benim msn açık senden bir davet gelmediki :uhm:sen aç msn ni oraya davet gelcek benden feslegen_tohumu msn adresim
tamam canım işlerim var haleedip geliyorum :1ninca:kuzum ben geldim çok şükür net geldi... ben facedeyim okey....
bende bu akşam başlasam bayram tatlısı yapmaya hiç fena olmaz çok üşeniyorum yapmaya mirmirmirmir
işte böle mesaj yazmıssın
dün gece bult listeyi yaparken ben 50 almıştım bugün ismimi yeni listede göremeyince üzülmüştüm 45 verilmiş olsun okuyorum hemmmennn allah kabul etsin minnak nerelerde söleyelimde oda bi niyetlensin namazmı kılıyo ne ediyosa ona göre başlayalımmelike için ayetel kürsi listesi(313)
2. Sevda nehri.. 30
3. SUNAY ........33
4. KEDERSİZ ..50
5.SRP16........ 30
6.leydim84....35
7.bynkutluay....50
ipek..........40
tuba.........45
kankimm sana ve tubaya paylaştırdım
sen varya sen ömrümü yedin herifi sabah kızarak uyandırdım oda şaşırdı ben kimseyi armadım diyo arama kaydına baktım bişey yok e biliyorum eşim asla bana gelen aramalarda isim varsa dönmez geri neyse canımın içi site adıda vermişsin sakıncası olmaz inşallah senin içinanaaaa şimdiii olay çözüldüüü ben gerçekten tubayı aramamışım benim başka bir arkadaşım tuba varr uzaktan bir akramamız oluyo..kontörü olmadığı için eşine aratmışş hay Allah :kedi:hem tubaya hem eşine çok mahçup oldum şimdii bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile adama diyorumki eşinin adı ne tuba diyo e tamam diyorum siz ona söyleyin o beni tanır bide dedim ben kedersizz :kedi:kadınlar kulübnden diyorum adam affalamış bir şekilde KADINLAR KULÜBÜMÜ :uhm: dedim herhal tubişin kocası bilmiyormu acep burayıı ..laa geröekten çok utandım şimdii ...hep ipeğin yüzünden (birini suçluyacam illa) bana haberi verdi elim ayağım birbirine dolandı delikafadulden delikafadulden delikafadulden
yemin ediyorum ipemin ismini burda gördüğüme inanamıyorum hayy maşallah be maşallaaaaaaaaaahhhHAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufOda ArtıkAnne
3.....Bulut83İnançla Bekliyor,İnanıyor Bu Listedeki Yeri Devam Edecek İnşallahhhhhhhhh
4.....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
5.....Nazraca
6...Bebek87
7...bynkutluay
8..ipek34
ipek ben ve sevdaa kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kusura bakmayın kızlar eşim evde ya o da çok sevinçli yanlız kalmasın
HAMİŞLERİMİZ
1....Duru81O Artık Anne
2.....Eti_pufOda ArtıkAnne
3.....Bulut83İnançla Bekliyor,İnanıyor Bu Listedeki Yeri Devam Edecek İnşallahhhhhhhhh
4.....Nevbahar76çok şükür bebişlerini aldı kucağına
5.....Nazraca
6...Bebek87
7...bynkutluay
8..ipek34
Bahçelerde Erik var.
Kız tımanında Delik var.
(dedikten sonra tımanın içine bakıp şunları söylüyoruz)
haydi hopppaaaaaa
iğnede iplik yokmuydu tike geleydin
çamdada sakız yokmuydu
yolup geleydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?