Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

inşallah durum ....şimdiki çocuklar bi tuhaf her şeyi biliyolar herşeyden haberleri var
biraz dillensin sen egeyi o zaman gör abimin kızı neler söylüyo

walla daha konuşamıyoo ama birşeyler söylmeye çalışıyoo yandıımmm beennn

kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım bu saate kadar oturdum gelirim yine görüşmek üzere kızlar

güle güle damla

canım ya Allah yardımcın olsun güsel haberler ver inşalahh
belkide şimdi çekilmek için hazırlanıyosun benim çok zor olmuştu canımm Rabbim kolaylık versinn

saol canım ewet çok zor oldu yatıodum kalkamadım valla ağrılarrım çok fenaydı ilaç içtim biraz rahatladım çok zor geçti çok ağladım ya acısı sancısı sende bilirsin .çok kötüydü...inş..bu bir vesile olurda burda geüzel haberlerde veririm..

geçmiş olsun melikeninde çok sancılı geçmişti ama filmden çok kısa bir süre
hamile olduğunu öğrendik inşallah seninde öyle olur :ecrin_bebek:

Iyiyim melikem sen nasılsın sabah işe gelmeden gittim kan verdim
doktorun aramasını bekliyorum daha şaka gibi geliyo inanamıyorum
ay aplamm çok şükürrr inanmıcaksın ama hala bende inannamıyorum hamle olduğumu göbüşde daha bu haile denecek kadar çıkmadıya inanmıyorum ancak doğuma gidince ,inanırım herhall
maşalahh aplamm ne güsel bakmışsın kendinee kurban olduğum nasib etti ya binlerce şükürr olsun Rabbim kerametini inşalahh diğer krşdeşlerimede verir o kadar güzell bişeyy ki ya o günn sanki herkes kendi hamileymiş gibi içtenn yürekten sevindik iyiki bıurdaki herkesi tanımışım walla hepiniz kardeşim oldunuz aplam oldunuz ben sizden kopamam beee bakk yine net geldi aklımaasenağlamalmaz:

ayy ben onu yerimm beaa
geçti aplacımm çok şükürrr iyiyimm
maşalahh aplacımmm ne güsel en güsel doğum günü hediyennn pıt pıtı duyacaksınn oyy ben onu yirimm beaa maşalahh bebişee kız olursa verecen mii kıssss
aplamm walla çok duygulandımm hakkatenn burda herşeyy apayrııı çok farklıı bağlanmışızz
kızlar ben çıkıyorum biraz evi toparlayayım bu saate kadar oturdum gelirim yine görüşmek üzere kızlar
vcanımm ya yorma kendinii geçmiş olsun bu aradaa
canım geç.miş olsun bitti ya dinlen senn bak benim hsgden sonra oldu nisan 5 de çekildimn temmuz 2 de hamile olduğumu öğrendim darısı başınaa

geçmiş olsun melikeninde çok sancılı geçmişti ama filmden çok kısa bir süre
hamile olduğunu öğrendik inşallah seninde öyle olur :ecrin_bebek:

aboo acısı yine geldii aklımaa ben resmen ölmüştüm aplaa yaa 2 defa çekildi bide banaa inşalahh öle olurr elifinkide

inşallah o zamana kadar çözülür canım
çok alıştık sana telaşlı panikli haline

sırnaşık şeysırnaşık şey
inşalahh aplacımmm ya walla ben sizsiz yapamamm yaa
bende size çok alıştım hemen buraya atıyodum kendimii
hiç sorma apla bugün yine paniğimm:))
temizlik yaptımm dip köşe de değil ama üstten bebek hiç vurmadı onu dinliyorumm

aay melike ya bırak çocuğu uyumuştur durmadan kıpır kıpır olacak hali yok ya
sen hiç uyumuyomusun sanki kaydirigubbakcemile3

aay melike ya bırak çocuğu uyumuştur durmadan kıpır kıpır olacak hali yok ya
sen hiç uyumuyomusun sanki kaydirigubbakcemile3

ayy aplaa walla 1 di uyandığım sabah burdan çıktıktan sonra uyudumm ama o uyuyşş
bakalım bekleyim birazz anam evde çikolatada yokk yerdim bi tane
heh duru burdaymış tecrübeli anne sana bilgi verir şimdi melike
evett duru aplacım aydınlat benii yaaa walla bebede panik bişi olacakk benim gibi

anaa benimm durumm vahimm bea dr sitesine msj yazdıydım aldığım 6 kiloyu yaz<dım adamalarr bana diyetisyene gitt diyolarrrrrrrrrrr

oyyyy yirim sizi ben vurmadımı bugün bak sen sıpaya
melike şlimdi sen yorulunca bebekte yoruluyoo yorulmuştur uyumuştur aksi bişi düşünme sakın dediğin gibi bebekte panik olcak senin gibi karnına hafif dokun hanş doktor muayene ederken bazen bastırır uyansın diye ama sen hafif dokun bakalım şeker yokmu evde ye bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…