Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
Kedersiz
, s.tugba+

hani gelmiyecektin bir daha ne oldu dayanamadınmı şakkıdışakkıdı

Son düzenleme:
(ver kız şu sigarayıalsanaalsanasmile)
hayır özrü gerektiricek birşey yok sadece iletişim sorunu yaşıyoruz anlayamıyoruz birbirimizi yada anlatamıyoruz kendimizi... canım ben neye alındığımı yazdım sen bir dokun bin ah işit oldun ve dedinki burdakilerin alınması lazım kızlarda benim gibi düşünüyor dedin kimsedende ses çıkmayınca hmm dedim demek herkes aynı kanıda dedim neyse gergin olabilrisin inan bana bende aynen öleyim sorun ve problem içinde boğuşuyorum aklına ne gelirse hemde en stresli olanlarıyla bunları yazsam duygu sömürüsü olarak algılanabilir... ama ben burda kimseye kırıcı olmuyorum farkı ithamlarda bulunmuyorum nurcanımm..gelip geçmişi okuduktan sonra bahane uydurup kaçmıyorum mutlaka bi işim yada mazeretim vardır ve ben bu arada sizlerden haberdar olup çıkıyorumdur slm.sız çıksam dahamı iyi olurdu...neyse uzatmayalım tabiki dostluğum sağlamdır ama burda herkes seninle aynı düşüncede oluyosa ki onu ima ettin o zaman kendimi dışlanmış hisseder gitmeyi tercih ederim haklı olarak... hemde duygusal çöküntü yaşayan biri olarak...neyse de bakayım nasıl oldun nurcan gacisiŞeniz
arkadaşlar nurcanla aramda olan sitem savaşına sizleride şahit ettiğim için özürdiliyorum kusura bakmayın olaarmı ?opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Konuyu Toplam 3 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
Kedersiz
, s.tugba+

laelaelaelaelaelaelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
:dilcikar::dilcikar:benneyaptımki
naniknaniknaniknaniknaniknanik
Kedersiz
, s.tugba+

dondurulmuşlarla devam edenlerin yanındaydım taaammıı gelmişken eski dostlarımı ziyaret edem dedim saaanee:dilcikar:
s.tuğba
Son Aktivite: Dün 23:57
Şimdiki Aktivite: Konuya Cevap Yazıyor Bebek özlemi çekenlerin mekanı

uzun uzun ne yazıyorsun yine :hulya:
13 dakkadır derdini yazamadınmı :)))
yok başımda öle bi dert varki ( sen gibi ) onu yazmaya 13 dkdeğil 13 asır bile yetmezzzz

Kedersiz
, s.tugba+

birde buna dayanamadım dur kopyalayayım :))))

DİP NOT: sen yoksan bende yokum ona göre
kedersiz yazmış bunu baaa sırnaşık şey

yok sana sigara alsanaalsanasmilebizde eşimle bırakmaya çalışıyoruz inşallah bu sefer başarırız boshayallersmile

ben hiç bir şey ima etmedim tubiş ..arkadaşlarımda benimle aynı fikirde olabilir eğer değilse itiraz edebilirler yazdım ..evet bencede biz iletişim sorunu yaşıyoruz neden böyle oluyo anlamıyorum hele benim aklım 2 karış havada osuruktan nem alıyorum kaydirigubbakcemile3.
arkadaşlar bugün yeterince atraksiyon yaşadı daha fazla uzatmıyalımm ..zaten o zilliler izlemekle yetindi bence ikimizide haksız buldukları için ses çıkarmadılarr :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

nevooooo hoşgeldin canımmmmmmmmmmmmmm nasılsın çok özledik senii yerin çok belliiii nasılsın anlat hele bebeler nasıl biliyomusun bende tüp bebe yaptırdım olmadı olsalardı benimde 2 bebem olacaktı nevo neyse anlat hele :1hug:

Nevoo nerelerdeydin sen yaa çok özledik seniii ..evet ipek hamilee çok şüküürrr...anlat hele şirin ile şirine nasıl isimlerini ne koydunuz

çok ağlıyolarmı
nasıl bi duygu vaybe transfer gnününü hatırlıyorum hadi bize anneliği anlat boshayallersmilesen nasılsın
emzirirken zor oluyomu sana bakıyolarmı emerken boncukbonck

bu saatte misavir var hayrola içerin girin hele kimooooooooooobilmiyorumkismile

NEVO SENİN YOKLUĞUN ÇOK BELLİ OLUYO SEN YOKSUN DİYE HEPİMİZ RAYDAN ÇIKTIKK BİZİ FRENLİYEN YOKK sempatiksalakcinni
HEPİMİZ BİR AÇILDIKKİ SORMA EE KIZAN YOK EDEN YOK BAŞIMIZDA BİR BÜYÜK OLSA BÖYLEMİ OLACAKTIK kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…