oy oyyyy oyyyyyyyyyyyyy yerim onu ben oyun istiyo kerata demek canım yaaa sende oynayıver annesiii üzme oğluşunu gamyoncuiremsu
bundan sonra bana topiğin yengesi diyebilirsiniz kızlar :lepi:
benim net yavaşladııııııı
apartman yengesimiiiiiii puahahahahahahahahahaha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: salon kadını apartman yengesi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
evet bizim apartmanda var herkesin derdiyle apartmanın işleriyle ilgileniyo
dün akşam bana sağolsun balık kızartmış salata yapmış getirdi
:roflol::roflol::roflol: :roflol: :roflol: :roflol: salon kadını apartman yengesi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
peki apartman yingesiii başka ne var ne yok topikte sabahtan beri neler oldu yingecim anlatır ver azcıkkkkkkkkk :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: salon kadını apartman yengesi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kızlar ben çıkyom canlarım telefon etmem lazım sonra görüşürüz.... durucum sen oğluşunu benim için öp annesi... ipeğim topiğimizin taze annesi ve YİNGESİ sende kendine iyi bak tatlım ALLAH a emanet olun kızlar sonra görüşürüz....
merhaba hu huuuuu kımse yokmu ben geldım.bugun asılamam yapıldı cok bı umutlu heyacanlı amahusran olcak dıyede korktugum bır gundeyım
merhaba hu huuuuu kımse yokmu ben geldım.bugun asılamam yapıldı cok bı umutlu heyacanlı amahusran olcak dıyede korktugum bır gundeyım
hayırlı olsuunnnnnn
ipeğim iyi akşamlar sanada
kızlar hepicinize iyi akşamlar yarın görüşürüz
canım benim çok dikkat et yorma kendini inşalahh meleğin seninle oalacakk datlımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?