Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

cumartesi günü çiçeğimi ablam getirdi kociş getirmedi canım
birde bugünde kan testimiz vardı ya daha önce düşük yaşadığımız için temkinli davranıyo

cumartesi günü çiçeğimi ablam getirdi kociş getirmedi canım
birde bugünde kan testimiz vardı ya daha önce düşük yaşadığımız için temkinli davranıyo

bizimm topıkın kızlarının kocalarıı hep ormantık yaaaaaaaaaaaaaaa ALLAH korusunn bacım bu sefer inşallah saglıcaklaa kucagınaa alırsınn AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ipekcim gözin aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok rahat bi hamilelik geçir inşallah darısı bizim başımıza:ecrin_bebek:

ipekım senın işin var sanırım sen onları yap bende kahvaltımıı yapayımm kendınee ıyıı bakk vedee yıgenımızedee optumm byyyyyyyyyyyyy

selam kızlar bende adet oldum bu gün canım hiç iş falan yapmak istemiyo kahvaltı yaptım boş boş oturuyorum ipekcim canım tekrar tekrar hayırlı olsun canım kendine iyii bak yorma kendini...

Damlacım geçmiş olsun canım canın istemiyosa bugünde iş yapma
boşver bozuk moralle bi şey yapılmıyo ....inşallah önümüzdeki ay müjdeni verirsin canım

canim senin yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu aglayacagim evde yalniz degilim bu sefer diyecekler delirdi mi ne bilgisayara bakip agliyor

canim belki hayatin boyunca dogum gunlerind en guzel hediyeleri enn pahalilari en kiymetli hediyeler almissindir
ama senin bebisin daha ilkdunyaya gelmek icin yerlestigi anne karninda sana hediyesini kalpatislarini gonderiyor
ipekcigim bebisin sana kalbisini hediye ediyor
oyyyyy kurban olam onu verene

senin yazdıklarında beni duygulandırdı tüylerim diken diken oldu
okuyunca ....inşallah allah nasip eder duyarım kalbinin sesini

Damlacım geçmiş olsun canım canın istemiyosa bugünde iş yapma
boşver bozuk moralle bi şey yapılmıyo ....inşallah önümüzdeki ay müjdeni verirsin canım

sağol canım inşallah canım hayırlısı senin adına çok sevindimmmm canım inşallah hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarını duyarsınız dualarımız seninle canım

senin yazdıklarında beni duygulandırdı tüylerim diken diken oldu
okuyunca ....inşallah allah nasip eder duyarım kalbinin sesini

caniminsallah duyarsin bebisinin kalp atislarini ama canim senden ricam bebeginin kalp atislarini ilk duydugunda beni ve burdaki arkadaslarini unutma
ve kalp atisini duyar duymaz bebeginle beraber bizim icin dua et
:ecrin_bebek::Saruboceq:

sağol canım inşallah canım hayırlısı senin adına çok sevindimmmm canım inşallah hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarını duyarsınız dualarımız seninle canım
amin canım
caniminsallah duyarsin bebisinin kalp atislarini ama canim senden ricam bebeginin kalp atislarini ilk duydugunda beni ve burdaki arkadaslarini unutma
ve kalp atisini duyar duymaz bebeginle beraber bizim icin dua et
:ecrin_bebek::Saruboceq:

canım inanınki her namazdan sonra hepimiz için zaetn dua ediyordum ve bu bundan
sonra da değişmiyecek eşimede söyledim bundan sonra o da sizler için namazlarında dua edecek çünkü biz sizin dua zincirinizle bu günü gördük hayatım boyunca unutmam ben bunu

canım kan değerlerin artmış çok sevindimm inşallah keseyide görürüz ipeğim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin burdaki diğer arkadaşlarada aynı dualarım dileklerim geçerli
sorma egeyle hemde ne çok işimiz var

inşallah durum ....şimdiki çocuklar bi tuhaf her şeyi biliyolar herşeyden haberleri var
biraz dillensin sen egeyi o zaman gör abimin kızı neler söylüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…