anaa benimm durumm vahimm bea dr sitesine msj yazdıydım aldığım 6 kiloyu yaz<dım adamalarr bana diyetisyene gitt diyolarrrrrrrrrrr
ye biziiiisırnaşık şeysırnaşık şeyoyyyy yirim sizi ben vurmadımı bugün bak sen sıpaya
melike şlimdi sen yorulunca bebekte yoruluyoo yorulmuştur uyumuştur aksi bişi düşünme sakın dediğin gibi bebekte panik olcak senin gibi karnına hafif dokun hanş doktor muayene ederken bazen bastırır uyansın diye ama sen hafif dokun bakalım şeker yokmu evde ye bakalım
yani aldığımm kilo baya fazlaymışş
ama ben tuz yemiyorum eskisi gibi çikolata yemiyorummm
ekmek sadece kahvaltıda yiyorummm bol meyve yiyorum ama yokk olmuyoo dengeleyemiyorum içtiğim su yarıyorr gibiii
apla dr da kızdı ama bişi demediii şunu ye bunu yeme diyee bişey demediidoktorun ne diyo melike eğer doktorun da kilonu fazla buluyosa dikkatli ol
canım sen kendi doktorunu dinle başkalarını boşver
birde sesli birşeyler aç tepki vercekmi bakiimmm ben egeye kulaklıkla müzik dinletirdim mozarttt çocuk tepki verirdi kaydirigubbakcemile3
ye biziiiisırnaşık şeysırnaşık şey
yok vurmadı baaaa((((((
tamam aplacım hemen uyguluyorumm şekerr varr hemen yiyorummmmmmm
anaaa ben aşırıı yiyorum ya saolsun kocam apatlatana kadarrrraşırı meyve yemek de kilo yapar melike aklında olsun
ayy walla apla söylediğinmiz iyi oldu vitaminlerde kilo yapıyoo herhalltatlım vücut şişiyor çok normal tuz yemesende ki yeme zaten ödemden şişme çok normal meyvede şeker var ye ama abartma canım
duru çocuğa dinlettin müzikleri şimdi ele avuca sığmıyo delikafadulden
melikecim senin son adet tarihi kaçtıki senin günün geçtiğini takip ediyodum burdan bende sonucu öğrenmek içinki bende hamile olduğumu öğrenmiştim benim sat 26 mayıstı
genelde doktorlar çukulata ve şeker yedirir sonra ultrason çekerler
bi keresinde 3 boyutlumuydu neydi çekilcek ege oynamıyoo bana çukulata şeker ye gel dediler nasıl yiyim şekerim var demiştim 2 gün boyunca doktora gittim yüzünü göstermemişti :roflol:
duru çocuğa dinlettin müzikleri şimdi ele avuca sığmıyo delikafadulden
apla dr da kızdı ama bişi demediii şunu ye bunu yeme diyee bişey demedii
tamam aplacım bizimki ne dinlerkiii dur bi, karıştıyım müziklerii
dr da çok almışsın dedi aplaa
çirkinn fıstııkk yaaaagenelde doktorlar çukulata ve şeker yedirir sonra ultrason çekerler
bi keresinde 3 boyutlumuydu neydi çekilcek ege oynamıyoo bana çukulata şeker ye gel dediler nasıl yiyim şekerim var demiştim 2 gün boyunca doktora gittim yüzünü göstermemişti :roflol:
aplamm öle yapacam artık yoksa sonun iyi değilll kızartma tatlıı makarna yemiyorum zatenndüzenli yemeye çalış melike azar azar sık sık ye saatli ye
fazla hamurişi kızartma tatlı makarna pilav tarzı şeyler yeme
durum şimdi aklıma geldi sende ne çok çektin hamileyken
esrada sende zor bir hamilelik yaşadınız
demek aynı zmanda hamile kalmışız ama bana kısmet olmadı rabbim sana sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım
slm kızlar nasılsınız dikiş kursuna başladım şimdi geldim yemek yapıcam ipeğime gözün aydın demek için girdim rabbim hayırlısıyla sonunu getirsin inşallah akşam öğrendim çok sevindim sonra içim burkuldu eşim ne o kıskandınmı diyor yok yok dedim hiç kıskanırmıyım o 6 senedir bunun için uğraşıyo sadece keşke benimkiside tutsaydı dedim inan eşimde çok sevindi malum bizi sadece bizler anlıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?