Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

ipeğim sen bizim topiğin demirbaşısın kuzucummm apartman yengesi senin gibi salon kadınına hiç yakışmıyo bacımmm bayanssulusmile sırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: salon kadını apartman yengesi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

peki apartman yingesiii başka ne var ne yok topikte sabahtan beri neler oldu yingecim anlatır ver azcıkkkkkkkkk :roflol: :roflol:

benim net yavaşladııııııı

apartman yengesimiiiiiii puahahahahahahahahahaha:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

evet bizim apartmanda var herkesin derdiyle apartmanın işleriyle ilgileniyo
dün akşam bana sağolsun balık kızartmış salata yapmış getirdi

kızlar ben çıkyom canlarım telefon etmem lazım sonra görüşürüz.... durucum sen oğluşunu benim için öp annesi... ipeğim topiğimizin taze annesi ve YİNGESİ sende kendine iyi bak tatlım ALLAH a emanet olun kızlar sonra görüşürüz....

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: salon kadını apartman yengesi :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
:roflol::roflol:
peki apartman yingesiii başka ne var ne yok topikte sabahtan beri neler oldu yingecim anlatır ver azcıkkkkkkkkk :roflol: :roflol:

nurcik yengeyle tubiş arasında tatsızlık oldu başka bi şey yok
inşallah en kısa zamanda düzelir

güle güle canım öptük bizdeee senii opuyorumnanaktan

merhaba hu huuuuu kımse yokmu ben geldım.bugun asılamam yapıldı cok bı umutlu heyacanlı amahusran olcak dıyede korktugum bır gundeyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…