Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

yani aldığımm kilo baya fazlaymışş
ama ben tuz yemiyorum eskisi gibi çikolata yemiyorummm
ekmek sadece kahvaltıda yiyorummm bol meyve yiyorum ama yokk olmuyoo dengeleyemiyorum içtiğim su yarıyorr gibiii

anaa benimm durumm vahimm bea dr sitesine msj yazdıydım aldığım 6 kiloyu yaz<dım adamalarr bana diyetisyene gitt diyolarrrrrrrrrrr

canım sen kendi doktorunu dinle başkalarını boşver
birde sesli birşeyler aç tepki vercekmi bakiimmm ben egeye kulaklıkla müzik dinletirdim mozarttt çocuk tepki verirdi kaydirigubbakcemile3

ye biziiiisırnaşık şeysırnaşık şey
yok vurmadı baaaa((((((
tamam aplacım hemen uyguluyorumm şekerr varr hemen yiyorummmmmmm

yani aldığımm kilo baya fazlaymışş
ama ben tuz yemiyorum eskisi gibi çikolata yemiyorummm
ekmek sadece kahvaltıda yiyorummm bol meyve yiyorum ama yokk olmuyoo dengeleyemiyorum içtiğim su yarıyorr gibiii

tatlım vücut şişiyor çok normal tuz yemesende ki yeme zaten ödemden şişme çok normal meyvede şeker var ye ama abartma canım

melikecim senin son adet tarihi kaçtıki senin günün geçtiğini takip ediyodum burdan bende sonucu öğrenmek içinki bende hamile olduğumu öğrenmiştim benim sat 26 mayıstı

doktorun ne diyo melike eğer doktorun da kilonu fazla buluyosa dikkatli ol
apla dr da kızdı ama bişi demediii şunu ye bunu yeme diyee bişey demedii
canım sen kendi doktorunu dinle başkalarını boşver
birde sesli birşeyler aç tepki vercekmi bakiimmm ben egeye kulaklıkla müzik dinletirdim mozarttt çocuk tepki verirdi kaydirigubbakcemile3

tamam aplacım bizimki ne dinlerkiii dur bi, karıştıyım müziklerii
dr da çok almışsın dedi aplaa

ye biziiiisırnaşık şeysırnaşık şey
yok vurmadı baaaa((((((
tamam aplacım hemen uyguluyorumm şekerr varr hemen yiyorummmmmmm

genelde doktorlar çukulata ve şeker yedirir sonra ultrason çekerler
bi keresinde 3 boyutlumuydu neydi çekilcek ege oynamıyoo bana çukulata şeker ye gel dediler nasıl yiyim şekerim var demiştim 2 gün boyunca doktora gittim yüzünü göstermemişti :roflol:

düzenli yemeye çalış melike azar azar sık sık ye saatli ye
fazla hamurişi kızartma tatlı makarna pilav tarzı şeyler yeme

aşırı meyve yemek de kilo yapar melike aklında olsun
anaaa ben aşırıı yiyorum ya saolsun kocam apatlatana kadarrrr
tatlım vücut şişiyor çok normal tuz yemesende ki yeme zaten ödemden şişme çok normal meyvede şeker var ye ama abartma canım
ayy walla apla söylediğinmiz iyi oldu vitaminlerde kilo yapıyoo herhall
duru çocuğa dinlettin müzikleri şimdi ele avuca sığmıyo delikafadulden

melikecim senin son adet tarihi kaçtıki senin günün geçtiğini takip ediyodum burdan bende sonucu öğrenmek içinki bende hamile olduğumu öğrenmiştim benim sat 26 mayıstı

29 mayıs tatlımmm

durum şimdi aklıma geldi sende ne çok çektin hamileyken
esrada sende zor bir hamilelik yaşadınız

duru çocuğa dinlettin müzikleri şimdi ele avuca sığmıyo delikafadulden

:roflol: kaydirigubbakcemile3 doğruu wallaaa bide haberlere acaip tepki veriyoduuu spiker konuştukça coşuyodu bizimkisi şimdi yine aynııı haberlere bakıyo yaaaaa müzik çıktımı oynuyoookaydirigubbakcemile3

apla dr da kızdı ama bişi demediii şunu ye bunu yeme diyee bişey demedii

tamam aplacım bizimki ne dinlerkiii dur bi, karıştıyım müziklerii
dr da çok almışsın dedi aplaa

melikecim doktor kızar ama insanın elinde olmuyoooki
sırtüstü yat belki tekmeler benimki bazen onada kızardı

demek aynı zmanda hamile kalmışız ama bana kısmet olmadı rabbim sana sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım

çirkinn fıstııkk yaaaa
bende öle yapıyorum ultrasona gireceğim zaman çikolata yiyorumm
düzenli yemeye çalış melike azar azar sık sık ye saatli ye
fazla hamurişi kızartma tatlı makarna pilav tarzı şeyler yeme
aplamm öle yapacam artık yoksa sonun iyi değilll kızartma tatlıı makarna yemiyorum zatenn

melike ben tedavilerden önce diyetisyene gitmiştim insülin direncinden dolayı
bana neler yediğimi sorduğunda dediki ipek hanım siz zaten normal bir insanın yemesi gerektiği gibi
yiyosunuz ama meyvede sorun var demişti yediğiniz meyve miktarını ayarlayamadığınız için
diyet yapsanız da kilo veremiyosunuz demişti ve porsiyon şeklinde yemeye başlayınca kilo vermiştim
tabi bir kilo kirazı bir kerede yersen kilo veremezsin kaydirigubbakcemile3 dimi

slm kızlar nasılsınız dikiş kursuna başladım şimdi geldim yemek yapıcam ipeğime gözün aydın demek için girdim rabbim hayırlısıyla sonunu getirsin inşallah akşam öğrendim çok sevindim sonra içim burkuldu eşim ne o kıskandınmı diyor yok yok dedim hiç kıskanırmıyım o 6 senedir bunun için uğraşıyo sadece keşke benimkiside tutsaydı dedim inan eşimde çok sevindi malum bizi sadece bizler anlıyoruz

durum şimdi aklıma geldi sende ne çok çektin hamileyken
esrada sende zor bir hamilelik yaşadınız

evet ipeğim çok çektim insülinden iğne olmaktan morarmıştım ağladığım günleri bilerim

demek aynı zmanda hamile kalmışız ama bana kısmet olmadı rabbim sana sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım

canım yüce rabbim tez zamanda kucağına hayırlı bir evlat versin

sağolasın hatice inşallah en kısa zamanda kucağın bir değil iki bebişle dolsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…