Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

hoşbulduk ipeğimmmmm canım benim....... sen takvimini değiştirsene artıkın canım şöle en kıyağından kedersiz sultan sana bi takvim ayarlasın.......... :ecrin_bebek:

çok şükür elhamdülillahh iyiyimm canlarım bugün hocamızın işi varmış ders iptal oldu o yüzden bende evde biraz tembellik ediyom sabah beri..... :sm_cool:

hoşbulduk ipeğimmmmm canım benim....... sen takvimini değiştirsene artıkın canım şöle en kıyağından kedersiz sultan sana bi takvim ayarlasın.......... :ecrin_bebek:

dün uğraşmış bana süpriz yapacakmış ama olmamış
ingilizceymiş sorular yapamamış kedersizim

hııııııııııı anladım doğru ya kedersiz bu işe çoktan sıvanmıştır bende nasıl olduda hala yapmadı diyodum meğersem uğraşmış yapamamış garibim kıyamam yaaaa kedersizimizde olmasa ne yapardık acep.. bilmiyorumkismile

ben iyiyim oğlan da iyi olmaya çalışıyoo ne yapsın havalar soğudu eve kapandı
akşamları oyun istyoooo gamyoncuiremsu

oy oyyyy oyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben oyun istiyo kerata demek canım yaaa sende oynayıver annesiii üzme oğluşunu gamyoncuiremsu

melike gitti duru ve ipeğinde işleri var heralde konuşmiiilerrrrrrrr boshayallersmile

benim net yavaşladııııııı

sabahtan buradaydı eşi gelince çıktı ...bende apartman yengesi gibi
bi şey oldum burada :roflol: hani vardır ya apartmanlarda herşeyle ilgilenen
herkesten haberi olan hanımlar :roflol::roflol:

apartman yengesimiiiiiii puahahahahahahahahahaha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…