kocişi almsadaabu güzeelll çiçeklerrr ipekımınn olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
cumartesi günü çiçeğimi ablam getirdi kociş getirmedi canım
birde bugünde kan testimiz vardı ya daha önce düşük yaşadığımız için temkinli davranıyo
bizimm topıkın kızlarının kocalarıı hep ormantık yaaaaaaaaaaaaaaa ALLAH korusunn bacım bu sefer inşallah saglıcaklaa kucagınaa alırsınn AMİN:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
teşekkür ederim canım benim opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ipekcim gözin aydın canım rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah çok rahat bi hamilelik geçir inşallah darısı bizim başımıza:ecrin_bebek:
109 dan 224 e çıkmış duru sonucum 15 gün sonra keseyi görmek için
çağırdılar bir 15 gün sonrada kalpğ atışını inşallah görücez...
kalp atışları benim doğum günüme denk gelicek ....bütün ilaçlarıma devam edicekmişim
bütün yasaklarım devam ediyomuş dikkatli olun transfer sonrası ne söylediysek hepsi geçerli dedi
senin ege bey fena alışmış her istediğini yapmaya işin var duru
canim senin yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu aglayacagim evde yalniz degilim bu sefer diyecekler delirdi mi ne bilgisayara bakip agliyor
canim belki hayatin boyunca dogum gunlerind en guzel hediyeleri enn pahalilari en kiymetli hediyeler almissindir
ama senin bebisin daha ilkdunyaya gelmek icin yerlestigi anne karninda sana hediyesini kalpatislarini gonderiyor
ipekcigim bebisin sana kalbisini hediye ediyor
oyyyyy kurban olam onu verene
Damlacım geçmiş olsun canım canın istemiyosa bugünde iş yapma
boşver bozuk moralle bi şey yapılmıyo ....inşallah önümüzdeki ay müjdeni verirsin canım
senin yazdıklarında beni duygulandırdı tüylerim diken diken oldu
okuyunca ....inşallah allah nasip eder duyarım kalbinin sesini
amin canımsağol canım inşallah canım hayırlısı senin adına çok sevindimmmm canım inşallah hayırlısıyla keseyi ve kalp atışlarını duyarsınız dualarımız seninle canım
caniminsallah duyarsin bebisinin kalp atislarini ama canim senden ricam bebeginin kalp atislarini ilk duydugunda beni ve burdaki arkadaslarini unutma
ve kalp atisini duyar duymaz bebeginle beraber bizim icin dua et
:ecrin_bebek::Saruboceq:
109 dan 224 e çıkmış duru sonucum 15 gün sonra keseyi görmek için
çağırdılar bir 15 gün sonrada kalpğ atışını inşallah görücez...
kalp atışları benim doğum günüme denk gelicek ....bütün ilaçlarıma devam edicekmişim
bütün yasaklarım devam ediyomuş dikkatli olun transfer sonrası ne söylediysek hepsi geçerli dedi
senin ege bey fena alışmış her istediğini yapmaya işin var duru
canım kan değerlerin artmış çok sevindimm inşallah keseyide görürüz ipeğim allah tamamına erdirsin kucağına almayı nasip etsin burdaki diğer arkadaşlarada aynı dualarım dileklerim geçerli
sorma egeyle hemde ne çok işimiz var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?