Bebek Özlemi Çekenlerin Mekanı

nevo ya keşke senin evde yarım saat durma şansımolsaydı ayy nasıl imrendim şimdi bi bilsen
kırkbinkere maşallah tebarekeALLAH rabbim kem gözden nazardan saklasın hepinizi

TAMAM NEVO GARDEŞ BENDE ÇIKIYORUMM ZATİİ
MİNOŞLARI ÖP YERİME opuyorumnanaktan
EN KISA ZAMANDA TEKRAR BEKLERİZ BACIM BY BY

kızlar uyandılar ilk fırsatta gelicem yine
kusura bakmayın nolur
öpüyorum hepinizi...
özletme kendini çok fazla çok öpüyoruz allaha emanet ol öpmeden kokladık bebeleri bu arada isimleri çok güzel adlarıyla yaşasınlar

anamm nevvomm gelmiş gitmişşşşş aplamm maşalajhh isimleri çok güzel Rabbim hayırlı ömür versin inşalah
varya ikimizde çatlağın önde gideniyiz:içelim:

üzüm üzüme baka baka kararırmış
seninki benden karaaaa:roflol:
nan olumm delüsünüzz beaaaaaa
iyiyim sevdacım sen nasılsın netım yok cnm giremıyorum coktandır arkadastayım su anda ipegımın nasıl olmuş normal yollarla mı hamile kaldı ipegim
ayy tostimm gelmişş nassın kıs özledikk senden bahsetmiştik geçen gün

geçmişe bir baktım tubiş ve nurcan arayı düzeltmiş iyi olmuş olmasına da
arkadaş madem bu kadar kısa sürecekti ne diye bize heyecan yaptırdınız biraz uzatsaydınız
bizde kavga izleseydik biraz :roflol::roflol:
tosti gelmiş evine yerleşmiş hayırlı olsun
nevomuz ve bebişleri de çok iyilermiş çok sevindim nevom allah mutluluğunuzu daim etsin canım

Konuyu Toplam 2 Kullanıcı okuyor. (2 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
iipekk34, duru81+
heeey duru yaşıyomusun kaydirigubbakcemile3

Günaydıııııııııııııınnnnnnnnnnnnopuyorumnanaktan

nevom bebeişler ve senin iyi olmana sevindim isimleri çok güzel allah nazarlardan korusun maşallah size
nurcan ve tuğba aranız düzelmiş sevindim
tosti evine yerleşmişsin hayırlı olsun canım
melike bebiş nasıl yemeklerine dikkat ediyosun dimi
sevdam işlerin yoğun demek özletme bizi
ipeğim sen nasılsın taze annemiz
diğer arkidişlerim nasılsınızzzzzzzzz günaydıııııınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

sabah salak bir araba beni eşimi ıslattı klava: hadi üzerimizde mont vardı ama diz kapaklarımızdan aşağısı su oldu kuruduk ama inşallah hasta olmayız:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…