(ver kız şu sigarayıalsanaalsanasmile)bak iştee sen söyleyince biz alınmıyoruz ben yazınca alınıyorsun bu böyle olmamalı tuğba ,madem hepimiz burda dertlerimiz paylaştık beraber güldük beraber ağladık,, hepimiz sağlam dostluklar kurdukk kısacası bacı kardeş gibi olduk ,böyle şeyleride konuşmamız çok normal tekrar diyorum gereksiz alınganlık yapıyorsunn ne demek benim burda yerim yok delimsin sen kimse seni kovdumu burdan yada bir daha topiğe gelme istenmiyorsun dedikmii ..demekki gitmek için bahane arıyormuşsun bacım kusura bakma ama bunu ben böyle algıladımm ben ne dedimki şimdi ..sabahki mesajı yazınca zaten çok gergindimm aslında seni kırmak için yazmadım ama o ruh halim benim sana yazdığım mesaja yansımız eğer kırdıysam, üzdüysem ÖZÜR dilerim ..
DİP NOT: sen yoksan bende yokum ona göre
:dilcikar::dilcikar:benneyaptımki
naniknaniknaniknaniknaniknanik
dondurulmuşlarla devam edenlerin yanındaydım taaammıı gelmişken eski dostlarımı ziyaret edem dedim saaanee:dilcikar:
yok başımda öle bi dert varki ( sen gibi ) onu yazmaya 13 dkdeğil 13 asır bile yetmezzzzs.tuğba
Son Aktivite: Dün 23:57
Şimdiki Aktivite: Konuya Cevap Yazıyor Bebek özlemi çekenlerin mekanı
uzun uzun ne yazıyorsun yine :hulya:
13 dakkadır derdini yazamadınmı :)))
yok sana sigara alsanaalsanasmilebizde eşimle bırakmaya çalışıyoruz inşallah bu sefer başarırız boshayallersmile(ver kız şu sigarayıalsanaalsanasmile)
hayır özrü gerektiricek birşey yok sadece iletişim sorunu yaşıyoruz anlayamıyoruz birbirimizi yada anlatamıyoruz kendimizi... canım ben neye alındığımı yazdım sen bir dokun bin ah işit oldun ve dedinki burdakilerin alınması lazım kızlarda benim gibi düşünüyor dedin kimsedende ses çıkmayınca hmm dedim demek herkes aynı kanıda dedim neyse gergin olabilrisin inan bana bende aynen öleyim sorun ve problem içinde boğuşuyorum aklına ne gelirse hemde en stresli olanlarıyla bunları yazsam duygu sömürüsü olarak algılanabilir... ama ben burda kimseye kırıcı olmuyorum farkı ithamlarda bulunmuyorum nurcanımm..gelip geçmişi okuduktan sonra bahane uydurup kaçmıyorum mutlaka bi işim yada mazeretim vardır ve ben bu arada sizlerden haberdar olup çıkıyorumdur slm.sız çıksam dahamı iyi olurdu...neyse uzatmayalım tabiki dostluğum sağlamdır ama burda herkes seninle aynı düşüncede oluyosa ki onu ima ettin o zaman kendimi dışlanmış hisseder gitmeyi tercih ederim haklı olarak... hemde duygusal çöküntü yaşayan biri olarak...neyse de bakayım nasıl oldun nurcan gacisiŞeniz
arkadaşlar nurcanla aramda olan sitem savaşına sizleride şahit ettiğim için özürdiliyorum kusura bakmayın olaarmı ?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
birde buna dayanamadım dur kopyalayayım :))))
DİP NOT: sen yoksan bende yokum ona göre
kedersiz yazmış bunu baaa sırnaşık şey
üzüm üzüme baka baka kararırmışvarya ikimizde çatlağın önde gideniyiz:içelim:
BİZİM MERAKLI HATUNLARDIR ONLAR EMİNİM kaydirigubbakcemile3bu saatte misavir var hayrola içerin girin hele kimooooooooooobilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?