inşallah durum ....şimdiki çocuklar bi tuhaf her şeyi biliyolar herşeyden haberleri var
biraz dillensin sen egeyi o zaman gör abimin kızı neler söylüyo
kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım bu saate kadar oturdum gelirim yine görüşmek üzere kızlar
canım ya Allah yardımcın olsun güsel haberler ver inşalahh
belkide şimdi çekilmek için hazırlanıyosun benim çok zor olmuştu canımm Rabbim kolaylık versinn
amin canım ...inşallah bütün kızlar en kısa zamanda hamiş haberini verir :ecrin_bebek:
saol canım ewet çok zor oldu yatıodum kalkamadım valla ağrılarrım çok fenaydı ilaç içtim biraz rahatladım çok zor geçti çok ağladım ya acısı sancısı sende bilirsin .çok kötüydü...inş..bu bir vesile olurda burda geüzel haberlerde veririm..
İPEK ciğim tebrik ederim ALLAH ım kucağına da almayı nasip eder inşallh...:Saruboceq:
:CüvCüv:
ay aplamm çok şükürrr inanmıcaksın ama hala bende inannamıyorum hamle olduğumu göbüşde daha bu haile denecek kadar çıkmadıya inanmıyorum ancak doğuma gidince ,inanırım herhallIyiyim melikem sen nasılsın sabah işe gelmeden gittim kan verdim
doktorun aramasını bekliyorum daha şaka gibi geliyo inanamıyorum
maşalahh aplamm ne güsel bakmışsın kendinee kurban olduğum nasib etti ya binlerce şükürr olsun Rabbim kerametini inşalahh diğer krşdeşlerimede verir o kadar güzell bişeyy ki ya o günn sanki herkes kendi hamileymiş gibi içtenn yürekten sevindik iyiki bıurdaki herkesi tanımışım walla hepiniz kardeşim oldunuz aplam oldunuz ben sizden kopamam beee bakk yine net geldi aklımaasenağlamaKankim transferden sonra doktor sğrekli yatmana gerek yok dedi
hatta 2 gün sonra işe dön dedi ben dönmedim evde ilk günden sonra
sofra hazırladım topladım salata çorba gibi basit şeyler yaptım evişi hiç yapmadım
hergün yavaş yavaş iğneye gittim(bu arada 3 eylülden beri 76 tane iğne olmuşum )
sabahları kalkınca ceviz fındık badem yedim arkasından kahvaltı yaptım kahvaltıda yumurta haşladım mutlaka yemeklerde kabızlık olmaması için çorba içtim tavuk yedim sebze yedim balık yedim et çok yemedim (pahalı) meyve yedim süt içtim
içimden sürekli bu defa hamile kalıcam dokuz ay sorunsuz geçecek bebğimi hayırlısıykla sağlıkla kucağma alıcam diye telkinde bulundum kendime bir tane hatim bitirdim 70 bin adet lailahe illahlah ÇEKTİM sizler dua ettiniz başka da bi şey yapmadım doktorun uyarıları da şunlardı karın içi baskı yapma kabız olma
nabzın çok yükselmesin demişti birde ondan habersiz hiç birşekilde doktora gitmememi ilaç almamamı söyledi rahatsızlanırsam mutlaka ona ulaşmam gerektiğini söyledi
ayy ben onu yerimm beaakedersiz görüşürüz canım
bulut teyzesi oğlan yemek yemiyoo dışarı çıkmak istiyoo sürekli kucak istiyoo eve insan gelsin istiyooo cumartesi pazar dışarı çıkarttık yinede mız mız dişler glemedi bir türlü
canım adetli iken fazla ağır iş yapma allahım kucaklarınızı boş bırakmasın hayırlı bebişler versin
ipeğim canım kan testinin sonucu geldimi
hamile melike mide bulantısı normal kızarmış ekmek ye canım
maşalahh aplacımmm ne güsel en güsel doğum günü hediyennn pıt pıtı duyacaksınn oyy ben onu yirimm beaa maşalahh bebişee kız olursa verecen mii kıssss109 dan 224 e çıkmış duru sonucum 15 gün sonra keseyi görmek için
çağırdılar bir 15 gün sonrada kalpğ atışını inşallah görücez...
kalp atışları benim doğum günüme denk gelicek ....bütün ilaçlarıma devam edicekmişim
bütün yasaklarım devam ediyomuş dikkatli olun transfer sonrası ne söylediysek hepsi geçerli dedi
senin ege bey fena alışmış her istediğini yapmaya işin var duru
aplamm walla çok duygulandımm hakkatenn burda herşeyy apayrııı çok farklıı bağlanmışızzamin canım
canım inanınki her namazdan sonra hepimiz için zaetn dua ediyordum ve bu bundan
sonra da değişmiyecek eşimede söyledim bundan sonra o da sizler için namazlarında dua edecek çünkü biz sizin dua zincirinizle bu günü gördük hayatım boyunca unutmam ben bunu
vcanımm ya yorma kendinii geçmiş olsun bu aradaakızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım bu saate kadar oturdum gelirim yine görüşmek üzere kızlar
canım geç.miş olsun bitti ya dinlen senn bak benim hsgden sonra oldu nisan 5 de çekildimn temmuz 2 de hamile olduğumu öğrendim darısı başınaasaol canım ewet çok zor oldu yatıodum kalkamadım valla ağrılarrım çok fenaydı ilaç içtim biraz rahatladım çok zor geçti çok ağladım ya acısı sancısı sende bilirsin .çok kötüydü...inş..bu bir vesile olurda burda geüzel haberlerde veririm..
geçmiş olsun melikeninde çok sancılı geçmişti ama filmden çok kısa bir süre
hamile olduğunu öğrendik inşallah seninde öyle olur :ecrin_bebek:
hoşgeldin melike sizin bu net sorunu çözülmedimi canım ya
inşallah o zamana kadar çözülür canım
çok alıştık sana telaşlı panikli haline
sırnaşık şeysırnaşık şey
inşalahh aplacımmm ya walla ben sizsiz yapamamm yaa
bende size çok alıştım hemen buraya atıyodum kendimii
hiç sorma apla bugün yine paniğimm:))
temizlik yaptımm dip köşe de değil ama üstten bebek hiç vurmadı onu dinliyorumm
aay melike ya bırak çocuğu uyumuştur durmadan kıpır kıpır olacak hali yok ya
sen hiç uyumuyomusun sanki kaydirigubbakcemile3
evett duru aplacım aydınlat benii yaaa walla bebede panik bişi olacakk benim gibiheh duru burdaymış tecrübeli anne sana bilgi verir şimdi melike
ayy aplaa walla 1 di uyandığım sabah burdan çıktıktan sonra uyudumm ama o uyuyşş
bakalım bekleyim birazz anam evde çikolatada yokk yerdim bi tane
evett duru aplacım aydınlat benii yaaa walla bebede panik bişi olacakk benim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?