Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

listemiz cok guzelli ins dahada guzellesecek

evet canım nihayett hamilee darısı biz olmayanlarında başına :Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canimbenim:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

babam iyi canim
filmler cekildi
sonuclari bekliyoruz
kan tahlili falan da yapiyorlar bilmiyorum canim ya rabbim yuzune baksin
babm icin cok uzuluyorum
inşallah dahada iyi olacak baban için dua et canım
canim yaayetl kursi yi bu hafta kimin icin okuyoruz
bende okmak istiyorum
canim ne zamana kadar okumamiz lazim
canım melike için okuyoruz (maiberf) ama tamamlandı istersen kendi aldıklarımdan verebilirm 20 tane vereyim

kedersiz ben çıkıyorum canım.teşekkür ederim ilgin için. bugün güzel vakit geçirdim sizlerle.tekrar gözünüz aydın.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan

kedersiz ben çıkıyorum canım.teşekkür ederim ilgin için. bugün güzel vakit geçirdim sizlerle.tekrar gözünüz aydın.görüşmek üzere..opuyorumnanaktan
canım benim saoll bugün gerçekten güzel vakit geçirdik .hep böyle geçsin günlerimiz
görüşürz canımmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

delüüüü amaninnnnnn komik olmuş ama beaaa

kıslar belimm kptuu bee çok yoruldumm kayınpeder ceviz göndrmiş enişteenn onları temizledim ama bittimm yaaaaaaaaaaa
slm verip kaçar bennnnnnn

melike için ayetel kürsi listesi(313)

2. Sevda nehri.. 30

3. SUNAY ........33

4. KEDERSİZ ..30

5.SRP16........ 30

6.leydim84....35

7.bynkutluay....50

ipek..........40

tuba.........45

umudunukaybetme..20

arkadaşgelecek izmirden bitki ilacı kullanıcam bu ay bugünde adetim başladı sabahn aglamaktan gözüm şişti bittim artık yaasenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…