim ama bittimm yaaaaaaaaaaa
slm verip kaçar bennnnnnn
anaaa biz senle komşuyuz yaaa her hafta cuma pazarına çıkıyroum bennkedersiz neresindesin aydının ben telli dedeyim cuma pazarı yanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?