bak iştee sen söyleyince biz alınmıyoruz ben yazınca alınıyorsun bu böyle olmamalı tuğba ,madem hepimiz burda dertlerimiz paylaştık beraber güldük beraber ağladık,, hepimiz sağlam dostluklar kurdukk kısacası bacı kardeş gibi olduk ,böyle şeyleride konuşmamız çok normal tekrar diyorum gereksiz alınganlık yapıyorsunn ne demek benim burda yerim yok delimsin sen kimse seni kovdumu burdan yada bir daha topiğe gelme istenmiyorsun dedikmii ..demekki gitmek için bahane arıyormuşsun bacım kusura bakma ama bunu ben böyle algıladımm ben ne dedimki şimdi ..sabahki mesajı yazınca zaten çok gergindimm aslında seni kırmak için yazmadım ama o ruh halim benim sana yazdığım mesaja yansımız eğer kırdıysam, üzdüysem ÖZÜR dilerim ..bende okudum canım allah kabul eder inşallah
canım benim birincisi alınganlığımın gereksiz olduğunu düşünmüşsün belki haklısın kendince ben o gün günaydınlarıma cevap gelmeyince alındığımı ifade ettim bunu genellememek lazım diye düşünüyorum bir güne mahsus bi durumdu.burdaki, arkadaşlarn bana alınması gerektiğini düşünmüyorum çünkü hiç bir zaman bahanelere sığınmadım , varsa mazeretim sunup öyle çıkmışımdır..varlığım gayet belli aslında ama senin için bişey ifade etmiyormuş demekki üzüldüm:çok üzgünüm:
dün akşama gelince geriye dönmemiş gibi gözüyor olabilirim topikte başkası olmadığı için msn geçtim burda iki kişinin muhabbeti diğer arkadaşlarıokurken zorlayabilir düşüncesiyle fatoşla msn den devam ettim ve eşim mızmızlandığı halde azda olsa vaktimi ayırdım fatoşa bunu dile getirmemden anlamanı istediğim şey burdaki herkesi inan bana ciddiye aldığım önemsediğim içndir
son olarak demişsinki
asıl burdakilerin sana alınması gerekirken sen alınmışsın
yanlış anlama ama diğer kızlarda benimle aynı fikirdedirler diye düşünüyorum eğerki yanılıyorsam itiraz edebilirler ..
görüyorumki kimse itiraz etmemiş demekki hem fikirsiniz bu halde bana gitmek düşer yanlış anlaşılmışım neyse sağlık olsun diyorum umarım herkes gönlündekine bir an önce kavuşur :Saruboceq:allaha emanet olun arkadaşlar gerçekten güzel günler geçirdik hep birlikte sevinip hüzünlendik benim topikteki yerim bu kadarlıkmış hakkınızı helal edin
şunu bilmeni isterim nurcanımm çok hemde tahmin edemiyeceğin kadar çok üzgünüm kırıldım yani mafoldumbenhoşçakalın
canım aşılama tedavisne başlıycaksın sanırım hakkında hayırlısı canım rabbim emeklerini boş çevirmesinsagolsaın canım dıkkat edyorum tabıkı ınsallah yuzumuz guler bebısımız gelır
yok sevoo biz dost değilmişiz demekki .bu kadar basit şeylere bile tuğba alınıp küsüp gidiyorsa biz dost olamamışız :1no2:serap hoşgeldin canım benimmm
selam kızlarrrrr nasılsınızz bu aralar girmeiyorumm yoğunluktannn..geçmişe göz attımda ne olmuş bugün yaaa kedersiz bacımla tuğba arasında..
Yani tuğbacım burayı terk edicek ne yazmışki nurcan anlamadım gerçektennn..Yani sen alınganlık yapmışsın ona hitaben yazı yazmışsın (ki o isimlerin içinde bende varım ve ben geçen haftadan beri doğru dürüst topikte değilim) bunun karşılığüında da Nurcan seninle ilgili yazıyı yazmış ki uzun zamandır gerçekten gelip geçmişi okuyup yazı yazıp çıkıyopsun ..tabi işin olabilir buna bişey demiyoruz ama sonuçta uzun zamandır böle oluyo istersen geçmişi kopyalayalımm canım ? Burda seni nurcan suçlamadı sen alınmışsın oda alındıüını yazmış okadar..Ve ben halaaa anlamış değilimmmm burayı terk etmende ki neden sadece bu mu gerçekten ?
Tuğbacım seninle birlikte nurcanımla msn de neler paylaşıyoruz biliyosun bu kadar çabuk mu bitiyo dostluk arkadaşlık bu kadar kolaymı anlamadım..Biz kız kardeşten daha öte değilmiydik ne oldu böyleeelmaz:
evet canım normall rahimdeki pis kanı atıyorsunkızlar rahim filminen sonra siyah renkte kanamam oluor normal mi sizce??kapkara kanamamı olurmuş şaşırdım kaldım..
yok sevoo biz dost değilmişiz demekki .bu kadar basit şeylere bile tuğba alınıp küsüp gidiyorsa biz dost olamamışız :1no2:
iyiyim sevdacım sen nasılsın netım yok cnm giremıyorum coktandır arkadastayım su anda ipegımın nasıl olmuş normal yollarla mı hamile kaldı ipegim
rahim filmini yenimi çektirdin hemen ardındanmı oldu..eğer öle ise normaldir canım içindeki pıhtılar temizlenmiştir ne güzell
evet canım normall rahimdeki pis kanı atıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?