Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

bak iştee sen söyleyince biz alınmıyoruz ben yazınca alınıyorsun bu böyle olmamalı tuğba ,madem hepimiz burda dertlerimiz paylaştık beraber güldük beraber ağladık,, hepimiz sağlam dostluklar kurdukk kısacası bacı kardeş gibi olduk ,böyle şeyleride konuşmamız çok normal tekrar diyorum gereksiz alınganlık yapıyorsunn ne demek benim burda yerim yok delimsin sen kimse seni kovdumu burdan yada bir daha topiğe gelme istenmiyorsun dedikmii ..demekki gitmek için bahane arıyormuşsun bacım kusura bakma ama bunu ben böyle algıladımm ben ne dedimki şimdi ..sabahki mesajı yazınca zaten çok gergindimm aslında seni kırmak için yazmadım ama o ruh halim benim sana yazdığım mesaja yansımız eğer kırdıysam, üzdüysem ÖZÜR dilerim ..

DİP NOT: sen yoksan bende yokum ona göre

selam kızlaaaaar nasılsınız ben geldim yine kimseler yok herkes yemek telaşında herhal kocişlerrin dönme vakti malum benimki azcık geç kalcakmış bende atladım hemen gelir gelmez buraya
İpek hamişmiş :CüvCüv: çok sevindim sositososito hihoyyyt çok tebrik ederim canım yeni tatlı anne adayımız a.s. Şeniz biras geç oldu ama kusura bakmayın olurmu ben daha cumartesi aldım haberini ama bizim nette sorun vardı kaç gündür
ALLAH sağlıklı hayırlısıyla kucana almayı nasip etsin inşallah :Saruboceq:ne güzel topik şenlenmiş yine kutlamalara bayıldımmmmmmmmm
İpeğim ayağını sürde datlum devamı gelsin inşallah :Saruboceq:

Son düzenleme:
serap hoşgeldin canım benimmm

selam kızlarrrrr nasılsınızz bu aralar girmeiyorumm yoğunluktannn..geçmişe göz attımda ne olmuş bugün yaaa kedersiz bacımla tuğba arasında..
Yani tuğbacım burayı terk edicek ne yazmışki nurcan anlamadım gerçektennn..Yani sen alınganlık yapmışsın ona hitaben yazı yazmışsın (ki o isimlerin içinde bende varım ve ben geçen haftadan beri doğru dürüst topikte değilim) bunun karşılığüında da Nurcan seninle ilgili yazıyı yazmış ki uzun zamandır gerçekten gelip geçmişi okuyup yazı yazıp çıkıyopsun ..tabi işin olabilir buna bişey demiyoruz ama sonuçta uzun zamandır böle oluyo istersen geçmişi kopyalayalımm canım ? Burda seni nurcan suçlamadı sen alınmışsın oda alındıüını yazmış okadar..Ve ben halaaa anlamış değilimmmm burayı terk etmende ki neden sadece bu mu gerçekten ?

Tuğbacım seninle birlikte nurcanımla msn de neler paylaşıyoruz biliyosun bu kadar çabuk mu bitiyo dostluk arkadaşlık bu kadar kolaymı anlamadım..Biz kız kardeşten daha öte değilmiydik ne oldu böyleee lmaz:

kızlar rahim filminen sonra siyah renkte kanamam oluor normal mi sizce??kapkara kanamamı olurmuş şaşırdım kaldım..

rahim filmini yenimi çektirdin hemen ardındanmı oldu..eğer öle ise normaldir canım içindeki pıhtılar temizlenmiştir ne güzell

yok sevoo biz dost değilmişiz demekki .bu kadar basit şeylere bile tuğba alınıp küsüp gidiyorsa biz dost olamamışız :1no2:

mrb kızlar nasılsınız evimdeyım ama internet baglatmadık henüz ipek hamileymiş cok sevındım

yok sevoo biz dost değilmişiz demekki .bu kadar basit şeylere bile tuğba alınıp küsüp gidiyorsa biz dost olamamışız :1no2:

bence tuğbiş başka şeye sinirliydi yoksa neden böle olsun ki anlamadımmCADIARZU

umarım geri döner

nese canım ben çıkıyorum daha yemek yicemmm öptüm iyi akşamalr :a015:

hoşgeldinn tostiii canımm uzun zamandır yoktunnn evett hoşgeldinn nasılsınnn
evet ipeğimiz taze hamişizzzz

iyiyim sevdacım sen nasılsın netım yok cnm giremıyorum coktandır arkadastayım su anda ipegımın nasıl olmuş normal yollarla mı hamile kaldı ipegim

iyiyim sevdacım sen nasılsın netım yok cnm giremıyorum coktandır arkadastayım su anda ipegımın nasıl olmuş normal yollarla mı hamile kaldı ipegim

anaaaa tostim gelmişşş hoşgeldin canım ..ama neden bağlatmadınız netii :sm_confused:biz sizi .çok özledik şifada gitti gelmedi dahada ..
ipek tüp tedavsi ile hamile kaldı canım darısı başımıza
siz ne yapıyorsunuz bıraktınız korunmayı değilmi

tugbaa cnmm bu kadar sey senıı burdaa ıstemedıgımızz anlama gelmezz dahada otee senı daha çok gormek ıstedıgımız anlama gelırrrr egerkıı gıdersenn aklımaa gelecek olann şeyyy bizdenn sıkıldıgın olurrrrr sakın yapmaa bolee bısey tamammı hadee geldee opemmm senıııııııııııŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

rahim filmini yenimi çektirdin hemen ardındanmı oldu..eğer öle ise normaldir canım içindeki pıhtılar temizlenmiştir ne güzell

ewt 3 gün oluor çektireli ve hala ara ara kanamam var kapkara bi kanama dediğin gibidir herhalde pis kanlar gidiodur aman gisin gitsin içimdeki pislikler

iyi akşamlar kızlar nasılsınız ben geldim ama kimsecikler yok bu gün komşularla yeni gelen bi komşuya kahve içmeye gittik taşınalı 1 seneyi geçti ama kimseyi tanımıyodum bu gün tanıştık sonra yemek falan derken fırsat olmadı nasılsınız kedersiz ve tuğba arasında bi tatsızlık olmuş ama kızlar biz burda kardeşten öteyiz herşeyimizi paylaşıyoruz lütfen kimse gitmesin
ben hepinizi çok seviyorummmmmmm

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz
, s.tugba+

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae

Son düzenleme:
Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz
, s.tugba+

lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü lülülülülülü

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…